ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ръководството на Локо намали цените на билетите за Трибуна Спортклуб
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:28 / 27.04.2015Коментари (21)5175
© Plovdiv24.bg
Ръководството на Локомотив Пловдив взе решение да намали цената на масовите билети за стадиона в квартал "Лаута" - тези за Трибуна Спортклуб. Те вече ще струват 5 лева, докато пропуските за Централната трибуна си остават 10 лева, а пенсионерските билети - 2 лева. 

Новата цена влиза в сила още от утрешния мач-реванш от полуфиналите в турнира за Купата на България срещу Черно море. Двубоят е от 19,00 часа на Лаута, а първата среща във Варна завърши с победа за домакините с 5:1.
Още по темата: общо новини по темата: 193
11.09.2015
26.08.2015
03.06.2015
30.05.2015
29.04.2015
29.04.2015
предишна страница [ 1/33 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
След дъжд-качулка или пълна аматьорщина и неадекватност от страна на това ръководство! Защо, след като за мача с Марек билетите бяха намалени, следващия с Черно-море отново бяха на старите, по-високи такива??? Днес пък пак намаление, но само за трибуна "Спорклуб"??? Не разбрахте ли, че високите цени няма да ви донесат по-големи приходи? Публиката ни е тотално обезверена от невижданата криза в клуба ни и на никой не му пука, за цената на билетите! Как не разбрахте, че за да се вдигнат хората са нужни поредица от АДЕКВАТНИ инициативи преди всеки мач, а не глупости с бира и скара и тем подобни глупости! Една публика се вдига с реални и искрени действия от ръководството, а не с непрестанни лъжи, които целят временно успокояване на футболистите! Време е да се даде шанс на други хора да поемат клуба, а такива със сигурност има и то далеч по-можещи и знаещи как се управлява! Стига вече !
+1
 
 
БРАВО на икономическия екип от богати меринджеи !!!! като не върви чорбата и кебапите -спираме ги да огладнеят малко!!! похвално е да привличаш сиганета по схемата- два за лев и един бакшиш!!!!!
-1
 
 
Да го ду*ате ,селяни миризливи!От другият сезон ще има добри новини за Локоморив,и не толкова добри за вас.Лап@йте луканки!
-2
 
 
Хора стига сте ревали за Коко. Той изнемогваше накрая и ако беше останал сигурно положението щеше да е почти същото. Той вредеше на имиджа на Локомотив Пловдив с тото далаверите и станахме нарицателно за тото отбор. Локомотив не заслужава такова унижение. По-добре честна игра в Б група отколкото коковата мръсотия. Не оправдавам потниците в никакъв случай. Тези крайни фенове отблъскват много нормални хора от стадиона с бомбите си, но не са само те проблема. Пълно е с комплексирани вулгарни хора крещящи цинизми през целия мач и хвърлящи предмети на терена. Те отблъскват нормалните хора много повече от бомбите на агитката. ПРОБЛЕМА НЕ Е КОКО, ПРОБЛЕМА Е В ОБЩЕСТВОТО, което даже и в умален размер като феновете на един отбор не може да се самоконтролира и да се обедини в една кауза. Деградацията е повсеместна и в Лефски и в ЦСКА и в Ботеф и навсякъде.
+6
 
 
И без пари да пускате повече от 200-300 човека няма да има . До там докарахте отбора , че изгонихте хората от стадиона . Сега искам да ви задам въпроса , който вие задавахте с голяма гордост , когато вършехте безобразията за да изгоните Коко , а именно : Къде ви е публиката , защо изгонихте хората от стадиона ? Само ще напомня , че тогава на мачовете и без вас бяхме средно по 2000 човека , а сега без нас сте средно по 500. и при това при закупени 1000 абонаментни карти. Господа " РЪКОВОДИТЕЛИ" , когато искахте акциите обещавахте много неща . Кажете сега поне 1 , което сте изпълнели. По големи лъжци и манипулатори от вас не съм виждал . Жалко за Локомотив , по срамна страница от историята на любимия ми клуб не съм преживявал . Ако имате поне малко чест и съвест направете така , че да напуснете с достойнство . Намерете нов собственик и му предайте безвъзмездно акциите , така както ги взехте . Очаквам да го направите макар , че се съмнявам.
-2
 
 
За всеки гол-безплатно кебапче да жако! Нека този мач да мине под лозунга-Вкарай гол-нахрани циганина! И да настаните арабите на единия край на трибуна Бесика, а турците дето идват за караеди кой си-на другия край-да не вземат турците да откраднат импираторъ от арабите и обратно. Зер- мюсюлманите милиони дават-да не стане некой сакатлък!
-4
 
 
Нормално. За малцинствата и социално слабите трябва да има намаления. И по едно безплатно кИбапчИ от Нежното.
+3
 
 
Така и така ръководството не плащат заплати на футболисти треньори и служители, защо тогава продава билети? ОБЯВЕТЕ СВОБОДЕН ВХОД!
+9
 
 
Когато имахме що годе пари от уж далаверите на Коко ги давахме на БФС като глоби за бомби и прекъснати мачове от хора на сегашното ръководство!Когато идвах на стадиона с децата бягах на края да не ни удари някоя бомба!После си купих карта за помощ на клуба , сега какво гледам ?С отбора на Коко, колкото и лош да е ,щяхме да сме неизменно втори -справка сега състава на Локо София ,Берое и Черно море поне по двама футболисти от нашето Локо .Като сложим и прогонените Малама Абушев и някои класни чужденци и моментното състояние на ЦСКА и Левски ,просто не ми се мисли!А сега какво ,няма пари и за пари да завършим сезона .Има нещо криво и трябва да се изправи !
-2
 
 
..... а до футболистите - още от началото на мача ,бързи кратки разигравания в тяхната половина с много удри от всякяква позиция във вратата без излишно мотане и каквото стане успех!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
Отлична новина за стадионите на Локомотив и Ботев
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: