ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо: Да не сипваме сол в раната, а заедно да прекъснем негативната серия
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:04 / 04.04.2015Коментари (56)10027
© Plovdiv24.bg
Ръководството на Локомотив излезе с декларация след поражението с 0:2 като гост на последния Хасково. Това е второ поредно поражение на "смърфовете" от началото на плейаутната фаза след загубата с 0:3 от Славия. Следващият двубой за Локо е на 13 април у дома срещу Марек.

Plovdiv24.bg публикува декларацията, с която излезе официалният сайт на пловдивския Локомотив, без редакторска намеса:

Всички в ръководството на Локомотив осъзнаваме колко тежка и болезнена е за всеки един локомотивец загубата от отбор като Хасково. Въпреки слабата игра, която видяхме, трябва да застанем зад футболистите и да ги подкрепим, че ще се вдигнат както психически, така и чисто игрово и ще осигурим полагащото ни се място в А група.

Следващите мачове са от изключително значение за бъдещето на Локомотив Пловдив. Нека не сипваме сол в раната, а да се опитаме да прекъснем заедно тази негативна серия от загуби и да стъпим на един нов път, който да ни доведе към едно по-добро и сигурно бъдеще.

Само Локо!


Още по темата: общо новини по темата: 12
03.04.2015
03.04.2015
03.04.2015
03.04.2015
03.04.2015
03.04.2015
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
А вие защо слагахте сол когато крадяхте отбора?! Много е удобно така да се мери с двоен аршин и да се забравя миналото. Само, че на този свят всичко се връща. Ако имате поне малко достойнство и обич към Локо, ще се разкарате, за да може поне публиката да се върне. Помяри
+6
 
 
В петък загуба в основата на която беше силната игра на Маламов.Вчера Абушев дръпна силно Локо към пропастта.Защо такива футболисти играят за чужди отбори,а тук безработни играчи събрани от къде ли не.
+3
 
 
След като ни отстраниха изненадващо за купата се наслушахме на щедри обещания и салюти.Сега отново циганизацията е взела връх.До вчера един въртеше кюфтета,друг надуваше свирката,а сега са собственици на клуб.От тук започва мъката на кюстендилското ГМО.Не става само с ядене иска се и акъл.И големи топки,но при вас липсват.Просещи мекерета,подлудихте премиерският телефон.Само с празни думи,самонаричания и голи обещания залъгвайте само невръстните цингета,но не и по-възрастните ви фенове.Потници,изкарайте клубната легенда да каже някоя нова простотия,да се посмеем. е
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 04.04.2015 г.
+2
 
 
не сме единствените бре. я Цецка пак я разпориха тая вечер. от 5 мача - 0 победи - 1 равен - 4 загуби , голова разлика 0:9 . нямат вкаран гол пети мач хааааа . само Локо
+10
 
 
Още малко остана дръжте се. Не може да прекратите представлението точно сега , когато е най-интересно.Предстоят ви много важни мачове другата седмица- мач за купата който ще изгубите с 3 гола разлика и дерби с Марек за място в Б група.След тези мачове вече може да започнете да разбутвате катуна и да напуснете града ни. Между другото не сме чували скоро нищо от Зулума и Узун паша. Да не милват слабините на Кокича или са отишли да посрещат новия благодетел. Десетте дена изтекоха отдавна.
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 04.04.2015 г.
+8
 
 
де**а и треньорите , да изгониш Маламов и Абушев и да вземаш играчи-аутсайдери свършили с футбола е некадърност. С млади играчи требе да се работи а не да ги гоните , смешни треньорчета. Затова сме пътници от А група. Вънка боклуците от Локо , вънка брадясалия и Пашата.
+13
 
 
хахах Рангата Абушев къв гол забучи. Другият кръг ще ви се решава съдбата.Ако Марек ви думне,си заминавате майна.
+2
 
 
Тенчооооо Тееенев!Марек але але,бухахахахахахахахахаха
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 04.04.2015 г.
+9
 
 
Ужас ,Марек бият , отиваме в Б група
+1
 
 
Мамицата мръсна, не разбрахте че тези идиоти заради които копаехте гроб на терена, анулирахте мачове, сега какво е резултата.... к*р за адвокатте и и кебапчиите!Мамицата им мръсна - тези идиоти ще докарал Локо Пд. до Б-група!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: