ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
САЩ: Балканските държави трябва да се притесняват от това, което идва от Русия
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:27 / 18.03.2015Коментари (9)2937
© Bulfoto
Американският помощник-държавен секретар Дъглас Франц предупреди страните от Балканите "за това, което идва от Русия". Франц, който е бивш журналист и се смята за дясната ръка на държавния секретар Джон Кери, посочи още, че "САЩ са вперили поглед в Балканите" и че "американците винаги са тук, за да помогнат".

"Американската политика победи на световната сцена. Нашата намеса на Балканите беше от критично значение, но тя дойде твърде късно. Ние сме вперили поглед в региона. Както и останалите страни, които са съседни на Русия и се намират в сферата на нейните интереси и влияние, балканските държави също трябва да се притесняват от това, което идва от Русия", посочи Франц.

Помощник-държавният секретар заяви, че украинската криза трябва да притеснява балканските страни, но едновременно с това подчерта, че те могат да разчитат на помощта на Вашингтон.

"Признаваме, че Балканите минаха през няколко трудни десетилетия. По тази причина ние трябва да подкрепяме тези страни, които са поели по пътя на демокрацията. Трябва да признаем, че само заради това, че днес в региона няма криза, ние не трябва да им обръщаме гръб... Не можем да си позволим и със сигурност няма да пренебрегваме Балканите, това е сигурно", допълни Франц.

Тази позиция на помощник-държавния секретар идва след неотдавнашното изявление на Джон Кери, че Македония, Сърбия и други страни от Балканите се намират "на линията на огъня между САЩ и Русия".








Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Мен лично ме притеснява това което идва от Турция ... до 10г България ще се наводни с бежанци. Сега пускат бременни жени и майки с деца. След 4-5 години те ще имат вече статут в БГ и ще си издърпат многочленните семейства до девето коляно. По непотвърдени данни в момента българо-турската граница пресичат НАД 100 души на ГКПП ... на границата са мили и покорни а нанесат ли се в лагерите веднъж започват проблемите. Защо никой не ракзрива какво се случва в Кърджали и областта? В противоречие е с общите правила да поствам линкове от други сайтове ... потърсете сами из нета за да разберете от какво точно трябва да се притесняваме! След време Дъглас Франц ли ще идва да потушава гражданските размирици или точно той ще ни сочи с пръст и ще ни нарича расисти защото неискаме да приемем цялата паплач която минава транзит през Турция и се установява на Балканите !???!?!
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 18.03.2015 г.
+3
 
 
По-скоро вие трябва да се притеснявате от това, което ще долети от Русия! Продължавайте да дразните мечката !
Aнонимен
на 18.03.2015 г.
+7
 
 
Дъглас Франц да си гледа САЩ ! Той разбира ли ме, когато говоря на български? Дано разбира, че всички руснаци ме разбират.
+8
 
 
Дано скоро американската сган изчезне от картата на нашата Земя!!
+7
 
 
Брех, какви доброжелатели си имамееее...Мани, мани! Проблемите в целия свят и на Балканите идват от САЩ. Това и котките от нашия двор го разбраха отдавна.
+11
 
 
Тия американци са толкова долни,че думи нямам.Само за Русия говорят толкова на дълбоко явно им е влезнала.Нашите тъпанари да не ги слушат опасноста идва от фесовете от анадола които умишлено ни заливат с мангали от близкия изток и африка
Aнонимен
на 18.03.2015 г.
-1
 
 
ПОДЛО ПЛЕМЕ СМЕ ДРУГАР4Е НА НАС УГОДА НЯМА .
Aнонимен
на 18.03.2015 г.
+10
 
 
щатите да го духат. на линията на огъня на сложиха те. няма какво да се притесняваме от русия, а от турция и от тях. непрекъснато идват имигранти нато се разхожда като у дома си. кой разбута сърбия. русия ли или щатите. където не са бръкнали там не е станало война. долна паплач. така искам да изчезнат от картата на света.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Международни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
Първа лига, сезон 2023/2024
Тежка катастрофа в столицата: Момче и момиче са загинали!
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: