ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (19) | Вчера (24)
Футболисти на Ботев се биха с шефове на Локо
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:42 / 11.03.2015Коментари (34)10840
© Plovdiv24.bg
Екшън се е разиграл тази нощ в Пловдив, само часове след дербито, в което "Ботев" победи Локомотив с 2:0. БЛИЦ научи от свидетели, че футболисти на "канарчетата" са се сбили с хора от ръководството на кръвния си враг. Мелето се е разиграла в местна дискотека. Футболистите на "Ботев" поливали сладкия си успех, като решили да демонстрират силата си и пред шефовете на "смърфовете". "Жълто-черните" се ядосали на надменното поведение на ръководителите на Локо (Пд), сред които адвокат Диан Колев. Хората от "Лаута" решили да се настанят на сепаре точно до играчите на "Ботев".

В началото имало подмятания и обидни реплики между двете страни, но в един момент напрежението ескалирало и се стигнало до бой. Охраната обаче бързо се намесила и успяла да предотврати още по-грозни сцени. Гардовете на момента образували кордон, предпазвайки шефовете от Локо (Пд). Срещу тях тръгнали и фенове на "Ботев". В дискотеката с футболистите празнували и ултраси от една от най-големите и стари фракци - "Лудата Банда" от Кичук Париж.

"За момента стана мазало. Добре, че имаше много гардове, които овладяха положението. Предпазиха шефовете на Локомотив от разгневените фенове на "Ботев". Футболистите също бяха много ядосани и с лекота щяха да отупат неканените гости. Охраната бързо изведе шефовете на Локото и след това "канарчетата" продължиха да празнуват на спокойствие", разказа пред БЛИЦ очевидец на екшъна.

Още по темата: общо новини по темата: 89
14.03.2015
11.03.2015
11.03.2015
11.03.2015
10.03.2015
10.03.2015
предишна страница [ 1/15 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 12.03.2015 г.
+1
 
 
9 поредни шампионатни мача без победа в дербито за буферите. Сухи факти. Статистика.
Цъкам минуси на буферите :)
на 11.03.2015 г.
+13
 
 
Хахахаха ,лаутарите нямат победа на Лаута над БОТЕВ вече 7 години!!!!
Сподели каквhttps://www.facebook.com/photo.php?fbid=1449079612049229
на 11.03.2015 г.
-16
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+12
 
 
Винаги съм бил умерен във форумите спрямо другите отбори и съм казвал да победи по добрия . Обаче буферите взеха да ме нерват . Едвам се здържам . Ами много на сериозно се взехте след като софийските буфери ви върнаха жеста за купата , стъпете малко на земята . На какво основание имате това самочувствие . 1. Бедни сте като църковни мишки .2. Никой не ви иска заради вашия нрав , злоба , простотия . Това се видя и на вчерашната среща . 3. Изгонихте истинските фенове от стадиона ,останаха само ... 4 . Като заговорих за стадион , ами вие нямате такъв , целия спортен комплекс се води на волейбола . 5. Вижте само кои са ви ръководителите или собствениците не знам как да го кажа , едно нищо на съдбата на произвола сте оставени като циганета. 6 . Отбора ви е събран от кол и въже . 7 . ДЮШ ли имате , база ли имате какво имате . 8. Вижте с какъв актив от точки сте и коя позиция заемате в класирането. Още много факти мога да ви изкарам . Е , питам ви буфери от къде и на какво основание и с какви очи имате това самочувствие и тази наглост да се мерите с БОТЕВ ,отбора на Пловдив . СРАМОТА , ЦИГАНСКА работа . Извинявам се на истинските локомотивци те не са виновни . Само Ботев , това е отбора на Пловдив , разберете го един път за винаги .
-4
 
 
Какво празнуват и се бият по гърдите? Че са били един западащ футболен отбор? Това е смешно! Нека победят някой гранд пък тогава да ходят по дискотеките, но май на българския футболист дискотеката му е по голяма страст от футбола
+16
 
 
Абе кви шефове са тея палячовци. Срам за Локомотив ! Вие не сте месии за каквито се провъзгласихте , вие сте най-големите предатели на Локомотив ! Призовавам всеки трезвомислещ фен да бойкотира Локомотив докато смешки като това адвокатче , нежния и тем подобни са фактор за отбора !
-18
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
+16
 
 
Охраната изведе миризливите индивиди,проветри,ароматизира и след това клиентите продължиха да се веселят на спокойствие.....иначе "шефовете"на Локуту дошли да видят нещо на аванта няма ли покрай Победителите!Просяци недоклатени,пратете им ДМС с текст"питие в дискотеката"!
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 11.03.2015 г.
+14
 
 
Що не свирнахте, бе момчета? Щяхме да продължим мача.-:)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Берое: Треньорът Ачиари и футболистът Алгара не са си раздавали шамари, юмруци и ритници
Дубълът на Локо с домакинство на стадион "Пловдив"
Строителите на стадион "Христо Ботев": Все по-близо до финала!
Томаш изгледа внимателно двете асистенции на Бирсент Карагарен
"Числата" са един от най-неудобните съперници на Локомотив Пловдив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: