ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Моторист загина на "Кукленско шосе"! Очевидци: Премаза го миниван
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:48 / 24.04.2015Коментари (68)28702
© Plovdiv24.bg
Моторът на загиналия младеж
Моторист на 26 години от Пловдив е загинал вчера на "Кукленско шосе" до бенизностанция "OMV" при слизане от надлез "Родопи", съобщиха за Plovdiv24.bg от пловдивската полиция. Инцидентът е станал около 21 ч. Водачът на мотор "Сузуки" е карал с несъобразена скорост и с оглед на трафика е самокатастрофирал, при което почива на място.

Платното на "Кукленско шосе" бе затворено за известно време и автомобилите изчакваха криминалистите да обработят мястото. На мястото на инцидента се бяха събрал
© Plovdiv24.bg
Криминалисти бяха отцепили движението
и много млади мотористи.

Часовете преди инцидента младежи със спортни автомобили и мотори се събираха край бензиностанцията.

Според очевидци на инцидента след падането младият мъж е бил буквално премазан от миниван. От полицията не потвърдиха информацията на очевидците.


Още по темата: общо новини по темата: 2
05.05.2015 »
27.04.2015 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 28.04.2015 г.
0
 
 
И на 99.9% съм сигурен че въпросната бензиностанция имаше камера която гледа точно и към двете плътна на булеварда, малко по надоло на сградата където се намира "Графита" също има камера която гледа в посока кръстовището на бул.Скопие с бул.Кукленско Шосе, не може ли да се проверят записите от въпросните камери ако съм прав, въпросният миниван все трябва да изкочи някаде около въпросния час на случката...
+1
 
 
Крайно време е да се забранят пистовите мотори в града. Това са самоубийци на 2 колела.
+1
 
 
До края на Октомври колко ще станат.. не ми се мисли. Мине не мине ден и по един, двама загинали мотористи.. ТЕ ИЗОБЩО НЕ СЕ ГРИЖАТ ЗА СОБСТВЕНАТА СИ БЕЗОПАСНОСТ, А ИСКАТ ОСТАНАЛИТЕ ШОФЬОРИ ДА СМЕ ТОЛЕРАНТНИ С ТЯХ! ЕМИ няма как да стане, по дяволите!
с .. . с. с.с .с с. с.с
+1
 
 
АМи мотористите какво да им кажа. Гледайте си Скоростомера! шофьор съм и едвам гледам да ги опазвам. Поредния умрял моторист. Ами ще има и за какво да ги съжаляваме? Знаете ли какво правят от Кукленско шосе до СПС ? ЗЖнете ли че еднио ме засичаха и карат с над 100 подминават ме все едно съм спрял ! МОите съболезнования към роднините на починалия. МОТОРИСТИ КАТО СЕДНЕТЕ ПОМИСЛЕТЕ ДАЛИ ИСКАТЕ ДА ПОЧЕРНИТЕ СЕМЕЙСТВАТА СИ !
+1
 
 
Искам само да кажа за тези който не са наясно със ситуацията и не са били там първо замълчете и стига сте говорили небивалици по адрес на покойния Жоро за жалост полицията не се зае да решат случая само констатация че е карано бързо което въобще не е така и пак казвам когато не сте свидетел на случката просто не коментирайте глупости, а за тези който не са карали мотор не искам и да чувам коментари веднъж за винаги се спрете с негативизма защото и на вас може да ви се случи такова нещо и няма да ви е хич приятно всички да говорят по този начин за ваш приятел или роднина така че СТИГА.
0
 
 
Аз бих призовала всички мотористи. Бъдете внимателни и не карайте прекалено бързо. Аз след падане с колело си смлях глезена 2 месеца с външен фиксатор и 1 месец гипс. Още не мога да си оправя крака. Болките бяха адкси. Не искам да си представям какво е да оцелееш след падане с мотор. Бъдете внимателни, това освен свобода и забавление е и много опасно. Омръзна ми да чета за загинали мотористи.Мир на праха му.
+2
 
 
Как може да сте такива прости и ограничени темерути направо не мога да повярвам. Като чета коментарите на половината от вас по-хубаво вас да ви беше блъснал ТИР ! Момчето почина а вие на негов гръб си правите гаргара как , какво и къде трябва да карат хората . Вие сте срам за човечеството !
Aнонимен
на 24.04.2015 г.
+2
 
 
За тези дето дават акъл да гледаме 2 пъти в огледалата - знаете ли колко метра изминава за 1 секунда МПС движещо се със 150км/ч? Няма спазване на ограничения,изпреварва се от където им скимне, навират се между колите,вместо да си изчакат кротко зад някоя кола,засичат,не спират на пешеходни пътеки. Ако самите мотористи са решили,че това е свобода то никой не им е виновен,че се блъскат. Ако спазваха елементарни првила за движение,80% от катастрофите с мотори нямаше да ги има.
+2
 
 
По Кукленско е пълно с олигофрени, които карат ненормално бързо, в случая визирам автомобила. Всъщност по цял Пловдив е така, автомобилисти, мотористи... Мир на праха му, дано се намери кой го е згазил!
0
 
 
Стига сте плюли по мотористите, бе, изроди, нечовеци... ! ! Те са хора като всеки от вас, просто избират свободата, която им дава моторът, за разлика от тъпите затворени кутии, които ползвате за да стигнете до работа ! СМЕШНИ СТЕ! Нека почива в мир момчето.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: