ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Защо се хабят пари за тротоари и зелени площи, а никой не санкционира наглеците?
Автор: Мария Морунова 09:40 / 16.05.2015Коментари (11)5926
За голям брой наглеци в карето бул. "Никола Вапцаров", ул. "Михалаки Георгиев", ул. "Полтава" и ул. "Николай Райнов" в "Южен" сигнализира читател на Plovdiv24.bg:

"Днес 2 май, пореден опит за разходка с бебешка количка... Но пак неуспешен. Писна ми, а вероятно и много родители ще ме подкрепят - не сме на слалом, ходене с препятствия и други подобни. Нямало пари в Пловдив, в Общината и не знам си къде... Ми как ще има, като институциите не си вършат работата... Тоест едните, които всички нападат, че не си вършат работата, я вършат - правят тротоари, паркове, алеи и т. н., но другите, които трябва да съблюдават за запазването на тези скъпи придобивки, които се правят за нас, просто ги няма или ги мързи, или кой знае какво още, но не си вършат работата.

Та да си дойда на думата - изпращам снимки на няколко тротоари, извинявам се, обсебени тротоара, в едно нищожно каре в гр. Пловдив, район "Южен".

Оставям на страна ул. "Михалаки Георгиев" от бул. "Вапцаров" до ул. "Георги Икономов", където има огромни знаци спирането и престоят забранени, но и тя е паркинг, като всичките спрели автомобили създават предпоставка за ПТП, защото за да се разминат 2 автомобила, трябва единият да спре.

Питам - как да се разходи обикновен човек, майка с количка или възрастен човек, който е трудно подвижен, но не се отказва... Питам - докога парите ни от данъци, ще се хвърлят през прозореца и защо изобщо се хабят, след като насреща няма нищо. Защо няма кой да глобява хората, които съсипват зелените площи и толкова ли е трудно някой да си свърши работата?

На снимките ще видите как точно за 10 мин., можеха да се изкарат едни 1000 лв., които да отидат я за детска градина, я за ясли, площадки и други. Докога ще се търпи това поведение?!

Призовавам всички, които това ги дразни - да залеем КАТ, районните кметства, кмета и всички по веригата със снимкови материали, белким някой реши да се самосезира..."


Още по темата: общо новини по темата: 2366
25.03.2024 »
25.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
19.03.2024 »
17.03.2024 »
предишна страница [ 1/395 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
ООооооо до морадо,положението е леш !! Толкова използван маршрут,толкова важен,за мен,живещ в кичука,Велешки е основен път,след бетонния !! Просто не мога да повярвам,че се разрешава това брутално спиране там ... явно си плащат сериозни парички .. още повече знаейки,колко шум се дига за фонтаните и да позволят такова безогледно спиране,кеша яко се дава или са рода .. нз
на 16.05.2015 г.
-1
 
 
"Честно казано в северен им лепят много лепенки, но елате да видите след това става страшно! Идват, крещят, искат да се саморазправят! Чудо е!" -това и обяснението от служител в кметството на район Север защо се избягва да се глобяват нарушителите.
+6
 
 
Улица "Авксентий Велешки от библиотеката до "Филип Македонски" е превърната в паркинг от наглите клиенти на Морадо, които често навлизат в алеята и заемат паркинга за инвалиди, или паркират на тротоара. Защо никой не санкционира нарушителите?
Глупости вършат само умните хора,за останалите е ежедневие...:)
на 16.05.2015 г.
+4
 
 
Пробвайте да минете по Георги Икономов,положението е повече от трагично.Друга улица, по която няма минаване е Околчица.
+5
 
 
Щото властите са мързеливи и трябва да бъдат осъдени за престъпно нехайство, най- малкото защото ядат хляб от нас , данъкоснасящите!
+5
 
 
Ок, ако полицията искаше да работи, може просто да мине пред произволна част от който и да е квартал в града и за по-малко от час може да глоби над 50 автомобила за паркиране. Отделих скъпоценни 5 минути от времето си за да ви покажа само в рамките на 500м колко нарушения има. Това са карти от 2011/2012 година, като положението в момента е доста влошено, считайте двойно повече нарушения. Работя в квартала и знам какво е. Ето снимките: http://share.pho.to/9NE6I Горе в ляво можете да видите адреса, че всичко са улички една до друга. Правете си изводи.
+2
 
 
Много трагична гледка,направо вече е нетърпимо,кога ще започнат да се строят паркинги за колите,например като онзи в Панаира,на няколко етажа,вече започнаха саморазправи,до убийство ли трябва да се стигне?
+6
 
 
До редакцията - моля, препращайте всички такива сигнали към общината и КАТ, та дано се сетят да се задействат най-накрая!
+8
 
 
Никола Вапцаров е отгоро до долу със спрели коли,а в малките улички е лом положението ... спира се безогледно,върху зелени площи,тротоари ... а да отговоря на въпросът - Защото при градеж има крадеш,а от тези дребни административни актове като глоби,няма ;)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: