ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Случайно ли точно Никола Попов ще свири Ботев-ЦСКА?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:25 / 13.03.2015Коментари (21)10134
© Plovdiv24.bg
Бащата на съдията на купон на ЦСКА заедно с треньора и ръководството на "армейците"
Предстои един от най-важните сблъсъци за сезона, този между Ботев и ЦСКА. Срещата ще предопредели съдбата на 3 отбора.

От една страна е Ботев, който иска да попадне в Топ 6 и има всички шансове да го стори.

От друга страна е ЦСКА, който се бори за титлата и при грешна стъпка в Пловдив значително ще намали шансовете си за първото място.

От трета страна е Левски, чиято съдба в Топ 6 зависи именно от изхода на двубоя между Ботев и ЦСКА.

При равен в "Коматево" и победа на Левски, "сините" ще попаднат сред първите 6, защото двата отбора ще са с равен брой точки, но софийският отбор е с по-добър баланс в преките двубои.

По всичко личи, че софийските грандове нямат интерес Ботев да победи в този двубой.

Кой е реферът Никола Попов?

Той е син на Антон Попов, който е заместник-изпълнителен директор на БФС. Минава за близък на треньора на ЦСКА Стойчо Младенов. На снимката към статията двамата се черпят заедно с шефа на "армейците" Александър Томов на купон на ЦСКА.

През този сезон Никола Попов е свирил 4 мача на ЦСКА. В тях балансът на "армейците" е две победи, срещу Литекс и Черно море и два равни при гостуванията на Славия и Черно море.

Интересното е, че Попов свири първия мач от този сезон на Ботев в "Коматево" (1:0 срещу Локо София) и ще свири последния от редовния сезон в "Коматево", срещу ЦСКА.

През миналия сезон Никола Попов свири при победата на ЦСКА над Ботев с 2:0. Той е свирил и двата мача на ЦСКА с Локомотив (Пд), където "армейците" регистрират равен и загуба, както и победата на ЦСКА като гост на Черноморец.

Близостта на бащата на съдията с ръководството на ЦСКА, както и факта, че последните два сезона "армейците" имат само една загуба под ръководството му, буди смут и притеснения у част от бултрасите.

Да се надяваме, че Попов ще защити реномето си на международен съдия и ще остави двата отбора с футболни средства да решат съдбата си и тази на Левски.

Още по темата: общо новини по темата: 58
20.03.2015
17.03.2015
17.03.2015
17.03.2015
16.03.2015
16.03.2015
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Цялата държавна система е мобилизирана да не остане обора и във втората шестица и да играе с Хасково,Марек и миндилското ГМО.Погледнете в калното дерби как и на кои футболисти са показани картони.Факт,двама титуляри,аут за великият двубой.Праща се сътрапезник и близък приятел да свири.Софийските медии по гьобелски обесняват как ЦСКА не можа да загуби ,ако играе със желание.Не с такова желание като в Надежда миналата година.Във Враца надигнаха вой,но кой ги сайдисва в ,,калабалъка''.Гонзо и Гела се включиха в надцакването още след мача в Разград.Телефоните в канцелариите на базата загряха с обаждания.Полицаи,спец части и охрана от въздуха за 400 червена фена.Щели да прекратят мача.Явно кетъринговите журналисти не са пипали оградата на гостуващата клетка и и не знаят капацитета и.Стигна се до глупоста че щели да прекратят мача....с расистки лозунги''.Явно не са чели наредбите на неоросения.Голяма истерия голям проблем за да се спасят някакви куци говеда от унижение.
0
 
 
излишно е да се пишат само глупости,напълно възможно е папагалите да ударят чорбата,като се има в предвид че прасетата не са във форма,всичко друго е чесане на езици,ако чорбата бие папагалите ще ревнат че са порязани от БФС,ако стане обратното ще се говори че чорбата е легнала на турските си братя
-3
 
 
Ясно е че жълтите и червените приятелки пак ще уговарят мачове.. Пълна пародия е БГ футбола.. Играйте доксто не са го блокирали мача. Аз лично мисля малко парички да изкарсм на жълто-червения ''мач'' (въпреки че ще има по*но а не мач) и мисля с повечко пари да го пробвам победа за коматевския "гранд'' и с 20-30 кинта на точен резултат 1:0, защото кандидат-пловдивчаните трябва да спечелят мача но едва ли ще развалят головата разлика на прасенцата. Който играе този мач,той ще спечели! Успех на всички!
+3
 
 
ПОМНИА ДОБРЕ ПРЕДИ 20-25 ГОДИНИ КОГАТО ИДВАХА В ПЛОВДИВ ЗА ТАКИВА ЗАВАРЗАНИ МАЦХОВЕ 2-3 ДНИ ПРЕДИ МАЦХА СЕ САМОКОНТУЗВАХА ОТ СТРАХ И НЕ ИДВАХА В ПЛОВДИВ ОТ СРАМА С КОИТО СИ ТРАГВАХА.
+3
 
 
Ако БОТЕВ играе силно и атакуващо в неделя ЦСКА сте си сдадад ма4а сами. Просто те имат 2 варянта и сте играят за Х. Отбор които играе само атакуващо срещу софииските отбори винаги е пе4елил. С ЛОКОТО се видя 4е на този тейак терен отбора физически е доста добре. А ТОВА ПОЗВОЛИАВА да ги пресират по целя терен. ЙЕЛАИА УСПЕХ КАТО ПЛОВДИВЦХАНИН. НО СИМПАТИЗИРАМ НА ДРУГ ОТБОР. ТОВА НЕ МИ ПРЕ4И ДА ИСКАМ НАИСТИНА БОТЕВ ДА ПОБЕДИ И ВЛЕЗЕ В 6-ТИЗАТА ЗА СМЕТКА НА ТОЗИ УМРИАЛ ОТБОР ЛЕВСКИ.
+7
 
 
Победа папагали това ви пожелавам.Заслужавате си шестицата пред товедата.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+3
 
 
Нека да видим какво ще се случи на терена ,а после да кпментираме.Съдията,желанието на червените и други фактори
+8
 
 
Нашийте им 3 гола на шопарите, пък съдията нека ги подпира! Онази вечер ако сте гледали Челси - ПСЖ можете да си направите изводи :)
Ок булевардите изчистени това се признава някой пешеходни зони имат пътеки за хората, но имам един много голям въпрос кога ще почнат да си събират натрупаният сняг от снегорините нали знаете, че при тези градуси всичко става на лед ??????2
на 13.03.2015 г.
+9
 
 
Той да гледа дане измисли някоя дузпа, че после с танкове ще трябва да го извеждат от Коматево! Всички канари в коматево и тези без билети да сме пред стадиона. Така съдията може да свири поне като хората
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Душан Керкез след мача със Славия: Всички говорят за ЦСКА!
Преди мача на сезона: Ботев загуби от Славия на "Колежа"
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Ботев следи млад нападател от Хърватия
Артур Платек: Аз доведох Попов и Конте, целта е да сме шампиони
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: