ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев надви Оборище с 2:1
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:57 / 31.01.2015Коментари (73)11431
Ботев надви с 2:1 Оборище (Панагюрище) в приятелска среща между двата отбора в Коматево, предаде репортер на Plovdiv24.bg

Ели Маркес даде аванс на "канарчетата" още в 3-ата минута. Защитникът върна една топка към своя страж, но той не успя да е овладее и тя се оплете в мрежата му за 1:0. 

Лидерът в Югозападната "В" група обаче бързо успя да възстанови равенството. Само 180 секунди по-късно Денис Стоилов нахлу отляво и центрира остро в наказателно поле на домакините, където Михаил Иванов не успя да боксира добре топката и я прати в краката на Деян Борисов, който от точката на дузпата със силен шут вкара за 1:1.

"Канарите" отново излезнаха напред в резултата 10 минути преди почивката с гол на Божидар Васев. Полузащитникът се разписа след прекрасен пас и пробив на Лазар Марин.

През втората част "жълто-черните" изцяло доминираха над своя опонент, но с пропуски се отличиха Божидар Васев, Цветелин Чунчуков, Иван Цветков и Лъчезар Балтанов.

С тази проверка приключи и първия лагер на Ботев от зимната подготовка. Рано сутрин в понеделник "канарите" заминават за Турция, където ще се проведе втория лагер на тима. 

От 2-ри до 11-ти февруари "канарчетата" ще се подготвят в местността Тюрклер на областта Анталия. На турска земя "жълто-черните" ще изиграе три контролни срещи. Програмата за приятелските срещи на Ботев в Турция може да видите тук.

Състав на Ботев: Иванов, Христов, Инез, Марин, Николов, Иршак, Огнянов, Цветков, Васев, Балтанов, Чунчуков
Още по темата: общо новини по темата: 236
28.11.2015
04.03.2015
27.02.2015
24.02.2015
23.02.2015
22.02.2015
предишна страница [ 1/40 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
ВСИЧКИ КАНАРИ МОЩНО:ТУРЦИЯ Е ВАШАТА РОДИНА,АХМЕД ДОГАН Е ВАШИЯТ БАЩА!!!ОТБОРЪТ ВИ МИРИШЕ ОТДАЛЕЧЕ,ЗА ВСИЧКИТЕ МАНГАЛИ ПО СВЕТА!!!НЕБЪЛГАРИТЕ ТРЯБВА ДА СИ ЗНАЯТ ПРОИЗХОДА,ВСЕКИ ПЪТ!
-2
 
 
КАРАИБРАХИМ ви върна във времето на съществуване във А група със крадени от народа пари но сега същия турски измекяр КАРАИБРАХИМ ще випрати там където ви е мястото а именно в небитието
+2
 
 
Валутната армия са най-заинтересовани от Ботев.Те дори собственият си катун не поглеждат.Циганска работа.
-4
 
 
Ами нали се бият в гърдите колко били многобройни и колко обичали отбора....е питам аз защо не събрахте пари и да си откупите емблемата ве кардеринки оскубани.....ами май сте само птиченца за един кафез.....
0
 
 
Това Ъ в края на коматевци е индиректно сложено от ИМПЕРАТОР ХРИСТОЛОВ, той е кръстник по принуда на БотевЪ. Император Христолов и БотевЪ са свързани за цял живот, поне до поредното ЗАКРИВАНЕ.
-2
 
 
Слага се Ъ след Ботев-Ъ- защото истинският Ботев ,този от 1912, заема правилния правопис. От зор да се казва клубът Ботев Пд, добавиха едно Ъ и новият отбор е БотевЪ, емблемата на истинския Ботев се продаваше на търг, не се продаде и ето ти БотевЪ.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+6
 
 
Написах му го на един от коментаторите - Стикс е реката на ОМРАЗАТА в ПОДЗЕМНОТО ЦАРСТВО според древногръцката митология. Точно и ясно! 80% от всички локомотивци под 30 години МРАЗЯТ (не само "Ботев"), а поне още толкова от целия им контингент като цяло имат мозък колкото на червей или в най-добрия случай на лалугер или къртица. Това е заради факта, че огромна част от плебейския им електорат е характерен с лошо владеене на български език дори на говоримо равнище. Свестните локомотивци, за съжаление, по-рядко влизат тук
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (4)
+6
 
 
Три коментара на локомотивци в темата за ГМО-то.Тук вижте какво става и как всеки се упражнява.Циганите са прекалили с халюцигените или се показва наглед популярността на отборите под тепетата.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Красиви кадри от дрон! Монтират емблемата на ПФК Ботев на "Колежа"
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
ЦСКА 1948 цака ЦСКА-София за юноша на Ботев
Отлична новина за стадионите на Локомотив и Ботев
Първо в Plovdiv24.bg: Юноша на Ботев с тежка контузия! Претърпя операция в столична клиника
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: