ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Автомобил на НСО фучи с над 180 км/ч по АМ "Тракия"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:49 / 23.02.2015Коментари (10)4387
©
Карах на автопилот със 130 км/ч, докато този "Фолкваген" не започна да ми премига и пуска буркана. Все едно е над закона, възмущава се бургазлия. Автомобил на Националната служба по охрана (НСО) изфуча с над 180 км/ч на автомагистрала "Тракия", километри преди Бургас, алармира очевидецът. Случаят е от петък, около 16,30 часа.

В този момент Николай Петров се прибирал към родния си град на аутобана, съобщава "Флагман". Мъжът включил автопилота, задавайки му скорост от 130 км/ч. Засякъл се с колата на НСО между Айтос и Бургас.

"Изведнъж започна едно премигане, пуснаха буркана и започнаха да надуват клаксона. Все едно нямам право да се движа пред тях, а аз карах в рамките на ограничението на скоростта. Подминаха ме с най-малко 180-190 км/ч. Вярно, че са със специален режим на движение, но може ли са толкова арогантни на пътя", недоволства Николай.

Проверка показва, че в петък в региона на посещение бяха само лидерите на Реформаторския блок, които имаха тридневен семинар в Поморие. Сред тях бяха Радан Кънев, министърът на образованието Тодор Танев, министърът на икономиката Божидар Лукарски, министърът на отбраната Николай Ненчев, евродепутатът Светослав Малинов и зам.-председателя на ДБГ Найден Зеленогорски. Всички те използват служебни автомобили на НСО. Кой обаче е бил във "Фолксваген"-а - остава загадка.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Първо специалния режим им дава право да карат с висока скорост Второ по закон в лява лента се изпреварва само ! За да му светят с фаровете бая трябва да се е застоял в лява лента Трето Спрете да търсите под вола теле Вие нали се сещате че въпросните шофьори на НСО не са хванати от село и сложени зад волана всички минават през някаква форма на обучение ! Това не са лапета надули музиката напъващи 20 годишни трошки !
+1
 
 
Все пак шофьора на НСО е постъпил коректно. Знае че е с превишена скорост и сигнализира по всеки възможен начин. Евентуално ПТП при тази скорост вещае само смърни случаи. При автопилот и празна магистрала - не вярвам читателя да поглежда често в огледалата за задно виждане.
-1
 
 
То и нашият доктор и жена му си карат с 200-250 като не ги спират за глоби трябва яко бъркане в джоба и отнемане на книжки,нищо че са от НСО, аз си карам по магистралата с 60 най много 70 не бързам за Рогош нали така......
+1
 
 
Бърза за разходка в Бургас.. Общо взето пази се в дясна лента и това е, винаги ще има бързаци, които искат да стигнат 15мин преди тебе. И в града е така, караш си с 60-65 на някой голям булевард, и отзад карат на 50см от тебе, пресвяткат ти и така хората все бързат не знам за къде само..
+1
 
 
Случката щеше да бъде много интересна ако изпревареният беше сотаджия. Тогава щеше да настъпи едно мерене на режими, кой от кой с по-специален...
-4
 
 
Като гледам пред теб е празно-чудя се тогава що щеш ти в лентата за изпреварване( а те били арогантни !!! ) ? И явно не гледаш в огледалата ,затова тези юнаци са те събудили. И така трябва ,защото си се увлякъл.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Академично гребане и кану-каяк
Тенис от Пловдив и региона
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Моторни спортове
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: