ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Пак катастрофа на "Източен" и "Княгиня Мария Луиза"!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:24 / 30.04.2015Коментари (26)10186
Поредна катастрофа стана на кръстовището между булевардите "Източен" и "Княгиня Мария Луиза", предаде репортер на Plovdiv24.bg. За щастие няма пострадали, щетите са единствено материални.

На въпросното място малко преди обяд днес се сблъскаха "Опел" и "Пежо". Няма данни за употреба на алкохол от водачите на леките автомобили, заявиха за читателите на сайта ни от рпесцентъра на пловдивската полиция.

Припомняме, че на това невралгично пловдивско кръстовище през последните години се случиха няколко пътнотранспортни произшествия. Едната от тях стана факт в началото на април 2013, другата след още две седмици. През годините тук са ставали и още десетки подобни произшествия, част от които можете да си припомните ТУКТУК и ТУК.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Става това, че много пишман-шофьори, като наближат кръстовището и дават газ до ламарината. Всички имат директна връзка с онзи отгоре! На кръстовището има таймер, при това се вижда мноооого отчетливо. Но, виждайки, че остават 1, 2 секунди 'зелено', много олигофрени дават газ, макар и да се намират на 30-40 метра от светофара. И минават НА ЧЕРВЕНО. Миналата седмица, прибирайки се от работа, щеше да ме удари един галфон, защото спрях на жълто!?! Спирачки, свирене на гуми... Подминава ме и почва да псува. Ето затова ще има всеки ден катастрофи! И ще стават все по-тежки, а саморазправите на пътя ще станат ежедневие. Защото има чувство на безнаказаност, а контрол липсва изобщо!
+2
 
 
Случайно бях очевидец на катастрофата и двамата шофьори минаха на червен светофар, така че не е виновно кръстовището а културата на шофиране.
+4
 
 
Най- честото и дразнещото е когато има Тарикати, които ти минават отдясно, и стават до 3 колони.. И няма видимост и те изнервят в желанието си да минат преди теб или не им знам мисленето и т.н.
+2
 
 
Добре де, кога ще се потърси отговорност от полицията и КАТ?! Защо не се обърнете от Пловдви24 към тях, за да ги питате, колко точно са служителите им и каква работа вършат по цял ден?! Няма ли вече да почнем да ги виждаме по улиците, въпреки че съм сигурен, че пак ще се имитира работа, но поне да ги виждаме, защото в момента само сме чували, че такава институция съществува, но е като бялата лястовица!
+2
 
 
И за това какъв е извода? - Да сме по-толерантни на пътя един към друг, като пускаме другите участници в движението преди нас, дори и те да са с предимство.
на 30.04.2015 г.
+5
 
 
Каква зелена стрелка бе! Каква лоша регулация бе! Абе вие тука като ви прочетох глупостите на 70% искам да ви кажа,че на вас не стрелка ами пилотна лента само за вас да ви пуснат пак ще се блъснете бе! Помнете ми думата от тези умниците дето сте тука скоро или късно ви предстои катастрофа на това кръстовище! Така става,като вчера си слязъл от магарето а днес акъл в организацията на движението даваш. Стрелка няма,опасно е обаче си завивате от средата и си пречите на видимостта нали овчари? Извинявам се на 1/3 от потребителите,този коментар не се отнася до тях а останалите,те се знаят кои са да хващат градския транспорт.
+4
 
 
Нищо му няма на кръстовището- живея на 200м от него, по 2 пъти на ден минавам. Причината е, че когато бързаш, бързо и катастрофираш. Как беше, на калпав х.. и вълната му пречи.
Незнам ваш репортер ходил ли е да сградата на Дирекция МДТ на ул Радецки 18 а да види отпред на улицата какви прекрасни дупки има и стоят от 2-3 месеца. Питам се гражданите като отидат да си плащат пътен и като минат през тези дупки какво желание ги обзем
на 30.04.2015 г.
-1
 
 
където има кръгово ,няма катастрофи - а на въпросното място има възможност да се направи такова
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Аматьорски футбол
Лято 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Футбол - други
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: