ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Девствената поетеса: Ако ви кажат, че не сте мъж, няма ли да се засегнете?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:12 / 12.02.2015Коментари (16)6775
© 24 часа
Медийният шум около делото ми ме убеди, че съм била права да го започна. Това заяви преди минути пред журналисти 39-годишната пловдивска поетеса Албена Хинкова, която съди своя колега Николай Славов заради думите: "Кажи бе, моме. Макар че ти не си мома". 

Тази реплика била казана от него по време на литературна сбирка на клуб "Младост" на 2 юли м.г. Албена се почувствала засегната и си извадила документ от съдебна медицина, че е девствена. След това завела иск за 3000 лева срещу Славов.

"Два пъти вече й се извиних по време на съдебните заседания, какво повече да направя", каза Николай Славов. 

Той уточни, че с Албена се виждат на сбирките на клуб "Младост", но не си говорят. "Не ми е интересно да си приказвам с нея", добави 57-годишният творец.

На въпрос на журналист защо се е почувствала толкова обидена от думите на Славов, Хинкова отговори също с въпрос: 

"Ако някой ви каже, че не сте мъж, няма ли да се засегнете". 

В залата адвокатът на Славов - Иван Колев, поиска делото да протече при открити врати, а не при закрити, както тръгна още в самото начало.

"В този процес никой не се занимава с някакви тайни и детайли, било от интимния, било от физиологичния живот на Хинкова. Не виждам защо делото, което е за смях на цяла България, да се гледа при закрити врати", аргументира се адвокат Колев.

Съдия Иван Калибацев обаче реши, че с оглед запазване подробности от личния живот на тъжителката, заседанието трябва да е без присъствието на медии. 

"Абсолютно недостойно е за две изтървани думи да искаш 3000 лева. Хименът не е документ за честност и достойнство. Тази жена, която е вече на стабилна възраст, трябва да се занимава със съвсем други неща - домакинство, мъж и деца", коментира поетесата Нели Бекярова, която членува в клуб "Младост". 

По думите й процесът се е превърнал в истинско шоу, а Хинкова "развявала знамето на девствеността си", което е едно бяло знаме на предателство спрямо себе си".

Друга поетеса - Милена Стоянова , която приосъства на процеса също смята, че думите на Славов не са основание за съдебен иск. 

"Николай е изключително честен и коректен човек, много пъти и към мен се е обръщал с "моме", но това е рутинен негов израз и аз не съм се обиждала", каза тя.

В момента заседанието продължава с разпит на свидетели.



Източник: в. "24 часа"


Още по темата: общо новини по темата: 22
16.08.2018 »
04.07.2016 »
31.05.2016 »
28.04.2016 »
28.12.2015 »
23.11.2015 »
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Здравейте, вчера 15 декември имах гости и се разходихме по площада- централния, много се изненадах, когато ме попитаха за някаква информация за разкопките срещу пощата, че няма никава информационна табела или някъква информация какво е това и защо го пок
на 13.02.2015 г.
+2
 
 
На мен ми се струва , че тази поетеса, аз не съм чувал за нея и май никой не е чувал е намерила доста добър начин за реклама , искам само да попитам защо на змея са давали да се храни с девици
За кого е детската площадка в Цар Симеоновата градина? За деца или възрастни? Онова,което видях на 14.04.ме възмути много ,но изглежда само мен !
на 13.02.2015 г.
+1
 
 
Тази "поетеса" не е редовна . То от една девственица на нейните години какво друго да очаква човек . Явно хормоналния и дисбаланс дава отражение и на мозъчните и клетки ,ако въобще има такива ! Това дело наистина е пълен смях и явно девствената госпожица си търси популярност чрез него . Пък знае ли , може някой турчин да и направи предложение . Нали те държат на девствени жени !
+2
 
 
Естествено, не е нормално на тези години да е девствена. Но, всеки има право на избор, вероятно е възприела някакви псевдо-религиозни нрави на поведение или нещо подобно. В крайна сметка, сексът не е най-важното нещо в живота, вероятно се справя и без него. И, има право да е засегната, защото Славов се е изразил в известна степен арогантно. Много е странно, как хора, занимаващи се с поезия, минаващи за културни, се изразяват по подобен начин. Този направо се изразява като проста селска пръчка, при това явно не само към нея (видно от статията). Така че, нека го осъди, но не за толкова пари - за по-малко да е. То, сигурно съдът ще го осъди, но ще намали сумата. По конституция честта и достойнството на индивида са защитени, тя може да изгради обвинението си върху това и няма как да му се размине.
+2
 
 
Като му кажат на някой мъж, че не е мъж, може веднага да пробват, за се установи дали това е така!
+1
 
 
Ако ти кажат, че си жена, ти няма ли да се засегнеш и също така ако ти кажат, че имаш и творчески капацитет?
+2
 
 
Абе този караконджул не я ли разпори вече някой пиян чичец.Само един път да и го вкарат ще ходи като разгонена кучка.Няма такъв изруд,после била девица.Не става ясно от делото виждала ли е мъжки полов орган,докосвала ли го е с устни и къде е девица-в ушите ли.
+1
 
 
Това ,че е девствена не значи ,че не е жена.....та заглавието няма логика с това ,че не си мъж???
-2
 
 
Всеки трябва да си прави сметката на кой какви неща приказва и трябва да си носи отговорност.
+7
 
 
В общи линии - това са ни арт-средите.
+1
 
 
Я го спрете това малумно съд***но дело-небивалица и да се свършва цирка с търсещата парична компенсация, но нахендрила се на собсвената си излагация поетеса. Откачена работа. Вече не ми е смешна ситуацията с лишената от чувство за хумор и липса на нормален човешки разсъдък Албена Хи-хи-хименкова...Опс!Хи-хи-хинкова. Ами така де! Няма ли си друга работа про***атурата, та се занимава с исканията за парично обезщетение и обвиненията на такива откачалки?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: