ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Гонзо: ЦСКА се надупиха на Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:46 / 30.04.2015Коментари (23)4767
© Plovdiv24.bg
Директорът на Левски Георги Иванов-Гонзо изригна след инфарктната победа над Лудогорец. 

"Досега мълчах, но вече не мога да се стърпя", започна идолът на Сектор "Б".  

"ЦСКА си заслужава всичко, което се случва с отбора в момента. Те се надупиха на Ботев, за да ни пратят във втората шестица. Пада им се тази криза", каза още той.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 01.05.2015 г.
+4
 
 
Гонзо, Черно море като нищо ще ви бие, но и да идете в ЛЕ - гаранция, че ще гледаме резила ви там. Спомняме си през 2012г., след първата среща с ФК Сараево, Тодор Батков си позволи иронични подмятания към босненски тим, сравнявайки бюджетите на двата клуба. "Какви са тия от "Сараево, бе"? Ние летим с правителствения самолет, а те пътуват с рейс до тук". Ами, какви са - елиминираха надутите говеда още в първия предварителен кръг. Впрочем, 2012г. беше знакова, че българския футбол е в пълна кома, след резила на ЦСКА в София срещу световно неизвестната Мура от Словения, също в първия превдарителен кръг, и отпадането на Лудогорец от Динамо Загреб.
на 30.04.2015 г.
+3
 
 
Хихи Домуса,толкова страдаше за любимото лески през последните месеци,че накрая като му се отдаде възможност им пусна да минат до финала. Изстрадалата душиза на ГоМзо намери сили да изсипе лайна,само че нека не забравя подобно на онова безумно говедо Митов,че предстои още един мач. Лески пак няма да играе в Европа,загубата от онези куши хамсии им е сигурна и с нетърпение чакам да видя тоя малоумник след мача как се почесва по лицето или иначе казано където не го сърби и говори неразбираеми небивалици.
+2
 
 
На "инжилера" един друг футболист му каза, защо като се върна от Рен му дадоха фанелка с № 90! И пак да си помисли, как снощи биха лудогорец!
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 30.04.2015 г.
+4
 
 
По правилниците на ФИФА, УЕФА и незнамсикаква ФА , старши треньор на професионален футболен отбор не може да бъде човек без висше образование. По тази причина Георги Иванов - Гонзо стана инж.Иванов. Човекът "завърши" Габровския технически университет докато риташе топка във Франция! Там миличкият не можа да научи три думи на френски , но пък се справи с три висши математики и накрая - диплома. Така че не се и съмнявам, че Гонзьо е един български "инжелер", както той го произнася.-:)
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 30.04.2015 г.
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+9
 
 
Инджинеро, пак "блести" с остроумие!Безкрайна е мъката говежда.....
+11
 
 
Алооо, мис черни прашки: Ти си срам за Пловдив, както и срам за баща си(достоен пловдивчанин)! Неподплатените клевети са характерни за циганите и простите индивиди! Като се вземе в предвид, на кой клуб си рожба, не е за учудване, че демонстрираш съвкупност и от двете.
+11
 
 
Циганин нещастен, яд ме е че баща ти беше ботевист, от теб и чеп за каца не става, тъпан. Що не бихте Хасково, Марек и тем подобни, за да се класирате ве, грозник, а сега подценявате успехите на БОТЕВ Пловдив. Нали си голям специалист, що не ги класира в първата шестица тея бездарници, майка ти д**ба и буфера пробит, а сега само плямпаш простотии. Нищо не става от теб циганин гурлив. Що не говориш за снощи, а мангал нещастен, Вие не можехте да минете центъра, пълна пародия сте и Вие и резаците от Делиормана. Киро замазания Ви пусна малко фъндък и ти се насра помиар нещастен.
+11
 
 
Гонзо мършо неземна какво коментираш Ботев напълно заслужено си взехме мача с ЦСКА,но защо малко не казеш как снощи ви легнаха Лудогорец незнайно защо като стигнеха до вашето наказателно поле и винаги грешаха
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Трети път за десет години: Ботев срещу Лудогорец във финала за Купата
Голеада в "Коматево"! Дубълът на Ботев спечели мач с 8 гола
"Канарчетата" не харесват това! Ивелин Попов под въпрос за финала
Ботев пусна билетите за следващото домакинство
Елитен пловдивски рефер свири на Ботев II, пратиха Карагарен на "Лаута"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: