ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Няма такова видео: Междусъседски войни в Пловдив с дъх на алкохол!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:18 / 28.03.2015Коментари (77)15647
Междусъседски войни в Пловдив - така можем да озаглавим сигнала, който получихме на редакционната поща на Plovdiv24.bg. За какво става дума?

Преценете сами:

Здравейте! Точно под моята спалня на улица "Богомил" 13А има магазин за хранителни стоки, който се е превърнал в кръчма. Алкохолиците от махалата и разни бивши затворници се наливат от сутрин до вечер и това на метри от занималнята на ОУ "Душо Хаджидеков".

Пият, пушат, храчат, уринират на метри от децата!Подавал съм сигнал, обаждал съм се стотици пъти до 4 РПУ - отговорът им е "Ти как ще докажеш какво пият?".

Имам закани за убийство от страна на тези пияндета - едното към мен съм го снимал, другото е срещу баща ми пред свидетели. За всичко това в 4 РПУ са подавани стотици сигнали и не са си мръднали пръста!

Видеото, което ви пращам, е направено миналата година по това време! И него съм го показал на кварталния инспектор, баща ми е пускал жалба в 4 РПУ за заканата за убийство срещу него, и то пред свидетели. Преден и заден прозорец на колата му счупиха, заляха входната врата с боя, а входът се отваря с чип. И пак 4РПУ не констатира данни за престъпление? Това е тормоз от години, наемателят на магазина и негов приятел таксиметров шофьор ежедневно пият бира под терасата ми. Няма и половин метър, защото магазинът е партерен. И двамата са шофьори, единият таксиметров и вози хора. 

Последният случай е от 25 март - извиках патрул на 4 РПУ, защото тези двамата отново пиеха бира - някъде беше около 14 ч. Патрулът дойде и почнаха мен да разпитвам защо ги викам и как ще съм докажел, че пият бира...

Казах им: "Хора, тези пият бира от сутринта, на единия колата е зад магазина, на другия таксито му е пред магазина и двамата са пили". Отговорът беше на патрула "Ами ние само ги събираме, като се блъснат"...

Нямали право да им направят нищо, и това е на метри от занималнята на 1 клас на ОУ "Душо Хаджидеков".

Този магазин е в разрез на всякаква логика на няма и 5 метра от непълнолетни. Не само се продават алкохол, цигари, кафе (има кафеавтомат, на който редовно се редят деца), ами се консумира пред очите им!!

На всичкото отгоре наемателят на магазина има акт за неиздаване на касови бележки! На хората, които пазаруват и са му познати, бележки не се издават, на учениците - също!

Мръсотията около магазина е ужасна! Продава алкохол на непълнолетни, които се събират редовно на задния вход на блока и магазина, целият заден вход е (с извинение) насран, напикан, има редовно следи от повръщано.

Случвало се е пияни да се гонят с брадви! И всичко това на няма и 100 метра от дома на кмета. Има десетки сигнали до Общината и 4РПУ и нищо!

Наглецът на моята стена на апартамента ми е монтирал тежка от метална конструкция захваната върху тухлена стена тента, която той отказва да свали, въпреки че от общината са казали, че е незаконна. Същото важи и за кафеавтомата.

Това е България през 2015 г. И папата да дойде - пак нищо няма да се пронени! Това са част от снимките. Лятото става най големияа ад - почват от сутринта, а даже и вечер няма спокойствие - кафеавтоматът под спалнята работи денонощно и вдига адски шум. Когато някой реши, че му се пие кафе в 4 сутринта, почва едно страшно ръмжене от автомата. Това е България, Пловдив, бъдещата културна столица на Европа...









Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
"Уважаеми Г-н Брандийски" Кирчо,нали сте приложили в галерията отговора на компетентните органи към десетките ви жалби в 4 РПУ.Много съжалявам за причиненото ви неудобство,но и аз съм гражданин и аз имам права,а и съм съсобственик в тази кооперация,така че не желая да ми ограничават социалните контакти.Добре е когато определяте някой като "пиянде",това наистина да е така.Защото в противен случай се чувствам лично засегнат и това кой с кого е приятел,не ти ще решиш.Ако много държиш повече граждани да ти съчувстват ела да си поговорим може и решение на "проблема" да ти дадем.
+3
 
 
А, да, още нещо - заканата за убийство е престъпление и се наказва с ЛИШАВАНЕ ОТ СВОБОДА стига да бъде доказана ! Независимо как, къде и при какви обстоятелства никой няма право да ви заплашва с убийство по закон. Научете се да си търсите правата до край, за да може подобни неандерталци (в 21 век да заплашваш с убийство...) да си получат поръчаното и да се наложи да платят сметката. При отказ на полицията да си свърши работата си търсиш правата като завеждаш дело и срещу държавата в лицето на полицията за бездействието и поставянето на живота ти в опасност. Виновниците трябва да бъдат наказвани (по възможност съобразно закона), иначе никога няма да се научат. Съд и тормоз му е майката, иначе няма оправия
+3
 
 
Как можете да се съгласявате, че няма проблем да се пие бира или каквото и да е алкохолно питие до училище ? Хубав пример им давате, после се чудите защо децата ви са плява - заради точно ей такива примери, дето някой друг, някъде другаде, им е дал. Много е важно да научиш едно дете кое е нормално и кое не докато е малко. Научете се, че някой неща не трябва да ги пише в закона дума по дума, за да имате гражданско самосъзнание. Или може би ви е приятно детето ви да гледа как някой си порка биричката в 14:00 и си дърпа цигарки отсреща на тротоара, щото видиш ли, не било забранено ? И после на 15 като го прави същото по градинките сте много изненадани, нали. Айде аман от глупости вече ! А на гражданина ще кажа - като не ти помага полицията - помогни си сам, иначе не става в тази анархия.
+2
 
 
За нула време кафемашината се поврежда а масата на пиянките изчезва,щом като държавата не си върши работата.То само за органите на реда не е ясно че пред всеки 2-и магазин с маса тя е за пияндетата.
+8
 
 
Направо на кмета да се оплачат.Той и без това живее на 100 м. от там.
0
 
 
Живял съм там 2 години, хората си пият кротко и спокойно и не пречат на никого.. Това че ти си болен мозък (много добре знам кой си, целия вход е пропищял от теб) е отделен въпрос... а снимките от задната врата на входа нямат нищо общо с хората от снимките.. там се събират едни хлапетии по на 17/18г да пушат масурчета и да поркат биричка, кротко и спокойно (честно казано вдигат повече геролтия от пиянките на магазина) Не съм пристрастен нито към "пияндурниците" , нито към който и да е друг.. казвам Ви го като страничен наблюдател... нещата не са точно такива каквито се представят от автора на писмото към сайта... А и какво значи, жалба, че пиели бира ? Таксиметров шофьор бил.. ами да , свършва работа, паркира си таксито и пие бира... живее в съседния вход... къде да си остави колата ? Аман от болни мозъци, занимават хората с психичните си нестабилности...
+1
 
 
Голяма гад е тоя наемател. Даже природата е подкупил, да стане лято през Март!
+6
 
 
Жалко за децата и живущите там.Този с магазина е дал подкупи където трябва и затова никой не го спира.
+9
 
 
Като гледам тука повечето хора защитават пияндурите. Това е съвсем типично за Българина - Той най-вече си гледа а е наред той, а когато проблема е на главата да на другите изведнъж става много ларж. Интересно ми е ако под вашата тераса отворят примерно лавка за пържена цаца и ви осмърдява денонощо, а същото време съседите дето живеят по-далеч се редят на опашки да си купуват и правят оборот, как ще се чувствате. Аз също съм подложена на подобен тормоз вкъщи и знам как едно дразнещо нещо, което на другите хора им изглежда дреболия отдалече, като те тормози ежедневно с години може да те докара чак до психоза. между другото живея наблизо и ги познавам тези пропадняци, ако мога някак да помогна ще се радвам
+10
 
 
Органите на реда 'спазват' закона когато не им изнася. ...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Първа лига, сезон 2023/2024
Реформи в БДЖ
Проектът Модър - Царевец
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: