ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Нова трагедия: Млада жена е тежко пострадала при жестока катастрофа на Асеновградско шосе!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:46 / 20.03.2015Коментари (53)21469
Има пострадала поне една жена при тежко пътнотранспортно произшествие на изхода на Пловдив в посока Асеновград. Това съобщиха за Plovdiv24.bg от ОД МВР Пловдив. 

Малко след 16,30 часа автомобил "Фолксваген Голф" със смолянска рагистрация, излизайки от фирмена база или автоморга, навлиза в насрещното движение и се удря челно в друга кола "Алфа Ромео", която от своя страна удря трето возило - "Фиат".

Тежко пострадала е 30-годишна пътничка, пътувала във фолксвагена! 

В момента екипи на пожарната режат едната кола, за да извадят хората. Все още не може да се каже каква е степента на травмите им и тяхното състояние.




Още по темата: общо новини по темата: 1
21.03.2015 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Стара коли , висока скорост, лоши путища ......... нямам думи. Трабва да се мисли малко като си зад волана
0
 
 
Що, какво му е на Дедово/Дедево? Ние па сме кАрали у шопско и мое се движим у трилентов трафик, вие майниьете не го моете т'ва.
0
 
 
Да, но не може да отречете, чебселяните в общия случай са неадекватни. Не, че пловдивчани са по-адекватни де... Всеки път като се върна от някъде и стъпя на пешеходна пътека, клаксон на нагъл и глупав шофьор ме връща в реалноста.
0
 
 
Аве, тъпаци с комплекс за малоценност, не съм шоп и съм раждан в малко градче, но не месторождението ее ппределящо за манталитета, за това и се обръщам така към вас. А сте селяци по манталитет майниъе, 15 години ви гледам комплексите от близо, е, писна ми и се преместих в София. Не можете да надраснете себе си, от отново неадекватните ви коментари е видно. Не вдянахте, че движението е различно и дори да има катастрофи навсякъде, дори като абсолютна стойност на броя да са близо, отнесено към броя автомобили в трафика в Плпвдив са едни от най-големите дървари. Обърнете внимание, по пътищата в Пловдив може да карат всякакви селяци не свикнали на движение в 2+ ленти, а вие пак го избихте на шопски и провинциални комплекси. Ми за съжаление сте, като IQ ви е двуцифрено, трепете се, а дарвинистите ще ви изучаваме.
0
 
 
РВ - Пловдив обаче е от Ахматово,Дедово,Воден,Катуница и т.н ...Регистрационният номер и населеното място не е от значение!!!
+2
 
 
Грешни отговори, Момчета и Момичета!!!! Казах,че в София живеят хора от цялата страна.Но ТЕ се научиха на дисциплина и толерантност в движението.Пускат те да се престроиш защото на следващата отбивка ако тях не пуснат - просто не стигат навреме на работа.Подават се мигачи когато трябва - защото в Пловдив си ги пестят и само по интуиция можеш да разбереш кой на къде е тръгнал.Познават се знаците и кой е спредимство или без - за разлика от тук - на кръгово кръстовище забива спирачки / нищо, че е с предимство/ ..защото от дясно му идвала кола...С пълна газ не се шофира по малките софийски улучки, където зад всяка паркирана кола може да изскочи дете.Тук в Пловдив си правят дрифтчета из уличките и си се кефят на СЕЛЯНИЯТА.Има картинг писти за тези тръпки. Дано умните са ме разбрали.Опита, възпитанието и мястото за шофиране правят добри шофьорите! НЕ градът или селото.
0
 
 
със смолянска регистрация,работата е ясна. См-смолян и К-кърджали джигити колкото искаш.
+1
 
 
Добре , че в "големия град София" няма катастрофи или те пак "селяндурите" ги правят,не софиянци.... Всички надути шопи сте от галямото добро утро
0
 
 
Тъжната равносметка е, че от много време насам няма никакво значение какъв е рег. номер на колата...Преровете новините от последните седмици и ще се нагледате на повсеместна простотия зад волана. Някак си, на хората, които не са от Пловдив, мога да "простя" неориентираността, когато шофират тук, но на пловдивчани...и наглостта им на пътя, която срещам всеки ден и чак ми се гади от нея - това е непростимо. И често коства човешки живот. Ама нали се мислим за безсмъртни, та всичко ни е позволено.
+1
 
 
Всичко е от немотия и простотия. Втората е по-страшната.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
ФК Марица във Втора лига, сезон 2023/2024
Тестват новите сирени за ранно предупреждение
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: