ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
28-и март става Ден на Христо Бонев на "Лаута"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:06 / 23.03.2015Коментари (15)4364
© Plovdiv24.bg
Шефовете на Локомотив (Пловдив) са твърдо решени да докажат, че отбора и легендите за него са живи, напук на временната криза в "А" група. Затова на 28-и март "Лаута" ще бъде разтресен от невиждан футболен хепънинг. Лицето на този празник ще е най-великият футболист на клуба - Христо Бонев. Той ще бъде удостоен с честта да положи началото на инициативата "Ден на Легендите", съобщава "7 дни спорт".

Идеята е във всяка пауза от първенството на "Лаута" да се организира международна контрола, покрай която с много странични инициативи да бъде почитан по един футболист, допринесъл за величието на Локомотив. Първият двубой от тази инициатива ще е в събота, когато на "Лаута" ще гостува Напредак (Крушевац).

Отборът на най-богатата сръбска фамилия - Мишкович, пристига в петък за двубоя. В делегацията е и Марко Мишкович, наследник на богатство за над 2 милиарда долара. Той е собственик на клуба, а една от задачите му ще е да се срещне под тепетата с хора от местната власт, за да проучи възможностите за бизнес под тепетата. Фамилия Мишкович е добре позната у нас, тъй като доскоро притежаваше веригата "Пикадили".

От "Лаута" не пожелаха да разкрият какви ще са инициативите в събота, но са категорични, че всеки фен, дошъл на стадиона, ще има щастието да се чувства горд локомотивец. Празникът ще продължи от 10 до 17 часа, като са предвидени и много бира и скара.

Още по темата: общо новини по темата: 6
28.03.2015
26.03.2015
26.03.2015
24.03.2015
19.03.2015
06.02.2015






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Селяни,само респект към Бонев!Вашите легенди,всичките бяха с пагони,а Зума отказа на ЦСКА ,(където моментално ставаше офицер на 20 години),заради Локо-респект!Уважение за човекът,който при отсъдена дузпа за Локо,признава че такава няма.Колко години ,футболист номер 1,спортсмен.Попитайте бащите си за него,защото в България скоро няма да се роди футболист като него.А какво говорел,много ясно че до края на живота си безрезервно ще обича Локо,и винаги ще остане оптимист.Един от малкото,които казват истината право в очите на отрепките от БФС.Респект!
+3
 
 
ПОВЕЧЕ ЩЕ МУ ПРИЛЯГА ДАТАТА 1-ВИ АПРИЛ.....!?!!
+2
 
 
Анелия ще изнесе ли един концерт на всичките 526 фена по трибуните?
+5
 
 
...като са предвидени и много бира и скарa. Важното е оборотчето да върви смях
0
 
 
Ей тва е то-циганската работа! На гол тумбак-чифте пищови! Временна криза? Та тя е от няколко години. Тия пари нямат за полиция да им пази мачовете, пари нямат за нормално тревно покритие-ама пари за ядене, пиене и гюбеци имат. Циганска работа! А арабските ешйхове само неразбрах кога ще идват...
+3
 
 
На печелившите, честито и наздраве! ;)
-2
 
 
Ръководството на Локомотив прави неистови усилия за да запази стадион Лаута.Към него има засилен интерес от корпорация,която няма нищо общо с футбола?!?!?!Опаааа.....май не на "Източен",а в парк"Лаута" некво МОЛЧЕ ще да се пръкне!"Колежа"ще си остане футболно съоръжение,а съборетината зад ВСИ ще се превърне в нов и модерен.....МОЛ!
+7
 
 
Зума-велик футболист.Иначе доказан паразит и вредител на клуба.....
-2
 
 
Празника ще продължи от 10 до 17 часа,като са предвидени и много бира и скара!!Това щеше да е напълно достатъчно,за да разберем що за"празник" е.....
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Става банално! Томаш за пореден път обясни загуба на своя отбор с липса на класа
Лош старт на Локо в плейофите, рефер си затвори очите за дузпа срещу Лясков
Петкратен шампион на България, играл и за Локо (Пд), се сбогува с футбола
Александър Томаш не пожела да рискува здравето на Евандро
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: