ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Обрат: Контролата на Локо с Напредак (Крушевац) пропадна
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:53 / 26.03.2015Коментари (20)5936
© Plovdiv24.bg
Контролната среща на Локомотив срещу сръбския Напредак (Крушевац) няма да се състои в събота, разбра Plovdiv24.bg.

Обратът на решението дойде малко по-късно, след като първо беше обявено от привържениците на тима, че мача ще се играе.

От "Лаута" вече са уведомили сръбският клуб да не пътува за Пловдив, тъй като футболистите са твърди в намерението си да не изпълняват задълженията си докато не им се изплатят заплатите. 

По този начин се проваля и празника на легендата Христо Бонев, под каквото мото беше планирана и контролата.
Още по темата: общо новини по темата: 6
28.03.2015
26.03.2015
24.03.2015
23.03.2015
19.03.2015
06.02.2015






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+4
 
 
Казвайте-ще има ли ритане на топка или няма да има? Че Джако 2 тави със слънчоглед е изпекъл, място при сръбската агитка си е издействал, там да продава на двойна цена семките. Ша иде зян стоката! Ако пропадне със сърбите- никав проблем не е да се звънне на арабските шейхове, те кат идват насам, да заберат и някой арабски отбор за контролата! Иначе-съвсем сериозно- тия, които са останали още верни на локуту-след такъв порнографски фарс, които им спряга лигендътъ-са най за съжаление, ако още продължат да се кълнат във вярност на лигендътъ и на локуту.Как беше-като зума говори-всички трябва да мълчат и да слушат,а? Досега като ви говореше лъжи и тъпотии- насирахте се от умиление да слушате и ви се искаше да е вярно. Ама като трябва наистина нещо да се свърши-поне веднъж, само веднъж- виждате ли, че нищо не става! Ей затова сте противни на всички ! Всички ви знаеха циганските лъжи и номера, само вие си вярвахте на тъпотиите! И сега ако след тоя фарс продължавате да пелтечите на развален български колко вИлик е лигендътъ ви- сте едни долни нищожества!
+4
 
 
3уме,3уме.....3аради,пустите,кецове....Такъв,срам.
....на....старини.....сега....,ще.....търпиш.
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 26.03.2015 г.
+8
 
 
И в Сърбия станахме за резил. то каде ли не ни знаят с простотиите.
+2
 
 
Поръчахте ли си тениска със Зума?28.03.15 год.ще е щастлив ден за Пловдив,купете си сувенир !
+7
 
 
Мърши, видяхте ли се? След мача ни с цецка ви дадох два месеца, но уви. Явно "шефовете" ви са с по -широки ноздри от колкото изглеждат на снимка. История съчинявахте, години преправяхте, наркомана ви закри и ви преименува , тила и купа ви КУПИ, присмивахте ни се, доноси срещу базата и какво ли още не. Не мога да изброя всичката ви простотия през годините , защото ще трябва да напиша нова история за отбора ви. Увеличавахте омразата и ненавистта си срещу нас с всеки изминал ден, но не осъзнахте че по-важно е да обичаш локо , от колкото да мразиш Ботев. Вие не сте локомотивци, а антиботевисти. Вие изгонихте истинските локомотивци от стадиона, така както изгонихте преди това циганите. Защо? Че вие винаги сте си били цигански отбор от самото му създаване. Легенди имате цигани. И на Аян дербито осрахте на 08,03. Защо не обявите колко пари му събрахте от смс?Простотия след простотия сътворявате потниции. Заслужихте съдбата си напълно.
Цъкам минуси на буферите :)
на 26.03.2015 г.
+6
 
 
Зума остана без ден... Какво падение! Коко в момента потрива доволно ръце,приготвил вазелина и чака делегация от потниците
+12
 
 
Джако, тези хора нямат интерес да дойде някой и да започне както предният президент да си търси парите за наем и отчет за фен артикулите. От мачът с Ботев са влезли над 50 000лв от билети, кой обра тези пари????
на 26.03.2015 г.
+7
 
 
Щеше да се види сръбския или българския опашкар е по-добър но не би. Другия път и евроколежа да поканите обаче,едва ли ще се отзоват! Онези хора са правили някакви планове за тяхната пауза и сега фал.Пийте крушова ракия в чест на Зума.
+9
 
 
Не е време сега за празници! Какво празнуваме - унищожаването на отбора от част от феновете ли, които ровиха, палеха терена, прекъсваха мачове, изнудваха собственика, който направи най-много за стадиона и отбора!? Сега трябва настоящите ръководни некадърници да декларират ясно, че предоставят всички акции безвъзмездно и да се изнесат веднъж-завинаги от Лаута! За да могат всички нормални фенове отново да се върнат на стадиона! И дано някой сериозен спонсор се навие да го поеме!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: