ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Общество
Криминални
Институции
Бизнес
Мъж загина при тежка катастрофа на пътя Пловдив-Кричим преди час
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:33 / 02.06.2015Коментари (24)16310
© Plovdiv24.bg
Мъж загина при тежка катастрофа на пътя Пловдив-Кричим малко преди село Кадиево, научи Plovdiv24.bg. Инцидентът е станал около 14,20 часа днес.

Лек автомобил "Опел" е навлязъл в лентата за насрещно движение и се е забил в камион и кемпер. Водачът на опела, който е 66-годишен мъж от Триводици, е загинал на място. 

За да избегне удар, водачката на "Сеат Ибиса" е излязла от платното и е паднала в крайпътна канавка. 39-годишната жена е откарана в болница с травми, по първоначални данни няма опасност за живота й.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
моля спрете да плуете и коментирате случия прекалено ни е тешко на сички роднини бащами му е станало лошо и е получил инфаркт едвали на 66 години ще се прави на шумахер както го искарва госпойата-госпойицата sparrow jack или на газар моляви на 66 години бече не на 16
+1
 
 
По всичко личи, че на човека му е прилошал. Навлизането в настрещното платно е станало без нужда от маневра за изпреварване. Това може да се случи навсякъде по всяко време, но по темата веднага се изля редовната 'помия' как всички шофирали като идиоти, как пътя не струвал и т.н. Хора, замислете се и намерете нещо което да ви направи деня по-хубав. Стига с това оплакване, мрънкане и негативизъм.
-2
 
 
Често ми се налага да пътувам до Кричим. По тоя път ,както и по всички останали карат главно силно повярвали си тъпаци с изтърбушени и изгнили голфове и астрички от ранните години на демокрацията ,които изкарват буталата душманската на старите дръгели ,гонейки се с новите мощни коли с по 200-250 к.с. ,които на свой ред също пердашат като на рали. Пълно е с дебили по тия пътища ,асфалта е дефицит ,ями ,неравности ,идиоти ,стари коли...дай боже да намаляват с всеки изминал ден само да няма пострадали невинни хора.
на 02.06.2015 г.
0
 
 
А този път катастрофата била малко по към Пловдив,не че и там не са пробвали и преди да сечат орехите но точно в землището на Кадиево и от двете страни на баира е опасната работа. Проблема не е в дългите завои,нито в тесния път.Проблема е че се иска да натиснеш педала за да има колата мощност да качи дига,после като се качите горе има спускане бе хора ми отлепете тоя крак от ламарината...гробищата и те са там в дясно ама така ли трябва да свършваме?
+1
 
 
Участъкът от пътя е с ограничение на скоростта от 60 км/ч. и непрекъсната линия на хоризонталната маркировка. От 1985 г. досега няма в случай някой "печен" колега да не ме е изпреварил там с бясна скорост точно в този участък.
0
 
 
Стига де, много дупчите хората, аз в новината не видях никъде да пише превишена скорост или неправилно изпреварване... Не че не сте прави че масово го правят повечето шофьори, но в случая може просто да му е прилушало на човека, но каквото и да е вече няма значение. Изумява ме това че ежедневно четем новини за тежки катастрофи, във форумите и коментарите всички са примерни и отговорни, а излезем ли на пътя... друго правим. Никой не е застрахован, колкото и отговорен шофьор да е, но да се надяваме на по-малко такива новини.
+3
 
 
Никой не си взима никаква поука от всички тези случки...жалко, че заради такива, страдат и невинни хора.
+4
 
 
Бог да го прости човека! Иначе пътят е хубав, но стана изключително натоварен и това често изнервя шофьорите, като ги провокира към рисковани изпреварвания, понякога - безумни!
+5
 
 
Преди Кадиево (посока към Кричим), катастрофите за последните 5 години са доста и са все тежки! Как не се научиха празните кратуни, че ограниченията на скоростта трябва да се спазват. Редовно идващите от Кричим летят надолу по склона, а идващите от Пловдив взимат завоя с 80-90 км/час и много често влизат в насрещното. Тоя с Орел-а изпреварвал ли е, или просто на завоя е влязъл в насрещното?
+6
 
 
Явно българина му е заложено генетично да е прост или просто кадърните избягаха, а тук в родната татковината останаха само генетично повредения баберек. След тези всички катастрофи и загинали млади и възрастни хора по пътищата на страната поука няма. В крайна сметка на тези които не им пука за живота си да си теглят въжето някъде тихичко без да застрашават нас на които ни се живее!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Регионални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
ФК Марица във Втора лига, сезон 2023/2024
Тестват новите сирени за ранно предупреждение
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: