ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев сътвори експлозия! "Канарите" биха ЦСКА и изхвърлиха Левски от топ 6
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:22 / 15.03.2015Коментари (172)24627
Уникалният подвиг на Ботев продължи и срещу ЦСКА. "Канарчетата" не се смилиха над "армейците" и ги надиграха с 2:0 в Коматево. Така "жълто-черните" успяха да изпълнят своята цел, спечелвайки и трите си двубоя след паузата. С победата пловдивчани си осигуриха място в първата шестица и изхвърлиха софийския Левски сред най-добрите.

Възпитаниците на Петър Пенчев излязоха с по-голямо желание и игра днес, като и надиграха тотално безидейния тим на Стойчо Младенов. Отбор, който не знаеше къде се намира през 90 минути на Кометаво.

Още от първата минута Ботев се нанесе в половината на ЦСКА и започна да реди атака след атака. В първата си опасна възможност пред вратата на Якуб Диваш "жълто-черните" вкараха. Това се случи в 18-ата минута, когато с прекрасен гол с глава Милен Гамаков направи безпомощен стража на "армейците".

Ботев не спря и след гола да притиска "червените" в неговата половина. Пет минути преди края след груба грешка на Стивън Сънди, Лъчезар Балтанов се възползва и останал очи в очи с Диваш не сбърка за 2:0.

Три минути след подновяването на играта през втората част, Пламен Николов бе на косъм да вкара нов гол във вратата на ЦСКА, но изстрелът му с глава от корнер като по чудо не попадна в мрежата на Дивиш.

Четвърт час преди края се откри хубава възможност за "армейците" да се върнат в мача след грешка на Филип Филипов, но ударът на Тони Силва бе блокиран в последния момент от Пламен Николов.

БОТЕВ - ЦСКА 2:0
1:0 Гамаков
2:0 Балтанов

Ботев: Стаховяк, Николов, Златков, Филипов, Христов, Балтанов (Дрянов), Васев (Васев), Иршак, Гамаков, Цветанов (Марин), Цветков

ЦСКА: Дивиш, Кукоч (Милисавлиевич), Василев, Тунчев (Оршулич), Бъркляча (Жоаким), Причиненко, Сънди, Силва, Маркиньос, Сoарес, Николич

Още по темата: общо новини по темата: 58
20.03.2015
17.03.2015
17.03.2015
17.03.2015
16.03.2015
16.03.2015
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+5
 
 
Не виждам къде са : жаклинчо , вожда на циганетата , кученцето , локомотивчето , саламчето и ... Къде сте бе , сламари , комплексари ,кюфтаци и карабатаци , много сте тихи , а , тихи я , тихи и по ниски от тревата т.е. от калта ...
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+7
 
 
Ботев е велик.Честито на всички канари. Трудно ми е с думи да изразя радоста си от това което се случи последната седмица. На злобните цигани от отбора на малцинствата мога да кажа само: черно - бели пе****си да ви е*а майкатаааа.Край с вас. Свърши се. До два месеца сте приключили. Даже няма да изпаднете , а ще се разпаднете като цигански катун каквото всъщност сте.
+6
 
 
Голяма е радостта за жълто-черните сърца! Само за шест дни да изживеем такова огромно щастие: унижихме буферите в тяхната джамия, празнувахме 103-ти рожден ден, изклатихме прасетата, пратихме говедата при изпадащите, а ние се включваме в борбата за медали. Последното е съвсем реална цел при разликата от три точки с третия. ТОЙ НЕ УМИРА !!!
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 16.03.2015 г.
+8
 
 
Е, няма такъв кеф! На пейката - треньори ботевисти, на терена излизат млади момчета, готови да се раздадат до край, но да победят! Публиката - феноменална! Отдавна чакахме такова събиране на нещата! И се получи! От тук нататък ще играем в група с отбори, които видимо не ни превъзхождат, които може да побеждаваме отново с ботевски дух, тактическа дисциплина и много импровизация, която и вчера се видя на терена. За мен точките не са най-важното, защото този отбор трябва още да работи по състава. Неминуемо ще има картони, недай си боже и контузии, затова в игра трябва да влизат и Марин, Казаков, Ст.Дрянов и другите от отбора и то - с повече игрово време. Само така ще изградим изцяло боеспособен отбор. Пред БОТЕВ е светлото бъдеще и това най-много ме радва! Много скоро ще усилим строителството на стадиона и нещата съвсем ще се подредят! Само Ботев!
+6
 
 
Ботев е всред най-добрите ! Кеф! Сефтосано табло от Ботев на лайнаута-още по -голям кеф! 3 поредни загуби с бащата, импираторъ сладко не е ял май от както беше в Китай, лигендътъ се е скрил и не се показва, очаква се към 115 верни потници и 20-30 говеда в дербито им за оставане в А група да крещят до полуда против Ботев-ей на това вече му се вика-неземно удоволствие!
+8
 
 
Всичко си дойде на място. Ботев е в първата шестица. Говедата отиват при отколешните им гей приятелки от цигански произход, където ще има бурна и страстна любов. Всеки получи това, което иска и е заслужил.
+3
 
 
С Б О Г О М К У Р В И.Ние ще се борим за медали,а вие с вашите сводници за оцеляване.
+12
 
 
Ей, мръсни мангалчета. Изпуснахте още едни 15 000 лв. Много се радвам, че повече няма да стъпим на джамията ви, носеща прозвището стадион! WTF???? Хайде сега си цъкайте дерби със сините ви любовници, кой знае, може и някакъв уродлив хибрид да се роди. Иначе какво да кажа: ВЕЛИК БОТЕВ! ВЕЛИКИ ФЕНОВЕ! НОМЕР 1! Точка!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: