ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Поредният абсурд Lafka
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:35 / 30.01.2015Коментари (25)13797
© Plovdiv24.bg
За поредният абсурд Lafka пише читател на Plovdiv24.bg:

Здравейте. Искам да споделя с Вас поредния абсурд. Въпросният павилион на Lafka се намира на ул. "Димитър Талев" пред Пощата до бившето кино "Тракия". 

Гореописаното съоръжение е поставено погрешно спрямо спирката. Заради него по тротоара не може да се преминава (защото вратите са напречно отворени въпреки многократните молби на граждани като мен поне да бъдат широко отворени) и когато човек в лошо време се скрие под спирката, по никакъв начин не може да види идващия автобус или маршрутка, защото единственото, което вижда, е павилионът "Lafka".

Реално, ако човек чака маршрутка, трябва да стои на улицата, за да може да я види и евентуално да я спре. 

И ако майка с количка трябва да премине оттам, това може да се случи само по улицата. Непростимо е подобно положение. В крайна сметка тротоарите са общинска собственост и не могат да бъдат заемани изцяло от частни постройки, пречещи на гражданите.

Това е поредният павилион, който възпрепятства преминаването на хората. Освен това той наистина е поставен грешно спрямо спирката, която поради този факт в момента е неизползваема. 
 
Изпращам Ви и снимки, доказващи гореописаното от мен. Подадох официални сигнали до кмета на гр. Пловдив и на р-н "Южен" и искрено се надявам да получа отговор и естествено въпросният павилион да бъде преместен.


Още по темата: общо новини по темата: 229
29.01.2024 »
27.05.2023 »
23.05.2023 »
15.05.2023 »
24.04.2023 »
28.02.2023 »
предишна страница [ 1/39 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
По същия начин,без неоходимата видимост е и на спирката пред паметника " Съединение":заради "Лавка" хората не могат да видят идващите автобуси и седят прави.
+1
 
 
Толкова ли е трудно тъпите Лафки да бъдат завъртени на 90 градуса и въпросът да се реши веднъж завинаги? Озни ден видях една сложена по описания начин - ами на никой, с нищо не пречеше. Гледаше към спирката, а не към пътя. Така крилата на витрината изобщо не пречат, дори да я хакнат и на 1 метър от ръба на тротоара.
+6
 
 
Не случайно лявата страна на спирките е прозрачна-- за да може всеки да види навреме пристигащите автобуси! А не витрината на "лафка". Аз не купувам от "лафка"!
+16
 
 
Никога нищо от Лафка,НИКОГА НИЩО !! Дърпам приятели,когато се наредят да купят нещо !! Не купувай от лафка,остави Пеевски гладен !!
+16
 
 
40лв е наема на месец на павилион, който отгоре на това е строен с пари отпуснати по програма за развитие от ЕС. Смятайте, за какво става въпрос - една стотинка не е дадена за изграждането на тези павилиони, разполагат се срещу символични суми, заплатите на продавачите са по 300лв, пълен монопол на тютюневите продукти на Булгартабак, които лека по лека се изваждат от останалите магазини, за да останат само в лафките... Ей така се прави бизнес, когато си в политиката - всичко ти е позволено, газиш и тъпчеш абсолютно безнаказано, а същевременно си за затвора! В каква държава живеем, просто нямам думи! А простия народ продължава да се реди на опашки пред лафките и после се чуди, защо живее лошо. Не народ, а мърша...
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 31.01.2015 г.
+21
 
 
Не купувай от Lafka ,. остави лоясалото турско прасе пеевски гладно !
+10
 
 
Другото странно нещо което забелязвам е,че павилиони които с години са били на тези места веднага се изнасят и остава само Лафка?!Въпросите ми са-Заплашват ли се тези собственици и колко наем плаща Лафка на месец?Повече ли дават на общината в което истински се съмнявам!Не е реално собственици на павилиони които от 10г.правят такъв вид бизнес да се изнесат на следващия ден!
+23
 
 
Кога най-накрая някой в тази Община или кметство ще покажат разрешителните за монтажа на тази грозотия наречена Лафка .Къде са онези лешояди от Инспектората където скитат като кучета и да дебнат кой си е сложил един стол пред вратата а за тия се правят че нищо не виждат.
+17
 
 
Е, сега...по- важното е на прасето Пейчо да му върви оборота... на гражданите мноо им здраве! По- интересното е, как точно общината разреши да си ги пляскат където си пожелаят...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: