ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
ЦСКА нападна БФС и Ботев заради пари
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:07 / 27.01.2015Коментари (41)4792
© Bulphoto
Изпълнителният директор на ЦСКА Александър Тодоров нападна Ботев заради дълг. Шефът на "армейците" призова Лицензионната комисия към Българския футболен съюз да се произнесе по казуса "Анисе". Тодоров напомни, че Ботев дължи 250 000 евро на "армейците" след трансфера на Абел Анисе в Лудогорец през лятото на 2014 г.

"Темата на днешната пресконференция е случаят Абел Анисе. Многократните ни усилия и сигнали към БФС, както и към Ботев и Лудогорец, удрят на камък и нямаме никаква обратна връзка или съдействие", каза Тодоров.

"На 26.6.2013 година Анисе е продаден от ЦСКА на Ботев за сумата от 70 000 евро, като в договора има клауза, която дава правото на 50% от последващ трансфер, а сумата трябва да влезе в ЦСКА. Сумата следва да бъде преведена по сметка на продавача, в случая ЦСКА, в срок от 14 дни. Знаете кога е сключен договора между Ботев и Лудогорец. Сумата по този трансфер е 500 000 евро, т.е. на ЦСКА се дължат 250 00 евро. Това е идентичен случай на договора, който имаме с Чочев и Етрополе. Ние дължим сума на Етрополе", обясни още Тодоров на днешната пресконференция на стадион "Българска армия".

"Искам да попитам защо толкова се говори, че ЦСКА дължи на Етрополе, а никой не говори, че Ботев Пловдив дължи сума на ЦСКА. В договора пише, че сумата трябва да се преведе на фирма , която е собственост на Димитър Борисов, тогавашният собственик на ЦСКА. Тогава е сключен този договор, тъй като ЦСКА е имал задължения към тази фирма. Всички тези задължения свързани с бившите собственици Иво Борисов и Димитър Димитров отпадат за ЦСКА. В такъв случай, тази сума трябва да бъде преведена на продавача, а именно ФК ЦСКА", добави той.

"С тази пресконференция искам да подтикна и длъжностните органи във футболния съюз и Лицензионната комисия към футболния съюз, към която сме изпратили писма с уведомление за дължимата сума, да предприемат съответните мерки. Не може да се изпращат от Лицензионната комисия нонстоп писма към УЕФА за задължения на ЦСКА, а за задължения към ЦСКА всички тези писма да се покриват и да не се уведомява УЕФА. Затова пък ние сме уведомили Лицензионната комисия към УЕФА, че тази сума ни се дължи", посочи още Тодоров.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 27.01.2015 г.
-2
 
 
И ТОЗИ ОВЕН ЦЕЛУВАШЕ ДОМАТА: ''Велислав Вуцов очевидно не таи особено добри чувства към доскорошните си работодатели в "Ботев" (Пловдив)... или поне към част от тях. В обширно интервю ексцентричният треньор говори по най-различни теми, включително и за "канарчетата", с които се раздели след елиминирането от Локомотив (Пловдив) за Купата на България."Ако си отворя устата за някои хора в "Ботев", ще стане много страшно!", закани се Вуцов''.
+1
 
 
"Тогава е сключен този договор, тъй като ЦСКА е имал задължения към тази фирма. Всички тези задължения свързани с бившите собственици Иво Борисов и Димитър Димитров отпадат за ЦСКА." Две съседни изречения, които си противоречат, а и поначало са неясни, като са сбъркани дори и имената на бившите собственици. От една страна се пише, че има изрична клауза в договора, на коя фирма да се преведат сумите, във връзка със задълженията на ЦСКА. А след това се твърди, че отношенията между ЦСКА и бившите собственици са предоговорени, и задълженията са отпаднали. При предоговарянето, това вземане е било актив на бившите собственици!
Цъкам минуси на буферите :)
на 27.01.2015 г.
+2
 
 
Ама това буферите са супер тъпи парчета!Прочетоха една партенка и отвориха зурлите!Абе вие верно ли мислите,че ако Сашо Апашо наистина има да взема пари от някой щеше да се плюнчи по адвокатските кантори и пресата?Че той цяло Кремиковци обра,бе малоумници!Хиляда пъти беше обяснено,че Ботев е коректен по сделката с Анисе и не го казвам аз ,а мастити адвокати и футболната централа също!Ама кой да чете!
+5
 
 
Чорбата да платят първо за Данчо Минев, Саидходжа и Тимонов. Още Селския ги осъди.
-5
 
 
И какъв е проблема АФД ТРАКИЯ П-В са много финансово мощни ще си направят нов лиценз и нова емблема с две ъ-та накрая за благозжучие БОТЕВЪЪЪЪЪ ООООХ ГУСТО МАЙНА ФИЛИБЕТО
0
 
 
Ся,другият пийняк дето е от Ботев,рече че щом договорът е парите да се преведат на фирма на Борисчето,то Ботев ще ги преведе на фирмата на Борисчето,пък той ще им ги преведе още до сутринта.Мъ пък Борисчето тия пари вече отдааавна ги е упукал на Перущинска,тъй че...Назсднрави наематели,и тая радостна вест излезна ялова.Наздрави.
+4
 
 
Циганите пак гледат в чуждо канче.Циганска работа
на 27.01.2015 г.
-5
 
 
Ха-ха, ЦСКА не бил страна по договора... Анисе в ФК Моран Трейд ли е играл, или в ЦСКА. Логиката на жълтите е желязна, нещо от рода на "Абе, Цецо не открадна парите на хората, те просто изчезнаха".... Мисля, че им стана време пак за окръжните на тия момчета в жълто. Търсиме лицензоносител ... Как се казва отбора от Мъглиж?
на 27.01.2015 г.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Дубълът на Ботев обърна Сливен в Трета лига
Балтанов благодари на "жълто-черните" фенове
Феновете на Ботев готвят ад за ЦСКА-София
БФС сменя формата, Ботев и Локо с отбори във Втора лига
ПФК Ботев: Тотална доминация и домакинска атмосфера!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: