ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
От Лудогорец: Не ние, а Ботев ни дължи 65 000 евро
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:51 / 24.03.2015Коментари (22)6709
© Plovdiv24.bg
Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев отговори на обвиненията дошли от Ботев Пловдив за дълг към "канарчетата" и заяви, че не разградчани, а пловдивчани са длъжници с 65 000 евро.

"Лудогорец не само, че не дължи пари на Ботев, а точно обратното. Ботев дължи 65 000 евро на Лудогорец. Четох различни интерпретации и изказвания от вчера до днес. Това, което ми прави впечатление е, че има опити нещата да се вкарат в погрешна посока. Има разписани договори. Когато има внимателен прочит на договора става ясно, че Лудогорец е абсолютно изряден спрямо Ботев Пловдив. Нещо повече те ни дължат 65 000 евро и се надявам да бъдат така добри да издължат тази сума до края на месец март, когато изтича срока за лицензиране. Ние също ще използваме всички законови възможности да предявим тази сума. Отделно искам да ви кажа, че през последната седмица Ботев отказват да издадат и фактури, с което ощетяват не само Лудогорец и държавата по закона за ДДС", коментира Петричев.

Той не пожела да влезе в детайли за това, от къде идват тези 65 000 евро, тъй като Лудогорец закупи Хамза и Анисе от Ботев.

"Няма да навлизам в детайли, защото въпросът е юридически, но ние сме изрядни. Относно обвиненията по договора с Анисе ще кажа, че има подписани договори. Нека всяка от страните си чете договора преди да се изказва и да сипе обвинения спрямо другата страна. Аз твърдя категорично, че сме абсолютно изрядни и си чакаме парите от Ботев", допълни Петричев.

Източник: Gong.bg







Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Влизам в магазина,купувам килограм месо,кашкавал,хляб,шоколод и цигари и стигайки на касата,казвам на касиерката"Дължиш ми 46 лв.80 ст.".....нали така г-н Петричев?
0
 
 
Г-н циганин, как се получи така, че от длъжник на Ботев Пловдив в един момент Лудоидиотец има да получава пари от Ботев Пловдив, как става тая работа, а бастун. Или нашите адвокати не казват точно за какво става въпрос и истината е някъде по средата или мангалите от делиормана пак искат да минат метър. Що не кажеш от къде Ботев Пловдив ви дължи тея пари а
+4
 
 
Адвокат Несторов:Ботев е сезирал лицензионните комисии на БФС и УЕФА...Лудогорец дължи 1.5 млн.лева на Ботев по две сделки,а там се опитват да тълкуват договорите,като кучето на нивата!В момента в България има един клуб,който може да придобие лиценз без проблеми и е изряден във всяко отношение и това НЕ Е Лудогорец!Кратко и ясно!
+3
 
 
Затваряй си човката лъжлива бе охтичав пе*ерас!
+3
 
 
Въпроса за Анисе го повдигна ЦСКА, а не ние. Те твърдят че чакат пари от Ботев, пари които Лудогорец е превел директно на 3-то лице. Колкото за това че им дължим пари - просто няма за какво да им дължим, защото нямаме входящи трансфери от тях.
+4
 
 
Да ТЕЙ*Ъ И миризливия циганин отивайте в туското първенство ,то и без това повечето ви фенове са турци и някой друг платен кренвирш.
+3
 
 
Той даже не знае за каква сделка е това задължение и си говори наизуст. Домус ага представа си няма как ще бъде изчукан. А Джиджев да не се предава! Когато са давали Анисе на Лудогорец в договора пише колко и на кого да се плати. Или ние не знаем нещо, което премълчава господин Джиджев? Тези спорове трябва да се решават в съдебната зала. И още. Юли Попов да бъде привлечен под съдебна отговорност за това, че е подписал такъв странен договор с ЦСКА за Анисе!
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 24.03.2015 г.
-14
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (4)
-11
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Локо (София) пусна билетите за Ботев, призова феновете за подкрепа
Ботев насочва поглед към "Коматево"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: