ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ексклузивно: Цветан Василев се оттегли от Ботев!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:46 / 23.03.2015Коментари (210)24881
© Plovdiv24.bg
Цветан Василев официално вече не е собственик на Ботев. Банкерът обяви оттеглянето си от клуба със специално изявление към привържениците на "канарчетата". 

Plovdiv24.bg публикува изявлението на Цветан Василев към феновете без редакторска намеса:

Скъпи приятели,

Повече от девет месеца продължава драмата около КТБ, организирана от определен политико-икономически кръг и осъществена със силата на държавната машина. Икономическите и социалните последствия, за които предупреждавах от самото начало, са изключително сериозни. И всичко това, за да се удовлетвори алчността на една шайка, която очевидно е изгубила основните си източници на обогатяване.

През всичкото това време таях надежда, че те ще намерят сили да признаят грешката си, за да направим пораженията по-малки. Уви! Това не само не се случи, но под знамето на "защита на обществения интерес" и с активната роля на днешното правителство и парламентарно представените политически сили, щурмът към придобиване на работещите и все още не контролирани от шайката активи, навлезе в решителна фаза. Фрапантно доказателство за това е отказът на Виваком, под диктовката на представляващите само себе си братя Велчеви, да подпише анекс към договора за спонсорство на отбора за 2015 година.

В условията на тотална атака, целяща пълното ми дискредитиране, всеки човек, всяка компания, дори всяка идея и мечта, свързани по някакъв начин с мене, са анатемосвани и поругавани.

Осъзнавайки всичко това и съобразявайки се с реалностите, реших, че най-добрият начин да Ви помогна на този етап е, като оставя нещата във Ваши ръце! Звучи тъжно, но повярвайте ми, че това е дълго обмисляно и много, много тежко взето решение. Аз разговарях с господин Веселин Бушев и той се съгласи, че най-добре е да бъдат прехвърлени безвъзмездно притежаваните от Инфраструктура АД акции в Ботев АД на Вашето сдружение, уважаеми фенове! Убеден съм, че придобивайки контрол над любимия клуб, Вие, скъпи приятели, ще намерите най-добрия начин със сила, воля и непоколебимост да излезете от неимоверно трудната ситуация. Господин Бушев изрази готовност да продължи да помага в рамките на възможностите си.

Скъпи приятели,

Съжалявам още веднъж, че не успях да завърша започнатото. Но Вие не се предавайте, продължете борбата! Аз ще следя внимателно събитията и при всяка открила се възможност ще продължавам да помагам с каквото мога.

Горд съм, че макар и за кратко, бях част от легендата "Ботев"! Благодаря Ви за многото щастливи мигове, които ми доставихте! Кураж и напред!

Още по темата: общо новини по темата: 20
02.04.2016
19.04.2015
17.04.2015
17.04.2015
16.04.2015
16.04.2015
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Сценария е един и същ при четирите най-големи или най-популярни клуба в България. Идват някакви бизнесмени, правят хубави неща в началото, обещават още по-хубави неща за в бъдеще и изведнъж следва огромен крах ! И на всичките спасителната им сламка са феновете. Всички като кажат, че дават клуба на феновете си мислят, че правят нещо велико за тях. Всичките до един са безскруполни мошенници, а този последния е Капо де тути Капи в сравнение с другите. Всичките са имали времето и възможностите да създадат и развият даден клуб, да привлекат други сериозни бизнесмени, които да влезнат с пари и идеи в клубовете. Но, не. Те трябва да си изперат парите, да ги приберат, да оставят отборите си в нищото и да кажат "Давам клуба на феновете"! Мерси, много сте щедри ! Само че тези клубове никога не са били ваши, господа мизерници - Томов, Батков, Динев и Василев ! Тези клубове винаги са били на феновете в добри и лоши дни ! Само че много добре знаете, че един професионален клуб може да се подържа, но не и издържа от феновете. Той затова е Професионален. Защо не дадете и фирмите и фабриките ви да се управляват от феновете? Нали сте много дащни ! Хайде останете си със здраве и си носете чуждите пари в гроба .
-1
 
 
Хайде свърши се, разпускай жълто-селския катун. Жълти ще са ви само гащите, ОТТУК НАТАТЪК ВИ ЧАКАТ САМО ЧЕРНИ ДНИ.
0
 
 
Ех черно бели бедни душици, ако ходихте на мачове, колкото пишехте под статиите ни нямаше да имате равни, но на стадиона не е като в някой сайт да се регистрираш по 5-10 пъти :)
+2
 
 
".....Вторият и по-лек вариант е, като структурите сами се откажат от незаконната част на своите деяния. И отрежат от себе си тази ненужна част от бизнеса си, както гущерът къса опашката си, за да спаси живота си. Защото е по-добре да имаш по-малко пари, но да си жив и на свобода. Отколкото по-богат, но заровен в земята или зад решетките" публикувано във в. "Дума", 13.03.1995 г., из статията "Как да обуздаем организираната престъпност", подписана от Илия Павлов
0
 
 
Алах е с наз жълто ЧЕРНИ братя.Ни съ беспукойти Вотев е вилик клуп.Нашиа башта Цецу немъ нъ озтави.Алах нъпред и ний след негу.Сялатъ Исгреф ша гу путкрипяме нъ негу Вотев.Ша ви гу давам лепилуту на негу пак ефтину
0
 
 
Да успокоя нашите озлобени съграждани, които са пред закриване: Ботев вече е недосегаем. Теоретично имаше някаква възможност да ни ударят заради КТБ, но с този акт на Цв. Василев клубът отива в съвсем различна орбита. Хубавото в цялата работа е, че акциите са дадени на феновете, а не на някой, на когото не му пука за Ботев. Задължения почти нямаме. Всеки, който желае, ще получи отбор, играещ за места в Европа, наполовина построен стадион, база за 13 милиона и хиляди верни привърженици. Дори веднага да не се намерят такива желаещи, можем спокойно да изкараме и следващия сезон в А група при внимателно и пестеливо харчене и умно мениджърско управление. Ботев не го мислете. Гледайте си вашето отборче, че обратното броене започна.
-2
 
 
Сега поне ще си играем на КАРАГЕРЕН-АРЕНА и ще се кефим на ЛЕПА БРЕНА.
+3
 
 
Много болни лаутски цигани с истерични крясъци са се събрали под статия за големия Ботев отбора на Пловдив.Трудно е на безмозъчните да оценят действията на Цветан Василев.Само Ботев Пловдив.
+4
 
 
Ботев е притегателна сила не само за ботевистите.Дребните беси също следят с възбуда случващото се със символа на Пловдив.С едно интервю се постигна това което те спечелиха гордост и падение.Кога най-сетне ще се разбере кой с колко процента разполага в кюстендилският Пришълец след като шофьора на Коко им прехвърли всички права върху задължения и активи.Колежа е взет на концесия,както и базата.Така че Сдружение Ботев ги притежава.Отбора не дължи пари,за сега на никого с изключение на забавена заплата на футболистите.Така че активите са повече от пасивите и всеки който пожелае може да инвестира.А вие жалки малки човечета с бяло-черни потничета инвестирайте в образование.Така няма да ни събуждате с кресливите си гласчета изкупувайки техника , а вече да ни разсмивате с въображаема фантазия.Времето ще покаже за какво става въпрос,а дотогава обикаляйте офисите за да просите нов Коко,Магарешки,Галка или турски дерибеи.
-3
 
 
Господ гледа смяхте се за Бесика смяхте се че вече сме 1 година без президент е сьщото се случи и при вас сега ще видим кон боб яде ли ... Искам Дьржавата да разследва с какви пари е направен Рибарника в КОматево... Защо не се отнемат точки от МеталикЬ оП РАпИД по случая с Тошо Лицето ... ЛУдогорец е платил за трансфера на Анисе но не в клуба каде са парите ? Отбора на Пловдив сте биле ? Обьркали сте се и то много няма ка как да стане това !! Пловдив СТЕ ВИНАГИ БИТИ И Е*ани ТОВА ГО ЗНАЕТЕ ОТЛИЧНО !
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: