ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев оцеля заради любовта на феновете
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:53 / 28.03.2015Коментари (11)7888
© Plovdiv24.bg
Ситуацията за "Ботев" действително е сложна, но не мисля, че това е нещо ново за нашия клуб. Смятам, че сегашното ръководство управлява без Цветан Василев от известно време. Твърдя това като фен на отбора, без да съм толкова навътре в управлението, аз съм един човек, който ходи на стадиона и вика за "Ботев". 

Та така или иначе ръководството се справя от миналата година, когато стана белята с клуба и банката. От тогава Цветан Василев реално не управлява клуба, поне аз така мисля. При създалата се ситуация това ръководство се справя учудващо добре. За мен кризата е голяма, но не бива да се изпада в паника, тепърва трябва да се каже какво се случва в "Ботев". Чух, че Цветан Василев предлага безвъзмездно акциите да бъдат на феновете. Не знам от юридическа гледна точка какво точно значи, но аз със сигурност бих си купил акции на любимия ми отбор.

Действително в последно време навсякъде се говори за взимане на акциите от феновете. На някои места се справят, на други не. Видя се, че бизнесмени, които така или иначе нямат много общо със спорта, наливат пари за година-две, но после нищо. Виждаме как е и в "Ботев", имаше пари, ама сега стадионът стои на груб строеж. Така че може би е по-добре или такъв е периодът, който трябва да минем, клубовете сами да се вземат в ръце с помощта на най-истинските хора, които ги обичат.

Наистина в последните години "Ботев" е отборът, който премина през най-големите кризи, видяхме, че след Христолов беше трудно, сега отново се задават тежки времена. Но такава е ситуацията, няма какво да се прави. Ще се справим и с това, в "Ботев" сме корави.

Сезонът, който прави "Ботев" в момента, е отличен от моя гледна точка. Не мисля, че феновете можем да се сърдим за нещо. Все пак сме със значително по-малък бюджет от други отбори, а онзи ден взехме точка като гост на "Лудогорец". Дано да може отборът да се запази и за следващата година. Но какво реално ще се случи, не мога да кажа, защото хората, които са около отбора - директори, легенди и т.н., са по-запознати. На мен реално отборът ми се вижда сърцат и с дух. Мисля, че трябва да се радваме на това място, което заемаме в момента, защото то е равносилно почти на геройство.

При създалата се криза в "Ботев" могат да извлекат и много позитиви. Надявам се това да е пътят за отбора, да се играе със собствени кадри, с момчета, които знаят какво е "Ботев". Този отбор никога не се е радвал на успехи с някакви големи звезди или много чужденци. Надявам се "Ботев" да е първи от българските отбори, който ще поеме по този път, защото той е правилният според мен. При сегашното положение в клуба "Ботев" има шанс да се върне към своята истинска идентичност, такава, каквато я знаят феновете.

Митко Кърнев
музикант



Източник: в. "7 дни спорт"
Още по темата: общо новини по темата: 20
02.04.2016
19.04.2015
17.04.2015
17.04.2015
16.04.2015
16.04.2015
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
-11
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
на 28.03.2015 г.
+20
 
 
"Сезонът, който прави "Ботев" в момента, е отличен" " Този отбор никога не се е радвал на успехи с някакви големи звезди или много чужденци" "При сегашното положение в клуба "Ботев" има шанс" +1912 за Митко Кърнев .
на 28.03.2015 г.
-17
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Ботев реди контрола с отбор от Англия
Лъчезар Балтанов надъха малките национали в Пловдив
Мертенс тренира с отбора, Ботев почна подготовка за "моряците"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: