ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Черно море нанесе звучен шамар по амбициите на Локо
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:52 / 07.04.2015Коментари (119)18809
Черно море победи с 5:1 Локомотив в първи полуфинал за Купата на България. Головете за "моряците" реализираха Симеон Райков (2), Вилиян Бижев (45), Михаил Венков (48), Матиа Курьор (60) и Бакари (77). Почетното попадение за "смърфовете" вкара Мехди Бурабия (69). Варненци изиграха силен мач и направиха сериозна крачка към трето участие в битката за трофея.

"Морето" поведе още в 3-ата минута след великолепен индивидуален пробив на Симеон Райков. Бързоногът се откъсна по левия фланг от Диян Молдованов и с топовен изстрел разстреля в горния ляв ъгъл Теодор Скорчев

В 25-ата минута "моряците" като по чудо не вкараха втори гол. Бижев се откъсна отляво и стреля опасно, но Скорчев със страхотна намеса успя да избие кълбото. Последва добавка, но бранител на пловдивчани се хвърли самоотвержено пред топката и предотврати сигурно попадение.

В ответната атака пловдивчани бяха много близо да изравнят още при първата си опасна ситуация. Спас Делев овладя добре топката на гърди пред погледите на трима защитници в зелено-бяло и се озова на отлична позиция за стрелба, но шутът му от границата на наказателното поле мина високо над напречната греда.

В 33-ата минута Черно море се отчете с нов сериозен пропуск. Вилиян Бижев бе изпуснат от централните бранители и излезе очи в очи с вратаря на "смърфовете", но шутира покрай десния страничен стълб.

В добавенето време на първата част Бижев покачи на 2:0. Нападателят с мощен удар от дъгата на наказателното поле изпрати топката неспасяемо във вратата на Скорчев.

В началото на втората част Черно море направи сериозна крачка към класиране на финал отбелязвайки трети гол. След центриране от корнер Бургхард отклони топката с глава към намиращия се на задната греда Михаил Венков, който без проблем вкара за 3:0.

Груба грешка на Скорчев в 60-ата минута позволи на варненци да отбележат четвърти гол. Симеон Райков стреля силно от пряк свободен удар, стражът на пловдивчани не се намеси добре и при добавката Курьор вкара четвърти гол за своя отбор.

В култовата 69-а минута Мехди Бурабия върна едно попадение за Локо. Френският халф от марокански произход се разписа след шут по земя от границата на наказателното поле.

Точка на спора на "Тича" сложи Бакари в 77-ата минута. Райков се откъсна по лявото крило и центрира към резервата, който без забавяне простреля Скорчев за пети път.

Реваншът ще се проведе на 28-и април в Пловдив.

Още по темата: общо новини по темата: 193
11.09.2015
26.08.2015
03.06.2015
30.05.2015
29.04.2015
29.04.2015
предишна страница [ 1/33 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+4
 
 
Колко бързо се обръщат нещата в живота. Допреди 5-6 години вадихте плакати на мачове с трети отбори, на които пише ''ЧИЧО МИТКО, ГРАЦИЕ''. Днес сте посмешището на А група. Животът е въртележка, никога не го забравяйте! Сега кой се смее последен, п...ки майни насрани?
+2
 
 
С нулеви възможности какви амбиции искате.Джуджета мегаломани,до кога ще срамите града ни.След края кой където свари.Едни към Кюстендил,други към Столипиново.А Свлачището международна автогара.
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+8
 
 
Херо ще ви оправи както оправи Черноморец. Абсолютен мрънкач все нещо му е криво като загуби мач. Бащата поне не се срами пред камерите след тия резили дето сътвориха вашите звезди. Представлението става още по-интересно с новия артист.
+9
 
 
Ей, мангали! Вземете мерки и се оправяйте, че без вас ще е скучно! Стискам палци!
+8
 
 
явно потниците няма да се спрат докато не докарат отбора до състоянието на Спартак и Марица ... пречеше им Коко, сега им пречат играчите, а уж щяха винаги да са със тяь... а истинската причина са ТЕ. Няма кой да дойде в Локомотив и да си дава парите, а те да ги "разпределят" е*аси ташака!!!
+10
 
 
Херо щял да идва, а? Да цитирам ли плюнките от миналата година? Сега честно: Дано се оправите, щото без вас е скучно...
+8
 
 
Жалко! Чудесата са само в приказките.
+1
 
 
чета поредните глупости на плиткоумни "фенове" за "почваме на чисто". Искам само да им кажа, че това няма да е ПОЧВАНЕ, а СВЪРШВАНЕ.... Примери безкрай - Етър, Спартак/Варна/..... Пътя е само един и той е ВРЪЩАНЕ НА ОТКРАДНАТИТЕ АКЦИИ НА КОКО!!!! Ако потниците обичат поне малко Локо и имат достойнство да го направят със скоростта на светлината. И нега завинаги бойкотират отбора, както го правиха преди. Никой дори и не разбра защото стадиона беше пълен без тях!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Томаш с много важно изказване относно бъдещата селекция на Локо
Огромно признание в Китай за бивша звезда на Локо
Тежък удар за Локомотив Пловдив
БФС сменя формата, Ботев и Локо с отбори във Втора лига
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: