ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Стаховяк и Иршак изнудват Ботев за пари, не искат да си тръгват
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:18 / 26.01.2015Коментари (51)12527
© Plovdiv24.bg
Адам Стаховяк и Томаш Иршак на практика изнудват Ботев за пари и не искат да си тръгват, научи ексклузивно Plovdiv24.bg.

Двамата са отказали да подпишат споразумения и да си тръгнат, без преди това да са им изплатени всички дължими по договора суми до момента. 

Както се знае, от лятото на Стаховяк и Иршак им се изплащат заплати в рамките на тавана в Ботев от 3000 евро. По договор обаче единият трябва да прибира 8500 евро, а другият 12 000 евро. Двамата искат тези пари да им бъдат изплатени накуп с натрупването плюс допълнителна финансова компенсация, за да разтрогнат с отбора по взаимно съгласие. В противен случай заплашват клуба с дестабилизация.

Явно двамата чужденци добре са заблуждавали "жълто-черната" общественост, че им пука реално за Ботев, защото излиза, че реално се интересуват единствено от парите, които могат да вземат от клуба.

Те са единствените двама, които отказват да подпишат анекси към договорите си или да си тръгнат по собствено желание. Всички останали футболисти вече са се договорили с клуба и са подписали допълнителни споразумения.

Plovdiv24.bg научи, че финансовата рамка на Ботев от лятото е строго фиксирана и всяко допълнително финансово натоварване, може да разклати плащанията в отбора.

Още по темата: общо новини по темата: 236
28.11.2015
04.03.2015
27.02.2015
24.02.2015
23.02.2015
22.02.2015
предишна страница [ 1/40 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Не знам кой е автора на статията, но не е прав да прави изводи на кого за какво му пука. Всички се радваха, когато в труден момент Адам и Томаш останаха и между другото играха и се раздаваха докрай. От чужденците минали през Ботев уважение към клуба показаха именно те двамата, Артур, Хамза, Анисе, донякъде и Куртеан.
+3
 
 
Всеки работи за пари.Когато има предложение от друга подобна работа с по-добри финансови условия и переспективи ги използва.Само в нивите на сюлейман лаутлу е по различно.За това са и злобните коментари на Валута арми.
+3
 
 
Много манипулативно написано е това срещу играчите. ИЗНУДВАНЕ??? Кое му е изнудването на това да искаш да бъдат коректни с теб по силата на договор? Това, че някои хора в България предпочитат да са роби и мекотели и са готови да им се подиграват цял живот не значи, че двама стабилни футболисти, професионалисти и сериозни мъже са изнудвачи. Не вярвам някой ботевист да се настрои срещу нашите играчи. Хайде малко по-сериозно.
0
 
 
Нещо извън темата . От една днешна статия разбрах , че и в някои полски отбори си имат "потници" !
+5
 
 
Искам най-учтиво да помоля всички събратя ботевисти да не вярват дословно на всяко нещо, което се пише по медиите! Намираме се в ситуация, в която почти всички пишат против нас - едни пряко, други индиректно. Без Тервел и Джиджев начело на клуба, сега щяхме да сме в много по-трагично положение. Вили Вуцов бе назначен в последния момент по взаимно съгласие - просто нямаше друг. Нашите "легенди" всички ги видя какви са и на какво са готови за клуба. А на мангалите им пожелавам Марешки да стане завинаги един от тях.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
-13
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (4)
-2
 
 
Камъните са в полето на Тервел Златев. Шест месеца имаше на разположение за да разреши въпроса със заплатите на двамата легионери, но не го направи и сега иска да противопостави феновете срещу двамата футболисти. Очевидно, че БОТЕВ се подготвя да играе в долната шестица и харчовете се ограничават. Чужденците дадоха каквото можаха и не бива накрая името на клуба да се петни заради нечии индивидуални грешки. Някой трябва да поеме отговорност за несвършената работа и да плати затова с личните си средства.
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 26.01.2015 г.
+10
 
 
И двамата са класни играчи. Иршак е бетон, за Адам - също, обаче вратарят много често играе заедно с отбраната и ако тя се пропука - той излиза да парира. Ех, ако им падне на Левски - веднага биха го взели. Аз също съм на мнение, че е имало някаква договорка лятото, но сега на някой не му оттърва и затова има такива писаници. Явно ние не знаем цялата истина, тъй че какво да коментираме финансовата страна, респ. раздяла с тях или оставането им..
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Строителите на стадион "Христо Ботев": Все по-близо до финала!
Попето е възстановен, повежда Ботев срещу ЦСКА-София
Пловдивското дерби се отдалечава… засега
Победи с 6:2 и 4:1 за Стамен Белчев в срещите с Ботев
Стамен Белчев обяви: Голямата цел е спечелването на Купата на България!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: