ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Шофьорка блъсна тежко моторист! Свидетел: Обърнах се, но видях само облака от прах!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:37 / 02.06.2015Коментари (91)28422
57-годишна шофьорка от Пловдив отне предимство при правене на ляв завой и блъсна 20-годишен моторист от Оризари, научи Plovdiv24.bg.

Според ОД МВР Пловдив катастрофата е станала снощи на кръстовището на бул. "България" и ул. "Огражден" около 17,30 часа. Мотористът е пострадал сериозно и е настанен в болница. Назначена му е кръвна проба за алкохол. Автомобилът е "Фолксваген", моторът - "Хонда".

Читател на Plovdiv24.bg се озова на мястото на инцидента:

ПТП-то стана в 17:10 часа на кръстовището на бул. "България" и ул. "Огражден". Моторист се блъсна в автомобил. Не мога да предполагам кой е виновният за случая, тъй като бях с гръб и веднага след като чух тътена, се обърнах, но видях само облака от прах. 

Затичах се наобратно и видях мотор и съответно легналия неподвижен моторист на асфалта. Разбира се, на мига подадох сигнал на 112 за пострадал моторист в следствие на ПТП.

Патрулка на "Пътна полиция" се отзова на местопроизшествието на 2-та минута, а линейката дойде на 18-та. Прикачвам и снимков материал от инцидента.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
В случая става вапрос за отговорен младеж,който използва мотора си основно да ходи на работа,не пие и няма нищо общо с голяма част от днешната младеж,аз лично не виарвам той да има вина,ако някои е свидетел нека ме обори с доказателства.Лесно е да се сипят обиди и обвинения върху основите на предположения.Мога само да кажа ,че той е в болница и то само защото е отивал да работи .А госпожата сигурно сега си пие спокойно кафето
0
 
 
току що ,само ден след тази катастрофа стана друга на същото място.....този път тир,бус и кола .....жертви няма,но кръстовището е запушено,движението е кошмар
0
 
 
КАК ДА СЕ НАЪ4ИМ ДА КАРАМЕ КАТО ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ СЕ РЕВЕ ОТ НЕГОВА СТРАНА 4Е ТОИ НЯМАЛ ПАРИ,ИМАЛ БАНКИ ДА ПЛА6ТА,РАЗКАЗВА ПОРНО ВИЦОВЕ И ТАПОТИИИ НО НЕ И ДА ТЕ Ъ4И ДА КАРА6,САМО И САМО ДА ТИ ВЗЕМЕ ПАРИТЕ
0
 
 
с дигнати крана не,но с ПЛА6ТАНЕ,ТЕ САМИ СИ ИЗКАТ ПАРИТЕ,ПАРВО ИНСТРЪКТОРА О6ТЕ НА 1 4АС ЗАПО4ВА ДА ТИ КАЗВА 4Е 4АСОВЕТЕ СА МАЛКО,И НЯМА ДА ТЕ НАЪ4И НА НИ6ТЪ ОТ СЯ ДА СЕ ОПРАВЯ6 И ДА СИ ХОДИ6 САМ ДА СИ КАРА6,И ВЕДНАГА СЕ КАЗВА СЪМА КОЯТО ДА СИ ПОДГОТВИ6 ДО КРАЯ НА КУРСА,И СЛЕД ТОВА ИЗПИТВА6ТИА НА ИЗПИТА И ТОИ СИ КАЗВА ЦЕНАТА И ИНСТРЪКТОРА ИДВА И ТИ КАЗВА-ТОЛКОЗ .... НА МЕН, И ТОЛКОЗ ,,,,,, НА НЕГО ,.ТВА Е
0
 
 
По- цял ден обикалям с колата из града, няма такива бльонове и неадекватници като Пловдивските.
0
 
 
Трябват сериозни санкцйи! Лелята отнела предимнство най-вероятно ще се размине с актче и някакви си точки и утре пак ще отнеме нечие предимство/живот!
0
 
 
Але еииии келеши има странична оглегаДС”а
+1
 
 
Абе вие в Майнатаун се изпотрепахте бе :-(
0
 
 
Е добре де,сори че пак обвинявам жените,но днес 2.6.15 за малко да се бръсна в 1 голф понеже 1 лелка в последния момент реши да мине от средна в лява лента отнемайки предимствато на голфа пред мен и респективно и моето и на сичкото отгоре не бях с кола ами с камион движехме се с 60 е извинете мили дами но повечето птп-та са заради вас или пияни шофиори
-1
 
 
В града се кара с 50. Не 60, не 100, а 50 км/ч. Има част от правилника за движение на пътищата, който гласеше нещо на принципа, че ако някой ви вземе предимството трябва да намалите и с готовност за спиране, а не да натискате клаксоните и да давате мръсна газ.... Ще се трепете като хлебарки иначе. Ако моториста е карал със 100+ жената сигурно не го видяла...сега ще и тежи, че е някакво леке е карало бързо.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Почина патриарх Неофит
Проблеми между шофьори от масовия транспорт и пътници
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: