ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев завърши сезона със загуба у дома
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:51 / 31.05.2015Коментари (102)14240
Тимът на Ботев завърши сезона със загуба. В последния 32-и кръг от "А" група "канарчетата" отстъпиха с 0:2 на "Футболен комплекс Ботев 1912" пред Локомотив София.

Пловдивачни пропуснаха първата възможност за гол в 6-ата минута, когато Цветелин Чунчуков се измъкна зад гърба на отбраната и стреля по земя, но Божидар Митрев изби в корнер.

Столичани отговориха мигновено две минути по-късно. Даниел Генов изведе Том на чиста позиция, но бразилецът шутира по диагонала с десния крак и Стаховяк отрази.

В 29-ата мкинута Локо Сф пропусна уникален шанс за гол. Гостите осъществиха бърза контраатака отдясно, при която Романов потърси Генов с центриране в наказателното поле. Нападателят се размина с топката, която стигна до абсолютно непокрития Йордан Тодоров. Опитният играч финтира Стаховяк и стреля високо към вратата, ала Милен Гамаков с глава изчисти пред голлинията.

След почивката двата тима продължиха да изпитват затруднения със създаването на голови положения. В 64-ата минута "железничарите" бяха улеснени от неразбирателство между Стаховяк и Пламен Николов при изнасянето на топката, Ливраменто овладя и стреля, рикошет в крака на Томаш Иршак заблуди послкия страж и кълбото се оплете в мрежата за 0:1.

В 76-ата минута Иван Цветков навърза отбраната на съперника, топката стигна до Мариян Огнянов, който върна за Чунчуков, но силният удар на нападателя профуча край вратата.

В добавеното време "железничарите" сложиха точка на спора с втори гол. Владислав Романов се измъкна отдясно и надбяга защитата на домакините. Крилото стреля към далечния ъгъл, Стаховяк изби, но резервата Велковски дотича и стреля в празната врата.

 

Още по темата: общо новини по темата: 5
31.05.2015
31.05.2015
28.05.2015
27.05.2015
26.05.2015






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+4
 
 
Жалката циганска сган пак се е налазила в темите на ГРАНДА да ни напомни за безумните си комплекси от него. Мижитурките са пред фалит, отбора им се разбяга, остана само импИратУра, ама пак няма да има пастички. Няма трибуна, няма трева, няма публика, няма спонсори, няма собственици. Половин година тото-мачове с изпадащите Хасково и Марек, да не говорим за порно-оувърите с Локо София и Черно море. Ние ще се оправим, цигани смешни. Винаги сме го правили и винаги ще го правим.
+5
 
 
Най-важното сега за Ботев е спешно да се намери решение и да се спре управленския хаос.Ако той не се реши,нито треньори,нито футболисти,че даже и публика ще могат да издърпат напред клуба.
+6
 
 
Обичаме си отбора и го показахме! Горд съм, че съм Ботевист!
+3
 
 
Това са ни възможностите на този етап.Ние не сме джуджета мегаломани като циганите зад границата на Еволюцията.Пак излезнаха от дупките невиждайки собствената си същност.Типично за мангалите от чалтиците на сюлейман лаутлу.
-3
 
 
И за какво беше цялата борба и милионите за 10 точки разлика с ЛОКОМОТИВ.
на 01.06.2015 г.
-2
 
 
Мнение на един ботевист от един друг форум: И кво сега - за 3 години 2 пъти най-скъпото 4-то място в историята на световния футбол с бюджет по-голям и от Лудогорец, и една година със 6 милионен бюджет на 6-то място с една победа и 3 вкарани гола в първата шестица.... И за това ли да им викаме браво????? ? По скоро това са провалени години и срамни страници за клуба ни. На всичкото отгоре останахме без стадион и без паметник на нашия патрон. Срам и позор е този БотевЪ
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 01.06.2015 г.
+7
 
 
Пичове, пак казвам - с мрънкане и искане няма да стане! То ако беше така - стадионите щяха да са празни в Ливърпул, Милано, Генуа, Билбао, Дортмунд, Бордо, Лил.. Там отборите са 5-6-7 място, но феновете не са изоставили футболистите, напротив - подкрепят ги на макс! Но, това сме днес Ботев, това е положението. С толкова финанси, такива футболисти и треньори. И аз искам повече от треньорите и футболистите, но видяхме каква година изкарахме - пълна с напрежение, създаващо демотивация, трудности с треньори и някои капризни футболисти. Сигурен съм, че и ръководството и треньорски щаб ще анализират годината, колкото и клише да звучи. Те самите, а и хора около тях ще си кажат мнението, за да тръгнем в правилната посока. Който ще си тръгва от Ботев - да си тръгва, но които останат, мисля че ще са много по-мотивирани през новия шампионат, а и една добра подготовка ще вдигне класата на отбора. В това ми са надеждите, защото тия по-младите - това им е шанса в живота - те няма да отидат да станат стругари или магазинери, ще налитат в подготовката и мачовете. разбира се, ние нямаме Меси и Роналдо за да имаме големи очаквания. За нас е важно фуболистите да играят със сърце във всеки мач и да оползотворят възможностите си. Другото ще дойде!
ВСЕ ОЩЕ МЕЧТАЯ!
+8
 
 
ТОЗИ МАЧ ТРЯБВАШЕ ДА ЗАВЪРШИ ПО ТОЗИ НАЧИН!ВСИЧКИ ВИДЯХМЕ, ЧЕ В ОТБОРА НИ ИМА ХОРА, КОИТО ВЕЧЕ НЯМАТ СИЛИ, ХОРА КОИТО НЕМОГАТ И ХОРА, КОИТО ИСКАТ, НО ТРЯБВА ДА ДОБАВЯТ ОЩЕ СТОЙНОСТ КЪМ СЕБЕ СИ!ПЕПО И ТЕЗИ, КОИТО ЩЕ ОСТАНАТ ГИ ОЧАКВА КЪРТОВСКА РАБОТА, ЯКО БАЧКАНЕ И ВЯРА...ВЯРА В СОБСТВЕНИТЕ ИМ ВЪЗМОЖНОСТИ, КАКТО И ТОТАЛЕН ИГНОР НА СКЕПТИЦИТЕ!ПОВЯРВАЙТЕ В СЕБЕ СИ ПИЧОВЕ, НЕ СЕ СТРАХУВАЙТЕ ДА СЕ ПРОВАЛИТЕ, НОСТЕ ДОСТОЙНО ЖЪЛТО-ЧЕРНАТА ВЛАНЕЛКА...НИЕ ЩЕ БЪДЕМ С ВАС ВИНАГИ!!!УСПЕХ!!!
на 01.06.2015 г.
-3
 
 
Пак ще повтарям едно и също. На този отбор му трябват: Пл.Николов,Златков,Христов,Огнянов,Балтанов,Вуйчо,
Марин и Алекс трябва да се направи всичко възможно да ги задържим и догодина пак ще сме в средата на класирането ако сме без собственик. От тук нататък всичко останало (повтарям всичко) трябва да се продава на всеки който прояви някакъв интерес и така отбора няма да има никакъв проблем с финансирането. Вчера пак слушам приказки,дано да продадем Чунчуков за 1 000 000! Абе я всеки от вас да си каже ако беше мултимилиардер би ли дал 1 милион за Чунчуков? Та това е гонене на купувачите още в зародиш. Такива като Чунчуков трябва да ги суркаме веднага за по 200 000 лева (лева)! Айде отваряй сергията : Чунчуков,Филипов,Гамаков,Мишо,Васев,Терзиев не се блъскай народе има за всички,две за лев едно бакшиш! Айде че отдоло напират следващите а титулярните места са и без друго заети,идва бодра смяна: Дрянов,Милев,Серкан,Казаков...
+8
 
 
След зимната пауза равносметката: първите три мача - отличен 6; останалото среден 3 минус. От 10 мача само една победа, това е изключително слабо постижение, Пепо. Вярно, в домакинството срещу Литекс бяхме порязани, но още тогава ми направи лошо впечатление оправданието със съдиите. От тези 10 мача спокойно можеше да вземем поне 4. Дано Пепо си е направил поуките, защото другият сезон ще е още по-трудно. Ако се бяхме класирали за ЛЕ, вероятно щяхме да отпаднем в първите 1-2 кръга, но това бяха свежи пари за клуба, пари, които нямаме.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев с последна тренировка преди Славия
Добри новини за Стамен Белчев преди дербитата с Левски и Ботев
Ботев урежда с документи зимно попълнение
Емблематичен футболист на Ботев: Пожелавам на Спартак да спечели първенството
Нападател на Ботев изгоря за един мач
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: