ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Номинираха Тотев за кандидат за кмет на Пловдив от ГЕРБ
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:25 / 14.03.2015Коментари (83)12304
© Plovdiv24.bg
Изпълнителната комисия на ГЕРБ взе решение да се явим самостоятелно на местните избори, е заявил председателят на парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов по време на Националното съвещание на ГЕРБ в Пловдив.

На съвещанието присъстват общинските кметове, народните представители и областните координатори, както и министрите от квотата на ГЕРБ.

"Избирайте внимателно кандидатите за кметове и общински съветници, за да сме сигурни, че предлагаме на гражданите да изберат най-достойните кандидати", е призовал Цветанов структурите на партията. Той е бил категоричен, че ГЕРБ няма да участва в пазарлъци, и партията има ясна концепция за участието си в изборите.

Според него предложенията за листите трябва да идват от структурите на местно ниво, а не да бъдат налагани по вертикала от централата на партията.

"Дори да бъде нарушена коалиционната култура по време на местния вот, не трябва да си затваряме вратите за нормално общуване с нашите коалиционни партньори след изборите. На национално ниво ГЕРБ ще пази политическия диалог, за да бъде стабилно правителството", е подчертал Цветанов.

Според председателя на парламентарната група на ГЕРБ предстоящите местни избори трябва да се проведат по правилата на сегашния Изборен кодекс, въпреки неговите несъвършенства, защото ако сега бъдат предприети промени, ГЕРБ ще бъде обвинена, че прави промени в последния момент и това ще повиши градуса на напрежението в страната.

Цветанов посочи Пл

АНКЕТА:
Одобрявате ли номинацията на Тотев за кандидат за кмет на Пловдив?

Да
Не
Не мога да преценя

овдив като добър модел за успешна политика на местно ниво, защото кметът от ГЕРБ Иван Тотев е направил много за европейското развитие на града.

Относно кандидатурата за кмет на Пловдив, Цветанов заяви, че все още няма окончателно решение на Изпълнителната комисия, което да определя Иван Тотев за кандидат за кмет на Пловдив, но това, което той е направил през последните четири години, като политика за развитието на община Пловдив, го прави достоен кмет, който е изпълнил своя ангажимент към избирателите.

Спокойно, той би могъл да поеме един следващ управленски мандат, за да може да продължи започнатото, каза още Цветан Цветанов. По думите му, Тотев е човекът, който носи потенциал, за да може да бъде кмет на община Пловдив.

 

 


Още по темата: общо новини по темата: 892
10.05.2023 »
09.05.2023 »
09.05.2023 »
09.05.2023 »
09.05.2023 »
15.10.2019 »
предишна страница [ 1/149 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Какъв сън какви пет лева.Нашите кметове не идват на власт за да оправят града а себе си.
-1
 
 
Пак да си го изберете мамин Ваньо, щото заема е малко, щото "ремонтираните" улици още са цели, щото новите шахти събират водата при дъжд, щото ви трябва лифт до Альоша, щото искате ескалатор до Небет тепе, щото ремонта на градската градина беше уникален, щото иска да хвърли 200 000лв. за билети за мачове, щото за него закони и граждани няма. Изберете си го, халал да ви е!
-1
 
 
Да изберем друг кмет.немисли за народа.довийдане Иван Тотев
+1
 
 
Може и така да е, но не Тотев изкопа дупките по улиците, защото в повечето коментари това пише: " Откакто Тотев е кмет само дупки по улиците или запушени шахти"
+3
 
 
С две ръци избирам Тотев! Славчо е гьонсурат, щом пак напира за кметска службичка.... Съсипа града, и откри една тоалетна в Градската градина!!!! Надявам се с първия тур да си изберем кмета на Пловдив-Иван Тотев!
0
 
 
Нееее..... Нее.. И неееее откакто тояя е кмет всичко кпаее струва данаците вдигаа и на лицее нищоо....
+5
 
 
ВАЖНО!!! Моля драги читатели да забележите ,че лошите коментари за Тотев идват от профили,които имат само по един коментар в историята си. Направих си труда да проверя- платени драскачи!!!
-2
 
 
Та значи, откакто Тотев стана кмет на Пловдив, "изкопа дупки" по улиците, иначе при другите кметове досега, улиците бяха равни като стъкло. "Запуши" шахтите, та при най-малкия снеговалеж, улиците да се наводняват. " Затвори" зоологическата градина на Пловдив, та втория по големина град в България да няма такава. "Унищожи" Цар Симеоновата градина, която при предишните кметове на Пловдив, беше един малък райски кът. "Увеличи" данъците, та да може да си пълни джобовете. "Съсипа" бизнеса и "увеличи" безработицата в Пловдив.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
ВиК-Пловдив пред фалит
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: