ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
В Разград вдигнаха ръце от бивш играч на Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:48 / 24.03.2015Коментари (4)5092
© Bulphoto
Проблемите на "Лудогорец" не спират, а даже се множат. Разградският отбор, който сериозно тъпче на едно място от началото на годината, трябва да се справя не само със слабата си игра, но и с трагичната форма на голяма част от офанзивните футболисти. Последният и най-пресен проблем е с тарана Юнес Хамза. В последните няколко седмици тунизиецът дори не може да влезе в групата за мачовете, като мнозина взеха да се питат какво се случва с Хамза.

Причината Юнес дори да не попада сред 18-те, които са взимани за мачовете, е трагичната му форма. Нападателят с №99, който беше привлечен през лятото, е изпаднал в дупка и не може да изпъкне дори на тренировка. Целият треньорски щаб пък се е хванал за главата и се чуди какво да прави с Хамза. Стигало се дотам, нападателят да се изключва тотално от играта по време на заниманията и да не се движи или да прави точно обратното от исканото по време на специфични упражнения. Хамза беше взет в Разград през лятото след финансовата криза в "Ботев" (Пд).

Тунизиецът започна няколко мача като титуляр и беше считан за фаворит за основен нападател в тима, но нито за момент не убеди, че е по-добър от Роман Безяк и Кишада. В момента, когато другите двама са в слаба форма, Хамза е по-зле дори и от тях и затова не влиза в групата. Тунизиецът няма гол от 30 ноември, когато се разписа при победата с 5:1 над "Локомотив" (Сф). От 22 ноември пък нападателят не е започвал като титуляр, а в последните 4 мача от всички турнири не попадна в групата.

Източник: в. "7 дни спорт"







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+7
 
 
Звездите на Лудогорец Марселиньо, Мисиджан и Безяк са далеч от нивото си. Както сподели и Гамаков по ТВ, че се притеснява, че ще изпитваме през второто полувреме и физическа, и психическа умора, сдадохме багажа, нямаме равностойни замени в центъра и в атака. Лудогорец ни натика дълбоко в нашата половина, но почти не създаде голово положение. Най-незабележими бяха тримата гореизброени. Хамза при тези обстоятелства не попада в основната група. Докато беше при нас имаше професионално отношение. В мачовете беше на ниво, бележеше, печелеше мачове. Анисе също не се наложи в отбора, а за него са платили 600 хил. евро, огромна сума за нашите стандарти. Съжалявам и за двамата, че не оправдават очакванията, поне засега!
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 24.03.2015 г.
+9
 
 
Затова хората казват: Мързелив като арабин.
+9
 
 
Този факт, че не е във форма го знам още , като дойде при нас. Тоя никога няма да е във оптимално състояние, първо защото е арабин, второ е супер мързел и трето на много от тренировките прави каквото си иска, но нали минаваше за галеник на Мъри никой не му казваше нищо. Ето го резултата от това да се чувстваш незаменим. Без отбелязан гол вече пет месеца.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: