ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (19)
Ники Михайлов: Има атака срещу мен и фамилията
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:38 / 24.04.2015Коментари (7)6175
©
Националният вратар Николай Михайлов за първи път говори по-обширно след мача с Италия, след който се появиха дори слухове, че ще напуска държавния тим. Играчът на Мерсин отрече такава вероятност и отговори на тези, които го критикуват.

"Винаги съм изслушвал хората и съм приемал всички критики с високо вдигната глава. След мача коментирах самия мач. После се прибрах в клуба и не съм обръщал толкова внимание, но през цялата седмица преди мача беше, както обикновено. Има дадени медии, телевизии и журналисти, които хвърляха негативна светлина върху мен, а като цяло върху отбора. За мен доста неща се преувеличават. В България мразят успелите. Моето мнение е малко по-различно, защото съм коментирал и със специалисти, а знаете че вратарската позиция е много по-различна и специфична. Не съм от хората, които се оправдават, щом са решили, че първият гол срещу Италия е мой, приемам го", заяви той.

"Аз знам кое е правилното. Аз съм най-големия си критик. Оказва се, че идваш да играеш за България, а на края играеш сам срещу всички. Аз съм свикнал с това от много малък. Това го нося на плещите си от десет години, когато започнах да играя професионален футбол. Винаги ще има критици и хора с други предпочитания. Според мен в мача с Италия някои неща се получиха, а други може би не", отсече Михайлов.

"Ако ми мине през главата да се отказвам от националния отбор ще го обмисля внимателно и ще го съобщя пред всички медии. Може да го направи някои от моите представители. Другото са неща, които много добре знам кои са тези хора. Много добре знам кои са тези журналисти, добре знам и кой си плаща. България и София са много малки, а аз съм добре информиран. Имам много познати, не казвам приятели", заяви Михайлов.

"Много добре знам кои са вестниците, телевизиите и хората, които водят атака срещу мен и моята фамилия. Говоря за цялата ми фамилия, а не само за мен, но ние не го повдигаме на въпрос, защото сме много над нещата. Виждате и държавата на какво дередже е. Нещата се показват само на терена. Нормално е да има силни и слаби мачове. Винаги съм играл с голяма чест и удоволствие за България. Това ще продължава, докато треньорите ми гласуват доверие", завърши Николай Михайлов пред Гонг.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
той сигурно за това го е страх да ходи сам до кенефа и се облекчава на терена.... да бъде мъж поне веднъж и да дари свобода на Националният ни отбор и на милионите българи жадни за успехите му - да си набие шута
0
 
 
За атака незнам, но просто е много слаб вратар!!!
+4
 
 
Всичко знае, всичко му е ясно. Ами, палячо, след като всичко знаеш, що не вземеш да кажеш кой стои зад 'атаката'?! Толкова си смотан като вратар, но пък иначе с татусите си напред. Благо джизъса да сложат на вратата, ще ги лови по-добре от теб. В коя минута Италия ти муша 1вия гол, а? Некадърник малоумен. А вторият гол - дори и не реагира! Да ева и некадърника, да ева!
+12
 
 
Щом си толкова над нещата просто си отлитай и не се връщай!!!
+15
 
 
Какво си успял бе, некадърник? Къде си се задържал и къде играеш сега? Колко мача по 90 минути имаш за клубния си отбор през последните 4 години? Надали ще са повече от 10 мача. Не можеш да стъпиш на върха на малкото пръстче на дядо си Бисер! Баща ти бе на 60-65% от нивото на Бисер Михайлов! Кой ти е внушил, че ставаш за вратар? Във всяко село на Балканите има по един или двама с твоите природни данни като рефлекс и пъргавина. А останалото? Къде си тръгнал? Ако те набият някъде, няма да е от завист! За какво да ти завиждат?
+14
 
 
Лоши хора атакуват некорумпирания ненагъл баща който не съсипа футбола и нац.отбор
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Юноша на Ботев вкара от воле за отбора на Вили Вуцов
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
ОбС Пловдив отпусна 60 000 лева за обновяване тревното покритие на стадион "Марица"
Академик Пловдив пропусна да се изравни с Хасково в ББЛ
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: