ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо падна с 0:3 от Берое, даде и четири жертви
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:15 / 28.02.2015Коментари (96)12317
Локомотив загуби с 0:3 гостуването си на Берое в среща от 20-ия кръг на "А" група. С победата старазагорци вече може да дишат по спокойно за мястото си в първата шестица.

Иво Иванов даде аванс на домакините още в 6-ата минута. Защитникът се извиси над всички от корнер и с глава насочи топката в долния десен ъгъл на Йордан Господинов.

Салим Керкар взриви трибуните под Аязмото в 26-ата минута. Френският полузащитник показа чудесна техника, след като елиминира защитник на "черно-белите" и вратаря, за да се разпише за 2:0.

В ответната атака "смърфовете" бяха много близо да върнат едното попадение, но удар на Янко Сандански срещна гредата.

Самир Аясс сложи точка на спора 10 минути преди края. Българският футболист от арабски произход се възполза от пас на Елиаш и останал очи в очи с Господинов го прехвърли майсторски.

Загубата за Локомотив не бе от толкова голямо значение за отбора в предвид, че те на практика довършват шампионата. Лошота новина за щаба е трите принудителни смени, които не е ясно какво е тяхното състояние и дали ще бъдат готови за предстоящите две срещи с Локо Сф за Купата и градското дерби.

За калпак на това в края на двубоя червен картон получи Георги Вълев, което автоматично го вади за мача в "Надежда".

Състав на Локомотив: Господинов, Филипов, Горанов, Дишлиев (Вълчев), Дяков (Якимов), Траянов (Бурабия), Сандански, Карагарен, Делев, Камбуров - к, Ласимант.

Още по темата: общо новини по темата: 12
28.02.2015
28.02.2015
28.02.2015
28.02.2015
28.02.2015
27.02.2015
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Сподели какво ново....
на 01.03.2015 г.
+1
 
 
Щом са накацали тук кардарините , значи ги страх за 08.03 . Ама те си го знаят на този стадион най много до равен са стигали .
на 01.03.2015 г.
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-5
 
 
А ний сме Локо а Локо Пловдив и пием водка и е.бем жълти,а ний сме Локо а Локо Пловдив!Наполетани,Гот Мит Унс,Юзуъл Съспектс,Лаута Юфс и т.н.Всички сме равни,всички сме едно цяло!!! ЗА Пловдив,ЗА ЛОКОМОТИВ-СИМВОЛА НА Пловдив ОТ 1926 ГОДИНА НАСАМ !!!
Цъкам минуси на буферите :)
на 01.03.2015 г.
+5
 
 
Верно ли марулчовци са пяли рефрена " е....е Локо в г..а!"
+12
 
 
Обещанията,самонаричанията и самохвалбествията е запазена марка на малцинствата.Непокорните никому изтъркаха премиерските килимчета,а сега не можаха да преполовят клетката за гости.Свободни били,града ни бил черно-бял и подобни простотии са постоянно в устите на истинските майни чиито бащи дойдоха в Пловдив за жителство.Чакали с нетърпение срещата под Аязмото,щели да правят десант,а клетниците никой вече нямало кой да ги спре.Първи мач след безобразна игра с контузии и червен картон.Резултата е красноречив,а загубата дори е минимална на фона на видяното.Джуджета мегаломани,докато не спрете да пишете лъжи за нас,няма да спрем да изнасяме истини за вас.Усещате ли че нежният кебапчия,политизирания съдия и избраният от Столюпиново ви водят там където ви е мястото от където ви измъкна мафията
на 01.03.2015 г.
+10
 
 
Много искам да не влезем в шестицата , да играем във втората шестица , и да имаме удоволствието- ритуално да изритаме Бай Мангал в "Б"...
+7
 
 
Не ме кефят марулите!Но какво става, когато берое победи Ботев!Всеки потник става марула и се кефи на "своята" победа.Ами ето ви ги, радвайте им се още, а те ще ви шият с по 3 парцала, където ви хванат!Пак им се раздвайте, и на казахите и на босненците също!Тъжна картинка....
+14
 
 
Е, не се сдържах:))))) Да ми говорят за неградски "истинските майни" от село Труд, Строево и т.н. и цялото ЖП от Айтос и околията настанило се във ведомствени жилища и заедно с мангалите участвало в строежа на перманетно празния циганс ки стадион. Родно място на Сандокан, нелегални таксита, клошари и подобна долнопробна паплач, като кебапчията с неплатените наеми и легендата с неплатения интернет.....нещастници-феновете ви влизат по 12 човека с една карта и се гордеят с това. Вие наистина ли мислите, че Великият Ботев Ви е проблема? ! - нещастиници!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: