ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ръководител на Локомотив: Целта ни е да оцелеем в "А" група
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:44 / 12.03.2015Коментари (9)4479
© Plovdiv24.bg
Един от лидерите на сдружение "Бъдеще за Локомотив" - адвокат Димитър Колев, похвали футболистите за мъжката им игра в дербито с Ботев (Пд). Според него "черно-белите" са доказали, че играят само за себе си и не се интересуват от това, за какво се борят другите отбори.

"Футболистите се бориха мъжки срещу Ботев (Пд), но за съжаление загубиха. Оценяваме, че момчетата дадоха всичко от себе си на тежкия терен. Наистина паднаха, но се представиха мъжки. Знаете - във футбола един път биеш, друг път падаш. Целта пред нашия отбор е да се спасим от изпадане,затова се надявахме да натрупаме още точки от дербито, защото още сме в критичната зона. Нашият отбор играе за себе си - да оцелее в "А" група ", обяви пред "7 дни спорт" адвокат Димитър Колев.

От "Лаута" засега не желаят да разкриват предпочитанията си за предстоящия жребий за полуфиналите в турнира за Купата на България.

"Черно море и Левски и победителят от двойката Литекс - Лудогорец са все сериозни и качествени отбори. Разградчани безспорно са най-класният отбор сред тях и в България. Колкото до останалите евентуални съперници, мога да кажа, че и Локомотив (Сф) се намира на трето място в класирането, но успяхме да го елиминираме", коментира Колев. За финал той призна, че за момента ръководството на "черно-белите" все още не успява да намери нов инвеститор, който да придобие собствеността върху клуба.

"Много е трудно в настоящата родна футболна действителност да се намерят хора, които да се наемат да издържат футболен клуб. Виждате, че и в Ботев, и в ЦСКА, и в Левски ситуацията също не е никак лека", завърши Колев.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Много скоро ще се видим във втората шестица жълти глисти и пак ще ва изпорим както е било а и вашти пари са на привършване.
-2
 
 
Аз ся ако съм на другаря Батков, ще пусна мача на Марек да бие Уевски. Локуту пада от Литекс-и така разликата между макетата и циганите става само 3 точки. Да треперят мангалите, като не могат да заработят 15 бона.Така Уевски догодина ще си има сигурни 6 точки от макетата, а омразните на цяла България цигани няма да омирисват повече стадионите!
+9
 
 
Докога ще измъчвате феновете си г-да фенове?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: