ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Христо Бонев: Пари няма, само обещания
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:54 / 19.03.2015Коментари (29)4551
© Plovdiv24.bg
Почетният президент на Локомотив Пловдив Христо Бонев обяви пред "Тема Спорт", че бъдещето на клуба продължава да е обвито в мъгла. "Черно-белите" имат пари да довършат сезона, но ако няма нов спонсор от лятото, не могат да се надяват на нищо повече.

"Засега пари в Локомотив няма, а само обещания за бъдещо спонсорство. Сезона ще го завършим, но как, не знам. Все пак надеждата ни е, че обещанията са от много сериозни хора и ще има светлина в тунела. Лятото ще е преломен момент за клуба. Ако в предстоящите два месеца - април и май, не намерим сериозен спонсор или инвеститор, няма кой повече да се надява на нещо", каза Зума. 

Той стана поредният футболен човек, който разкритикува формата с плейофите.

"През пролетта в първенството ще играем за здраве. Мисля, че хората от БФС ще разберат, че това с плейофите е грешно решение. Вярвам, че вече са се убедили в това нещо и ще го променят за другия шампионат", сподели бившият национален селекционер.

Днес Локо Пловдив ще участва в жребия за полуфиналите за купата, а Бонев определи това като спечелване на титлата за тима му.

"За нас е голям успех присъствието ни на полуфинала. Гордея се с момчетата. При тези финансови условия това, което направихме, е равно на шампионска титла", завърши Зума.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Пловдиф е черно бял!Секи като даде по два лефа,ето ти милион!Отделно там СМС кампания..ехейй.пара бол!Ай наздрави,бежанци!!
+2
 
 
Спокойно. До 10 дни нов собственик от ранга на Домусчиев и линейки към Коматево.
+1
 
 
Идеееее!До 10 дни ще е пристигнал.....на 7-ми челен коловоз,с хисарския влак!Гответе се да го посрещате!
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 19.03.2015 г.
+2
 
 
Бона, кога ще си признаете какво направихте с Локомотив? Ти и Узуна бяхте заговорниците, които изгонихте Коко. Сегааа - няма пари! Еми, като няма - сега е ваш ред да ви изгонят, но с тояги, защото затрихте клуба с вашите безкрайни заигравания и интриги!
+2
 
 
Здравейте на всички не се заяждайте и от двата отбора целта на обръжението на перуката е да няма футбол в най футболния град Пловдив Спартак и Марица вече са пътници в неизвестното от много алчни тюфлеци локото и то лека полека си отива надоло към Б Група Ботев единствено което спечели че има базата в Коматево иначи стадиона лесно го бутнаха ама на дали ще го направят така че не се заяждаите никои не знае каво ще го сполети след време
+3
 
 
Купата тази година е за Лефски, освен ако гелосаният не реши, че пак иска дубъл и да прекара гутин Баткоф. В цялата 4-ка само Черно море е все още с неясни цели и само от него очаквам изненада. Подозирам, че полуфиналите ще бъдат наредени Левски-Локо и Лудогорец-Черно море.
-4
 
 
Жълти селянки, какво се пените в Пловдивските теми, като и при вас положението е много плачевно? Пък и много отворени, не можеш да им затвориш устите. Ама, така е, от село в големият град ви действа депресиращо!
+3
 
 
г-н Бонев,Обещанията от много сериозни хора си останат само обещания.Обещанията в днешно време не струват и пет пари.Дали някога ще си признаете какво направихте с Локомотив??? Мачовете ви със Славия ще са особено интересни.Ден година храни.
+2
 
 
Пловдив ПЕЕ САМО БОТЕВ!РОМСКИТЕ МАХАЛИ ПЛАЧАТ!
-4
 
 
НА ВСИЧКИ ЖЪЛТИ СЕЛЯНИ ВЪВ УСТАТА И ПЪТЯ И НА СЕЛО , е*а ТИ ТЪПАНАРИТЕ СТЕ
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Става банално! Томаш за пореден път обясни загуба на своя отбор с липса на класа
Лош старт на Локо в плейофите, рефер си затвори очите за дузпа срещу Лясков
Петкратен шампион на България, играл и за Локо (Пд), се сбогува с футбола
Александър Томаш не пожела да рискува здравето на Евандро
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: