ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Покъртителен разказ за лекарска жестокост към родилка
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:54 / 29.05.2015Коментари (98)29573
©
Покъртителният разказ на младата родилка Наташа Габровска, преживяла истински кошмар в болницата в Тетевен, предизвика бурна реакция във виртуалното пространство. Репортажът за скандалния случай беше излъчен в Господари на ефира".

Репортерите бяха повикани от брата на родилката. Той разказа за ужасното поведение на д-р Нина Байчева, завеждащ АГ отделението в тетевенската болница.

"Виковете на д-р Байчева бяха нечовешки. Дори с животно човек не би се държал така", разказа той.

Разказът на самата Наташа пък е ужасяващ. Когато почнала да ражда, д-р Байчева пристигнала отнякъде с черна рокля и дълги нокти. Тя крещяла по нея и се оплаквала от виковете й: 

"Напъвай! Запек не си ли имала? Вие не се научихте да раждате!".

Докторката накарала две сестри да седнат върху жената. Те започнали да я натискат, докато тялото й било извито в болезнена поза. 

След нечовешки грубата и некадърна намеса на лекарката, която използвала железа, тя започнала да обвинява Наташа: "Ти си умори детето". Тя била предадена на братята и съпруга си гола от кръста надолу, кървяща. В същото време една акушерка започнала да се кара на Байчева как е могла да постъпи по този начин.

Не семейството било съобщено, че бебето не диша. Чакали екип от Плевен да вземе мерки, тъй като Окръжната болница в Ловеч отказала да прати линейка.

"След това големият кошмар, в който трябваше да се прибера вкъщи, за да посрещна умрялото си дете и да направим неговото погребение", завърши през сълзи Наташа.

След излъчването на репортажа социалните мрежи завряха от възмутени коментари и призиви за разправа с лекарката. Други съветват цял Тетевен да се вдигне на бунт, за да не се повтарят подобни трагедии.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Изроди! Затвор и мъчения за тази мърша!
0
 
 
Изроди долни!!! Та те нямат ли деца,не са ли райдали?!?Не са ли имали нуйда от компетентно мнение и помощ.ЕДНО че не са компетентни - за да родиш трябва някои да ти "скача на корема"- Направо трябва да се измучват и линчуват на видно място и пак ще им е малко след нанесения психически удар - и йалкото е че дайе и след това детето няма да вузкрустне.Никаква сувест,никаква човечност - ТОВА НЕ СА ХОРА :-( А законите ни - ПУЛНА СКРУБ! Една агресия напира,една ненавист,една омраза.Моите суболезнования за маиката и моите суболезнования за Булгаря :-( Тя умира или по-точно умря от сущите изроди като "госпойата с черната елегантна рокля" !
0
 
 
по цели нощи ядят,пият и.....,а когато някоя родилка има нужда от тях , те стават агресивни че и се пречи
0
 
 
Бих искала да знам какви ще са последствията за доктора и защо е единственна която решава кой как ще ражда,а акушерките марионетки ли са???
0
 
 
Напраюо да я хвана и да я убияяя таяяя...
0
 
 
Най-лошото е, че това не е единственият случай с трагичен край. Същата докторка има и други мъртвородени в същата болница! Има продължение от снощи в господари на ефира....
0
 
 
Искам само да кажа,че такива доктори трябва публично да се разстрелват,за съжаление сме вя държава в която всичко е пари,лицемерие,омраза и лошотия...жалко за детенцето и за това,че пак няма да се накаже никой и в крайна сметка мъката си е пак само за роднините,родилката и лично пострадалите :-( ,като гледах видеото се просълзих от мъка и безсилие,но е факт,че в България сме безсилни в такива ситуации...за съжаление това е жалката действителност :-( :-( :-(
0
 
 
Отнемане на лекарски права!!! Никога и никъде този изрод да не докосва хора!
0
 
 
Доживотен затвор за назидание на останалите некадърници от ,,лекарската гилдия!,,Иначе винаги ще остават ненаказани и ще продължават да си правят каквото си поискат!Обществена тайна е че голяма част от лекари и акушер гинеколози се държат по-този начин с родилките,особено ако не са им платили и са се събудили днес с гъзът нагоре.Но питам аз ,трябва ли на всяка цена да се дават три или четири цифрени суми на въпросните доктори ,че да си свършат работата?!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Кабинетът "Денков - Габриел"
Изграждат екозавод в Шишманци
България в еврозоната
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: