ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Полицията за вчерашната катастрофа: Фиатът на девойката от Раковски е правил ляв завой!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:53 / 05.05.2015Коментари (18)10047
ОД МВР Пловдив излезе с официално съобщение относно вчерашната катастрофа в "Кючук Париж", за която Plovdiv24.bg пръв ви информира:

Пешеходец бе ранен при катастрофа вчера в Пловдив. Около 16.45 часа на кръстовище между бул. "Никола Вапцаров" и бул. "Македония" при извършване на ляв завой лек автомобил "Фиат" ударил пресичащия пътното платно 67-годишен пловдивчанин.

Мъжът е настанен в болница за наблюдение. Колата е управлявана от 25-годишната В.Й. от Раковски, която е тествана за алкохол и пробата е отрицателна.

Plovdiv24.bg припомня:

Младата дама се опита да напусне мястото на сблъсъка, но буквално бе догонена и хваната от полицай, станал свидетел на сблъсъка.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Престанете да плюете шофьорите. Голяма част от пешеходците са ОВЦЕ на два крака. Аз съм от малкото шофьори, които спират на пешеходци, които са още на тротоара и се канят да пресекат, но изключително много се дразня, когато пешеходци пресичат все едно се намират в хола у тях. Има си регламентирани места за пресичане и това трябва да се съблюдава от пешеходците. Отделен е случаят, когато става въпрос за хора с видими физически недъзи. Крайно време е да се въведе и гражданска отговорност за пешеходците, която да покрива щетите за шофьорите, причинени от неразумни пешеходци, особено когато става въпрос за индивиди, които хвърлят децата си под колите, за да изнудват шофьорите за кръвнине.
+4
 
 
От къде да знае какво е светофар или пешеходна пътека-тия нямат такива неща там(селска буца).
0
 
 
Познавам също толкова некомпетентни шофьори МЪЖЕ! Никой не е застрахован, няма никакво значение дали шофьрът е мъж или жена, лошото е , че напоследък всички бързат, не внимават и стават бели! Лоши шофьори, невнимателни пешеходци, не добре регулирани сфетофари, да пази Господ, но никой не е застрахован!
+9
 
 
Има ги всякакви шофьори взели книжка ей така... Но това да блъснеш пешеходец и да тръгнеш да бягаш, тва трябва да си много прост/ а. Ей такива да ги отрепеш им е малко
+3
 
 
На 10 катастрофи в 8 са замесени жени.. онази вечер за 1 минута една направи обратен завой на червен светофар и друга а друга си ме засече даже и нез мигач.. кво е това животно жена шофьор незнам, колкото да си ги псувам на пе*ерас кога се изравня гледам то п... заспала
+8
 
 
Трябва да си много прост да направиш това на пъпа на най клюкарския квартал в България! Да тръгнеш да бягаш пред ченгетата си е доза дебилщина. Оживено кръстовище със стотици граждани, Тромпета, пазара, бензиностанция, три спирки, РПУ, район Южен, банка, магазинчета и ти да си помислиш, че ще ти се размине е просто идиотско. То само да изтрещи нещо и всички се обръщат, та няма да те заловят ли? Директно са те преградили или най малкото ще ти запишат 100 човека номера. На бъдещите олигофрени с подобни постъпки ще кажа, че този квартал не спи и ако не си от квартала номерата не важат. Снощи това беше празник за квартала и в близката година ще е тема на спорове в градинките на Кичука.
+8
 
 
Вероятно в момента и е говорила по телефона.Еееех полиция къде си...А само на 200 метра местата за инвалиди на паркинга на"Кауфланд"са целодневно заети.Ееех полиция защо си...,
+6
 
 
Нагла селяндурка.Дано да и се върне.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Катастрофи в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Изграждането на АМ "Тракия"
Политическо противоборство в САЩ
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: