ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
10 от Ботев устискаха 0:0 срещу ЦСКА
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:55 / 10.04.2015Коментари (105)17257
Съставите на ЦСКА и Ботев не успяха да излъчат победител и завършиха 0:0 в мач от 25-ия кръг на "А" група. "Канарчетата" играха почти цяло полувреме с човек по-малко, но с храбра игра достигнаха до престижната точка.

Домакините започнаха ентусиазирано и в 5-ата минута Жуан Фелипе стреля с левия крак към вратата на гостите, но Адам Стаховяк изби.

В 11-ата минута и Стоянов намери очертанията на вратата след удар с глава, но Стаховяк отново се намеси. Малко по-късно Стоянов се възползва от грешка в отбраната на гостите и се озова очи в очи със Стаховяк, но полският страж спаси удара му.

В 26-ата минута Момчил Цветанов стреля за първи път към вратата на Господинов, но кълбото излезе в аут.

Три минути преди края на първата част Иван Цветков намери Цветанов на границата на наказателното поле и крилото за втори път опита късмета си, но пак не бе точен.

В добавеното време Стаховяк за трети път отказа Стоянов, спасявайки удар по земя.

Втората част започна с отлична възможност за гол за Ботев. Йордан Христов бе изведен в отлична позиция, но стреля право в Господинов.

В 54-ата минута "канарчетата" останаха с човек по-малко на терена, след като Даниел Златков получи втори жълт картон.

"Армейците" не успяха да се възползват то численото си превъзходство до края на срещата и се задоволиха само с точката. 

Ботев пропусна и последния си шанс в края на мача, след като удар на Цветелин Чунчуков с глава не намери очертанията на вратата. Така "жълто-черните" не успяха да си тръгнат с 3 точки към Пловдив.

Още по темата: общо новини по темата: 11
10.04.2015
09.04.2015
09.04.2015
09.04.2015
09.04.2015
09.04.2015
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+7
 
 
Подарихме 2 точки според ,,споразумението в Коматево'' в борбата на червените кхмери за титлата.А сините мастии се дънят на овчата купел.Да сте живи и здрави черно- и по малко бели пророчици.Честит ви Великден.Дано се върнете от там където БГ мафията ви докара в града ни.
+14
 
 
11 от цска устискаха 0:0 срещу 10 от БОТЕВ!!!
+19
 
 
От ЦСКА ми се обадиха преди мача!Казаха ми, че за да няма съмнения, сега равен, а през 2189, голямото слънчево затъмнение, всичко щяло да се изчисти с домакинството на Ботев на луната.Правнука на Камбуроглу- Император-IX, щял да носи куфър, пълен с пасти.Така се стекоха нещата из болните мозъци на потниците.
Какво става? Явно има сериозен проблем.
на 11.04.2015 г.
+21
 
 
Много ме е яд. Този мач си беше 0:2. В началото на второто полувреме Христов беще изведен и вместо да върне към дуспата където имаше наш играч абсолютно сам на празна врата той центрира. Подобно положение в края с Чунчуков и Иршак. И ако за Чунчуков оправданието е липса на опит то за Христов оправдание няма. И друго което ми прави впечатление е липсата на удари. Можеха да го пробват това новото вратарче на ЦСКА.
+19
 
 
Аре сите буфери на мача на сезона в понеделник!!! Императорът ви заяви, че в понеделник срещу Марек е вашият мач на сезона!!! И ще имате още мачове на сезона - срещу Левски, ама от Карлово, срещу Локо ама от Мездра...
+14
 
 
Браво машини отново показахте защо вие сте гордоста на Пловдив.Направихме добър мач,въпреки че отново ни порязаха съдиите !Мангалите,ако нямат срам да продължават да пишат,може и да имат самочувствие след 5-1 с морето и 2-0 от гранда Хасково,срам за Пловдив сте цигани!
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 11.04.2015 г.
+18
 
 
Поне десетина човека на полувремето и след края на мача ми се обадиха, че на телевизора се чуват само нашите песни. И как няма да не пее човек, като гледа млади и надъхани канарчета да се раздават на терена в София. Вземахме го тоя мач, жалко че не ни позволиха. Сигурен съм, че на полувремето са посъветвали съдията да ни подреже устрема.
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 11.04.2015 г.
+22
 
 
Още в сряда писах, че мачът е х2. С този отбор ще вървим напред и нагоре!
+22
 
 
Канари радвайте се на отбора и не обръщайте внимание на кюстендилските пришълци. Тях съдбата ги е наказала. Весело посрещане на празниците. Бъдете живи и здрави. САМО БОТЕВ
+28
 
 
Адмирации , за футболистите и за треньорския щаб , браво . Ако не беше червения картон , бях убеден , че ще си тръгнем с трите точки . А на душманите им пожелавам да се пукат от към г...за .
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: