ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (28)
Ексклузивно: Дерби на Пловдив няма да има днес!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:01 / 08.03.2015Коментари (35)13325
© Plovdiv24.bg
Пловдивското дерби между Локомотив и Ботев от 21-ия кръг на "А" група бе отложен официално, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Двата отбора трябваше да играят по програма днес от 13,30 часа, но след оглед на делегата Христо Ботев и съдийската бригада на дербито, бе обявено, че мачът няма да се проведе и го насрочиха за утре от 13,30 часа.

В неофициален разговор на представители на двата отбора, на този терен и след 10 дена няма да може да се играе футбол. 

От БФС обаче са категорични, че утре стадионът ще бъде в готовност за 98-ото градско дерби.

Още по темата: общо новини по темата: 89
14.03.2015
11.03.2015
11.03.2015
11.03.2015
11.03.2015
10.03.2015
предишна страница [ 1/15 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+17
 
 
Пълно обединение между фенове,ръководства,футболисти и на двата отбора срещу гнусното БФС и да се откаже провеждането на този мач тази седмица!Безумие да стане дерби и празник,а точно това целят шопарите!Хора,не забравяйте,че това е нашият празник и не трябва да се съобрязяваме с игричките та гелосани и перукани!Нека не допуснем камери и да не предават мача никъде!Мачът трябва да се проведе преди плейофите,когато ще е топло и сухо,като бъде в почивен ден,за да могат всички желаещи да присъстват!Не се нападайте по форумите,а дайте да излезнем с обща позиция и да не позволяваме на някакво шопско лайно да ни идва в града и да ни поставя условия!Ясно е като бял ден,че шопите вкарват удобните отбори в челната шестица,нека си играят нагласеното първенство,но да не се е*ават с най-голямото дерби-Пловдивското!
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+10
 
 
Времето си е време, но съоръженията са ни трагични.Ако в локомотив имаха нормален терен, дори без подгряване, мача можеше да се състои.Друг е въпроса, че терена щеше да се разоре, а футбола щеше да е грозен.Утре обаче, нищо няма да е по-различно!Ако терена беше обновен на скоро, с подходящ дренаж, пясъка щеше бързо да дръпне влагата от тревното покритие.Но там вече трева и пясък са на салата и не се знае, кое къде е.Както е и стадиона на столичния локомотив.Другия проблем е нискоквалифицираните работници.Не може възрастни хора, пенсионери да се грижат за подобни съоръжения.Искат се добри специалисти, добра техника, знания и умения.Най-логично е, мача да се проведе след седмица.
+18
 
 
Поради тази причина смятам ,че Пловдив трябва да се вземем в ръце и наистина да отстояваме позцията си на граждани и фенове на два от най-обичтаните отбори и отворим темата на ст.Пловдив.Сега ако имахме модерно съоражение едвали щеше дербито да се отложи и да се стига до тука.Управниците на гради ако може да ускорят процедурата и да започне да се прави нещо вече е смешно в 21 век в град като Пловдив който е дал на България футболисти като Стоичков,Бонев,Дермеджиев и куп други футболисти да няма къде да се проведе дербито.СИЛНО СЕ НАДЯВАМ ,ЧЕ ВСИЧКИ ФЕНОВЕ НЯМА ЗНАЧЕНИЕ БОТЕВ,ЛОКО,МАРЦА И СПАРТАК да бъдем единни и излезнем с една декларция лично до г-н Борисов и опцията която има да се осъществи проект и да ни се отпуснат парични средства за ст.Пловдив.
+4
 
 
Този мизерник който скверни патриотичното име изгони Ботев заради дълг от 50 000лв. във Б група,а сега чак в 12Ч. реши че дерби няма да има.Тъпак дерби няма да има и утре и други ден.Замислете се когато давате лицензи на селски ниви.Цигани,нали осветление за тенис корт и табло с размер на телевизор имате.За какво ви е терен на който красив футбол няма да видите никога.Циганска работа.
+12
 
 
така ще е докато се псуваме тука,онея шопски мастии се подиграват с цял Пловдив,ще се правят на интересни да си спазвали смешния закон,утре пак сабиране на хора,полиции,охранители,фенове и в 12 часа същия този олигофрен ще отложи мача отново,защото терена ще е същия
+7
 
 
Как от БФС са категорични,че утре ще е в готовност терена да не би да пуснат калориферите и сешоарите,такава пародия има само в БГ и така ще е винаги ако не се премахнат хора като Михайлов и Киро-гела
ВСЕ ОЩЕ МЕЧТАЯ!
+2
 
 
ПФУУУУ ЗА КВО ВЪОБЩЕ ДАВАТ ЛИЦЕНЗИ НА ОТБОРИ С ТАКИВА ИГРИЩА ВЕ МАЙНА!СТАДИОН "ТОДОР ДИЕВ"(СПАРТАК") Е ПО-ДОБЪР!!!УТРЕ КВО ЩЕ СТАНЕ, А???ЩЕ ПРАТЯТ "СИГАНИТЕ" ДА ПИЯТ ВОДАТА СЪС СЛАМКИ ЛИ?!ЗНАМ, ЧЕ НЕ Е ХУБАВО ДА СЕ ПСУВА И АКО НЕ БЯХ ТОЛКОВА КУЛТУРЕН ЩЯХ ДА ВИ ЕБАПУТКАТАМАЙНА НА ВСИЧКИ "БФС-АРИ"!!!;-)))
+10
 
 
БФС чрез гейския си делегат се подиграха не само с феновете на двата отбора,подиграха се с цял Пловдив ,и слепец щеше още снощи или днес сутринта да разбере ,че терена не става за футбол.
+10
 
 
Точно заради феновете, мача трябва да се играе поне след две седмици. Теренът прилича на оризище.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Маричанки вдигат пред Общината двете спечелени купи този сезон
Отдавна не беше се случвало! Без глоби за Локо и Ботев след мачовете от 30-ия кръг
Безплатни тренировки и много награди на празник в район "Тракия"
Кметът на "Тракия" откри международен турнир по джудо с над 730 участници
Крумовград с нов отговор: Някой щеше още да храни отбора с кренвирши и лютеница, ако не бяхме инвестирали в Арда
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: