ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
ГЕРБ издига свои кандидати за кметове във всичките 6 района на Пловдив
Автор: Мария Морунова 12:22 / 20.04.2015Коментари (17)8896
© Plovdiv24.bg
ГЕРБ ще подкрепи Илко Николов за втори мандат като председател на Общинския съвет (ОбС). Това зави кметът и лидер на ГЕРБ в града на тепетата Иван Тотев, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

По думите му ГЕРБ била доволна от изтичащия мандат на ОбС, а важна роля за високата оценка има председателят.

"Оценяваме високо работата на арх. Николов и сме сигурни, че той отново ще е председател на ОбС", коментира градоначалникът.

Тотев категорично подчерта, че тази подкрепа не означава обвързване на председателя на ОбС с ГЕРБ. Подкрепата Николов ще я получи, ако влезе в следващия ОбС. 

"ГЕРБ няма да има свое партийно предложение за председател на ОбС. Показахме, че пар
АНКЕТА:
Добре ли се справиха настоящите районни кметове на Пловдив?

Да
Не
Само някои (посочете в коментарите кои)
Не мога да преценя

тията не държи всички шефски места да са на ГЕРБ, показахме и синхрон с други формации. Искаме този синхрон да се запази", каза още кметът.

Той посочи също, че ГЕРБ ще издигне свои кандидати за кметове във всичките 6 района на Пловдив. Но категорично заяви, че партията му няма да подкрепи нито един кандидат-кмет за район от друга политическа партия.


Още по темата: общо новини по темата: 892
10.05.2023 »
09.05.2023 »
09.05.2023 »
09.05.2023 »
09.05.2023 »
15.10.2019 »
предишна страница [ 1/149 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Кмета на Тракия се справи, но за Западен и дупките нямам думи! За Южен мога да кажа, че Русанов, ще е по подходящ от сегашния! Тютюков на Централен е добро продължение, а за Северен и Източен не направиха много, но не и навредиха. Колкото до пушачите пред община Южен, ще кажа, че винаги пушат по време на почивките и никога по време на работа.
+3
 
 
@ Елизабет Николова@ Терезза Напълно ви симпатизирам- Георги Титюков е номер 1! Район "Централен" буквално процъфтя, през времето когато той е кмет! Напредъкът е осезаем! Заслужава да продължи напред и само нагоре!
+4
 
 
Незнам за 6-те района, но в "Централен" искаме да си остане Георги Титюков. Имаме нужда от този кмет и не искаме никой друг! Познаваме си го, а пък и той нас. Притежава необходимия административен и управленчески опит, а да не говорим на колко хора е помогал, а и ще продължи да го прави. Жоре, ти си нашия кмет!!!
+5
 
 
От всички кметове на райони, а и не само , единствено Георги Титюков заслужава пълна подкрепа. Аз като дългогодишен жител на Пловдив, в частност на район "Централен" смело мога да твърдя, че той е спомогнал във всяко едно естество, за да подобри живота на пловдивчани. Знаете ли кое е най-важното, че това не е само мое мнение, а на всички мои съседи и познати. Бъдете жив и здрав г-н Титюков да ни управлявате още много години!
+3
 
 
С двете ръце подкрепям Титюков, жалко че не е от ГЕРБ и няма да бъде издигнат от тях. К. Димитров също много добре се справя.
+2
 
 
Георги Титюков! Изключително в час с проблематиката на район "Централен".
+6
 
 
Във Южен по възможност да бъдат сменени всички кадри във кметството защото това там не е истина .По цял ден висят на барчето зад кметството и цигара от цигара и кога работят там един господ знае .Но така е защото всичките са протежета по партийна линия и никой няма куража да ги накара да работят а и явно кмета няма нужният кураж и респект за да затегне дисциплината.Който не вярва да дойде и да види за какво става на въпрос.
+3
 
 
Видях днес една грамота от Ральо Ралев, на която името на големия Иван Вазов е напечатано с големи букви "Иван Вазо" без да е завършено фамилното име. И тази почетна грамота виси в коридора на едно силно уважавано от мен учебно заведение. Явно директорът на училището не е намерил достатъчно кураж да помоли кмета да смени грамотата с друга, където да няма грешка. Ръководителите освен да са само администратори, трябва да са и поне малко културни! Да беше някаква друга грешка, както и да е. Но за името на една велика личност, от едно велико за България семейство...съм потресен!
+4
 
 
кмета на район Тракия се справя отлично за района си
+6
 
 
Лично аз не виждам голям смисъл от районните кметове, с правомощията, с които разполагат в момента. Те са едни назначаеми "васали" с орязани функции и бюджет! Ако един районен кмет е местна избираема личност/запозната с проблемите в района/, разполага със собствен бюджет и има желание за работа- то и самия район ще се развива!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: