ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Хасково нанесе седма поредна загуба на Локо
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:48 / 03.04.2015Коментари (124)23954
Хасково победи с 2:0 гостуващия Локомотив и задълбочи кризата в пловдивския тим още повече. Загубата за "смърфовете" беше седма поред в А група, а тима вече 682 минути няма попадение в първенството. За последно "черно-белите" се разпиха на 29 ноември миналата година, когато Мартин Камбуров бе точен на "Лаута" срещу Черно море (1:1).

Не бе изтекла и втората минута на стадиона покрай прочутия хасковски парк "Кенана", когато домакините откриха резултата. Това се случи след центриране на Владислав Узунов от фаул в наказателното поле, където Тейнур Марем с глава от няколко метра матира Йордан Господинов.

Веднага след попадението Локомотив се впусна в предни позиции в търсене на бърз гол, но атаките на "черно-белите" така и не вещаеха заплаха за Николай Банков

Димитър Алексиев попари надеждите на гостите да си тръгнат с нещо от Хасково с втори гол във вратата на Господинов. Нападателят засече центриране на Лозев от малкия пеналт, което не остави шанс за изява на стража на "смърфовете" за 2:0.

През втората част възпитаниците на Христо Колев-Бащата седяха по-добре на терена, но головите им положения пред вратата на домакините липсваха. 

Единственото по сериозно такова се откри пред Янко Сандански, който от дистанция стреля, но Банков внимава и изби кълбото.

Късметът изневери и на Мартин Камбуров в 82-ата минута, когато ударът му от фаул нацели гредата. 

Загубата остави Локо на 10-о място с 20 пункта, Хасково е последен с 11.

Хасково - Локо 2:0
1:0 Марем
2:0 Алексиев

Състав на Локо: Господинов, Димитров, Сечков, Молдованов, Дяков, Траянов (Ласиман), Сандански, Якимов (Бурабия), Карагарен (Де Врийзе), Делев, Камбуров


Още по темата: общо новини по темата: 12
04.04.2015
03.04.2015
03.04.2015
03.04.2015
03.04.2015
03.04.2015
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Срам,срам. С тези балерини и този треньор,толкова. Камбур само със самочувствие,стойки и фасони не става.Трябва сърце,душа и желание. Малкия озъбен Биско играе Ганкиното,много бързо си повярва и се помисли за звезда.Моля,приземете се. Единствен Делев,се опитваше да играе приличен футбол.Една птичка пролет не прави!
-2
 
 
Ей Джако ( КОКО ) : Ти си вмирисан сандански нещастник ! Никой не го интересува твоето мнение по простата причина , че ти си клонинг на едни изроди , които бяха изритани с шутове от клуба ! Марш на село ( извинявай , имах в предвид околовръстното ) да правиш минети , защото само това можеш !
+5
 
 
Гладна мечка хоро не играе. Това да ви преведат говеждите близо 100 бона и да не дадат на футболистите поне по хилядарка не го разбирам.
+5
 
 
Джако, циганин мръсен продажен, ти бе първия ,който почна да пише хвалебствия за бащата-колко е велик, как ще изведе отбора към светли бъднини и ред такива цигании.Сега си първия ,който почна да плюе бащата! Ти нямаш позиция бе мангал! Ти си една мишатурка в ръцете на коко! Нещастник!
+3
 
 
Да не сте барнали бащата! Лигендътъ не барате, импираторъ не барате-да не сте посмели да махнете бащата! Такъв тренер не сте имали,няма и да имате! Трябва да го оставите-както се казва-играем до гол! Докат локуту не вкара гол- да не сте го барнали-аке ще и още 7 мача да не вкарат,ама все някога ша вкарат! И като вкарат най-накрая гол-всичкото футболисто вкупом да са спуснат към бащата, да го подфърлят във въздуха, да му посветят гола,а на новото табло да се напише неговото име!
+2
 
 
Махайте го тоя тренер, най-после, ще ви докара до Бееее група :(
+4
 
 
Императоре какво става 7 мача не си я барнал ? Карагерен ти каде си ? Звезда май бьрзо ти вдигнахме реномето а си нищо и ти !! Господин Колев обичам те и те уважавам но какво беше това вчера? 90 мин гледаш без да станеш да кажеш 2-ве думи на тези п**ки !!! ГОСПОДИН КОЛЕВ КАКВО ПРАВИ НОМЕР 10 НА ТЕРЕНА ЗА ПОРЕДЕН МАЧ`И ТО ТИТУЛЯР ? ШАРАНА НА ВРАТАТА Е БЕЗ КОНКУРЕНЦИЯ ЯВНО ТОЙ Е СПЕЦ ДО 2 МИН ДА ДОПУСНЕ ГОЛ И ТО КАКЬВ? ЕДИНСТВЕНИЯ В ТОЗИ ОТБОР КОЙТО ИГРАЕ С ЖЕЛАНИЕ И СЬРЦЕ Е СПАС ДЕЛЕВ !!! ГОСПОДАТА ОТ УПРАВАТА ИСКАТ ПАРИ ЗА КОЕ ? 7 МАЧА 7 ЗАГУБИ БЕЗ ГОЛ НЯКОЙ ДА МИ КАЖЕ КОГА Е СТАВАЛО ТОВА В ИСТОРИЯТА НА ТОЗИ СЛАВЕН КЛУБ ? ДО КОГА ? 70 ГОДИШНИ ХОРА ИСКАРАХА ПАРИ И ДАДОХА ПОСЛЕДНИТЕ СИ ПАРИ ЗАРЕДИ ТЕЗИ МИШКИ СЬЖЕЛЯВАМ ЧЕ ГИ НАРИЧАМ ТАКА НО СА ТАКИВА !! ТО НЕ БЕШЕ СТАРА СТАРА ЗАГОРА ТО НЕ БЕШЕ ДЕРБИ ТО НЕ БЕШЕ ВЕНЦИ ТО НЕ БЯХА НЯКАКВИ УМРЕЛТАЦИ ОТ СЕЛОТО !! ТОВА Е СРАМ И УНИЖЕНИЕ В ИСТОРИЯТА НА КЛУБА ТЕЗИ МОМЧЕТА ОСТАВЯТ ПЕТНО ВЬРХУ ВСИЧКО !! ОТНОСНО ПАПАГАЛИТЕ ПРАВИ СА ДА СЕ ПОДИГРАВАТ ЗАЩОТО КОЛКОТО И ДА ПИШАТ И ДА СЕ ПРАВАТ НА ИНТЕРЕСНИ ТЕ БЕЗ НАС СА НИЩО !!
+6
 
 
Някой лошата кучка да е мяркал? Да не се е гътнала нещо :)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
Отлична новина за стадионите на Локомотив и Ботев
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: