ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Общество
Криминални
Институции
Бизнес
Двама загинали и петима ранени при жестока катастрофа край Първомай
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:45 / 04.05.2015Коментари (27)24871
© btv
Двама души загинаха, а петима са ранени при катастрофа с 3 коли край Първомай. Инцидентът е станал снощи на близо 500 метра от входа на града.

Около 19,00 часа "Рено Лагуна" е излизало от черен път и се е опитало да направи обратен завой. Отнема предимство и се удря в друга кола, движеща се по главния път. В двата автомобила се удря трети, който кара по същия път. На място са загинали 33-годишният шофьор на реното и спътникът му на 62 години.

В болница в тежко състояние е шофьорът на другия автомобил - също "Рено", който е пътувал сам.

При инцидента се е ударило и БМВ с четирима души вътре, но те са леко пострадали.

Загиналите са от Първомай, а пострадалият с опасност за живота е от Пловдив. 

Ударът е бил толкова силен, че излязлата от черния път кола е изтикана на 100 метра от мястото на сблъсъка. Няма следи от спирачен път.

Трета кола, която пътувала от Хасково за Пловдив, се е ударила в отломките, като пътуващите в нея не са пострадали сериозно. Единият от загиналите е военен.

От пресцентъра на Агенция "Пътна инфраструктура" посочиха, че инцидентът е станал на км 264 на път I-8 Пловдив - Първомай в района на входа на гр. Първомай.

Движението беше пренасочено по път III-667 Плодовитово - Първомай - Асеновград и път II-66 Поповица - Стара Загора.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Хора, прави сте - има шофьори, които предприемат по екстремни маневри, изпреварвания и прочие, има идиоти, които пият и карат, има такива, които шофират прекалено предпазливо и самите те биват предпоставка за ПТП. НО(има едно голямо "но", разбира се), смятам, че зад всичко това се крие един много по-голям проблем. Вие, скоро шофирали ли сте, да речем Варна-София? Аз просто съм шокиран, как може от 1974г. да се строи "магистрала" 500км.+ - и до днешен ден да има само едни 160км. за парлама, обаче и никой да не се оплаква, никой да не говори по този въпрос? А същевременно, всеки си плаща данъците, винетките, редом до останалите безброй неща. Ами то участъците между Шумен и В.Търново до Севлиево са си много по-добре от отсечките ни "магистрала", само че не стават за главна артерия на държавицата ни, защото като си с лека кола и пред теб има 2 пълни ТИРа не можеш просто да стойш спокойно и да караш зад тях. Ако спазваш всяко 60 през 1км ще прекосиш България, за времето, което и цяла Германия. Не става така. Пак ще повторя, 40г. се "строят" 500км., аз съм малък, не съм живял тогава, но знам, че това, което е построено за 10, не е пипано 25 и сега ни лъжат, че го ремонтират, за да не вземем да се оплачем(то всичко ни е наред, внимавайте да не се цакнете да се вдигнете)! И що всеки си трае? Съжалявам за случилото се. Мойте съболезновавния към близките.
0
 
 
И реален случай имам брат ! Преди 15 години спряли пред един блок и чакали негов прител да слезе и пили в колата ! Събрали се една камара приятели и пили в колата ! Спира полиция брат ми бил на волана седнал на седалката ,с не си спомням колко промила алкохол ! И почнал бил само седнал ! После пък аз съм карала и той седял мене да чака !!! Изобщо не отидох да давам показания ,и не се и метнах .Книжката му беше взета за една година и месеци отгоре ! Къде е тръгнал той да пие ! Колата не е кръчма като иска да се събере с приятели има дом има ресторанти заведения ! Така че много добре че му взеха книжката да се научи и се научи отогава не е седнал зад волана кога е пил или на седалката зад волана ! Така че тука няма ,,познат,,,,близък,,защото следващата крачка е да убие някой и да лежи по затворите !
0
 
 
И да ви кажа и друго ако мой близък е такъв психопат който застрашава обществото с простотията си защото да се качиш на волана и да си избиваш комплексите и да се правиш на мъж си е чисто психо и простотия ,ако като катострофира ! Добре ще е за да се научи друг път как се застрашават и отнемат животи по пътищата защото такива хора само разбират ако се случи на тях !!! Независимо и мой близък да е това не го оправдава пък и камо ли да го защитавам да се вихри той напред назад на пътя и да убива хора .
-1
 
 
Никого не заслужава да умре но аз не говоря за такива който правят нарушения без да искат или по стекли се обстоятелства на съдбата .Аз говоря за такива психо по пътищата който се мислят на недосегаеми и терпризират другите на пътя.Такива арогантни самонадеяни психопати с изкривено мислене и нереална представа за рискове който с действията си не само застрашават своя си живот еми и живота на другите ,потенциални убйци по пътищата .И накрая си го заслужат в някое дърво или се премятат по магистралите .Това нормално ли е да не спазваш движението ,да рискуваш живота на другите и да си и толкова самонадеян че и да се разправяш с хората по пътищата ти пръв да минеш или да изпревариш като има път с предимство или не изпреварвай !
+1
 
 
Такива келеши затриват хората които карат нормално жалко за ранените
+2
 
 
Като няма действащи свястни закони , така ще е... Не глоби по 20,50,500лв, а отнемане на шофьорската книжка, без право да я получи отново за дълъг период от време. Като не могат да спазват правилата за движение по пътищата, значи не знаят правилника. Като не знаят правилника, да се явяват на шофьорски курсове отново, за да си получат книжките..... Ама първо корумпираните агенции да научат хората да карат и да си изкарват шофьорските книжки по правилния начин, а не да ги купуват.
0
 
 
Какво става пак бе...тцтцт то няма ден без жертви,няма ден без смачкани до неузнаваемост коли,то няма ден без идиоти зад волана...Да пази господ,като тръгна пак с колата,но вече ще съм с бебчето в нея...и да ни пази господ и аз да пазя нас :-)...
+1
 
 
Заслужават да умрат ли? Не бъдете толкова крайни. Има шофьори, които заслужават да им се отнеме книжката, да бъдат глобени, да излежават присъди... Но това е коренно различно от смърт. Това е все едно да катастрофира ваш близък и вие да кажете, че си го е заслужавал...
с .. . с. с.с .с с. с.с
0
 
 
карам по този Път много често от оскъдната симка мога да кажа даже и къде е . Преди това има една отклонка като спитрка продават Глинени изделия. Там само ако знаете с колко карат ...нямате си и на идея ОГРАНИЧЕНИЕТО ТАМ Е 60 КМ а карат с над 120 км/Н. Колко пъти от този завой са ми излизали срещу мен помен нямам колко на брой са. Просот са пили и знаят че на отклонката за с. Татарево иам полиция и са решилид а се върнат. Айде инцидента е налице. Масово в Първомайско се пие и кара. Ужасно е. на този път международния какво ли не съм виждал.
+3
 
 
"Някой те обича, карай внимателно" призив за всички шофьори. Войната по пътищата стана потресаваща. Колко млади хора си заминаха в близките седмици.. Мир на праха им :(
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Регионални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
ФК Марица във Втора лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: