ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Хиляди се готвят за протест срещу циганските своеволия
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:42 / 16.04.2015Коментари (58)9486
©
Под мотото "Протест срещу циганските своеволия и бездействието на държавата". Фейсбук подготвя протестна инициатива. Тя е насрочен за 2 май на площада пред парламента. Участие в протеста към момента са заявили над 15 000 души.

Според организаторите основните цели на протеста са две. Първото е всеки българин да има право на огнестрелно оръжие, което да може да използва само в дома си, без да бъде съден. Второто - забрана за гласуване на хора, незавършили основно образование.

Няма да се допускат партийни знамена и символи, ако такива се появят на площада.

"Българи, призоваваме всеки един от вас, независимо в кой град живее - подкрепете протеста, организиран в името на майка България и в името на всеки, който тръпне и милее за съдбата на прекрасната ни Родина. 

Нека докажем, че "столицата" е само една административна единица, че в името на една кауза, патриоти могат да се съберат от цялата страна, да се обединят и да покажат силата на българския дух.

Нека покажем със страшната сила, на която сме способни, че никой по целия свят и още по-малко в България, не може да нарича българина - гяурин, да скандира "българите на кайма" и това да остане безнаказано. 

Нека именно под надписа "Съединението прави силата", да онагледим и да дадем пример, колко силни всъщност са тези отдавна забравени думи... И нека Бог бъде с нас!", призовават организаторите.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
като толкова ги харесвате тая паплач си ги вземете у вас
0
 
 
ей там да им отделим 100кв/км на югоисток и да им направим държава в която каквото искат да си правят... писна ми от тая паплач
+2
 
 
Тия нагли мангали трябва да бъдат притиснати до стената, защото стигнаха до там да искат да ядат българите! Браво на тази организация и дано се разрасне до степен да ги изгонят от България , да вървят при братовчедите си маймуните в Индия! От тях държавата няма никаква полза и стари и млади всички цигани са пенсионери по болест! ВЗЕМЕТЕ СЕ В РЪЦЕ БЪЛГАРИ ДО КОГА ЩЕ ХРАНТУТИМ ТИЯ ГРОЗНИЦИ!
0
 
 
Опасно е,обстановката се нагигава,но тръбва ,да се реагура .....
0
 
 
В същата кочина наречена България и аз живея, но не са ми виновни циганите. Бимбалов, като нямаш аргументи, защо не си мълчиш?
-4
 
 
О6те една поредна глупост. Вместо да протестират сре6ту малоумно управление и корупця, тругнали сре6ту хора с булгарски ли4ни карти...Дано да ги видят простаците протестира6ти от Европеиската комися да труснат на Булгаря една тлуста глоба. Не циганите са ви виновни, а расистите булгари и некадурни управлява6ти, които са ги докарали до това полойение.
+2
 
 
А защо при наличието на антибългарска партия, като дпс, така и досега няма нито едно движение, което да защитава българските интереси и да работи за смачкването на циганите? Нека има подобна сила, пък да видим дали няма да вземе поне 50 места в парламента...
+1
 
 
Мърльо стига защитавай тая сган ! Не си нищо повече от тях,нищожество смешно!
+4
 
 
До всички хора които не могат да спрат да обичат мюсюлманите и циганите. Трябва да се радвате, че е протест а не масово клане. Тъй като скоро ислямска държава ще дойдат тук и ще започнат да се гърмят на сред центъра, ще започнат да палят църкви, ще започнат да взривяват музеи, ще започнат да разпъват, колят, бесят, заравят живи, палят и екзекутират хора за щяло и не щяло и тогава какво правим? Ако някои не му се вярва, че това е истина, да потърси в интернет и ще намери шокиращи клипове на масови кланета извършени от мюсюлмани, бутане на хора от високи сгради, тъй като били гейове и такива подобни действия явно извършвани от психично болни хора. Не забравяйте, че тези хора палят книги и взривяват исторически артефакти принадлежащи на човешкия род.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: