ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Пловдивчанка изпадна в потрес заради предупреждение в мебелен магазин!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:54 / 23.02.2015Коментари (88)30512
© Plovdiv24.bg
Има ли забрана за влизане с детски колички в магазин "Идеа" в Пловдив? Ето какво съобщи читателка на Plovdiv24.bg:

"На вратата на магазин "Идеа" в Пловдив е залепен лист с нарисувана детска количка и червен хикс, което означава, че влизането с колички в магазина е забранено. На 21 февруари решихме да разгледаме за мебели и не сме видели въпросната табела на вратата на магазина. 

Веднага при влизането бяхме помолени да оставим количката отвън или да вземем на ръце детето, което си спеше сладко. Бяхме потресени. Досега не ми се беше случвало да видя знак "Забранено за колички".

Това не е забрана, а предупреждение, което се прави заради сигурността на самите деца. Вътре е пълно с обемисти мебели. Освен това залата е шоурум и пространството вътре не разполага с широки алеи за детски колички. Имаме специално място, където те могат да бъдат оставени и няма проблем родителите да влязат след това с децата си и да разгледат мебелите, обясниха от управата на магазина пред репортер на сайта.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Това е нищо.Преди месец влизаме в магазин ДИЗМА до Бриколажа и по едно време чувам зад гърба си нещо пада.Обръщам се и виждам жена ми се е строполила на пода, защото под мокета където се върви има една дупка, която не се вижда и като не знаеш падаш.От персонала казаха че са докладвали нееднократно там където трябва, но от там ръководство ли е, фирма ли е, не знам , но явно не им пука.Добре, че не си счупи крак или ръка, сигурно в яда си щях да пребия някой от персонала, защото и те са виновни.Като знаеш, че е така поне сложи някаква мебел там за да не се минава, или пък да се загради с въженце или нещо подобно.Повече тази верига за мебели ДИЗМА съм я изтрил от паметта си.Купих си от друго място това което търсехме от където пък останахме много доволни.Магазина на много високо ниво от където и да го погледнеш.Бях в него още два пъти и купувах, това което щях да взема от Дизма.
0
 
 
Баща съм на 2 момчета(на1 и 4г.) и често съм имал подобни проблеми.Възмущавал съм се доста,влизал съм в конфликт и с охраната на различни места.Не навсякъде има удобства за бебоците.Така е не само в България...и (доколкото знам) няма норматив който да задължава достъпа с детски колички.Не съм посещавал въпросният магазин но предполагам че забраната не е случайна.Едва ли е е единствения магазин.Като не ви "кефи" идете другаде.
0
 
 
Няма гаранция за никой. В. Метро поне слагат ограничителни въжета, когато работят по някой стелаж. Като се обърне каруцата пътища много. Не дай боже да стане нещо....!!!
0
 
 
В Метро стоките са подредени на височина от незнам си колко стелажа нагоре, във въпросния мебелен магазин съм влизал, не останах очарован от обслужването, НО мога да твърдя, че няма нищо по-високо от човешки ръст. А ако е за падане то и върху вас, господине, може да падне!
0
 
 
Леле, майко, вие изобщо чувате ли се? Във въпросния обект ли работите или в някой подобен?! Като не искате млади родители си стоите сами в ши*аните магазини, пожелавам ви много празни смени да изкарате там!
0
 
 
Животните също не може да се зарежат пред магазина,те също са деца за някой !!!
+1
 
 
Като сте тръгнали за мебели, си избирайте мебели. Като си разхождате детето, си го разхождайте в парка.....
+2
 
 
Точно от това ще те предпази детската количка. Там детето е фиксирано и не тича напред назад за ужас на стреснатия персонал.
на 24.02.2015 г.
-2
 
 
А трябва ли останалите клиенти да се съобразяват с ревящи, серящи и пикаещи деца? Хайде по-сериозно - в банките е забранено да се ползват телефони докато чакаш на опашка.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: