ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
"Обединение за Локомотив" бе регистрирано в съда
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:55 / 02.06.2015Коментари (27)6531
© Plovdiv24.bg
Сдружението "Обединение за Локомотив" е получило регистрация в съда. Това съобщиха негови членове. Сдружението бе създадено на 15 май от влиятелни привърженици на Локомотив (Пловдив) с цел възраждането на "черно-белия" клуб. Негов председател е Николай Неделчев, а членове на Управителния съвет са д-р Борис Джурджев, д-р Златко Илиев, Георги Дамянов и Стоян Грозлеков.

Очаква се на 3 юни, сряда, "Обединение за Локомотив" да получи 97 процента от акциите на ФК Локомотив (Пловдив) и да стане негов собственик. След като това се осъществи, ще бъде избрана новата управа на "черно-белите". До няколко дни ще стане ясно, на кои места в България локомотивци ще проведат двата си подготвителни лагера през лятото.

Задачите пред новите шефове са покриване на най-належащите плащания на клуба, разговори с потенциални инвеститори и убеждаване на основните футболисти да останат в отбора.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Поредното СДРУЖЕНИЕ.....това май някаква смешна дума беше!А буфери?
-1
 
 
Иии,супер, ще има пак да се кодошим с простите цигани. Сега като дойдат и арабите за импираторъ-шейх, после и турците, а накрая след 10 дни ще дойдат и новите спонсори. Ще кипне неуморен безсмислен труд, ще се построи трибуна Бесика ,че нещо я забравихме напоследък, ще има ударно нападение за тройката.. Въобще-добра новина-циганските лакърдии продължават! И семките ще вървят, и кебапчета ще има, и билети по хиляда лева. Сигурно съм забравил някой простотия, може да я допълните...
-4
 
 
Брей, това е добра новина. Значи мангалите имат поне 3ма фена все още, щом са успели да учредят сдружение. Браво, браво!
+1
 
 
Гордият Локомотив се възражда от пепелта! Ще гази и мачка с пълна скорост жълти кокошки...!
+5
 
 
Банго кога ще го регистрират в затвора?
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 02.06.2015 г.
-5
 
 
Колко много се смеехте, че сме регистрирали сдружение! Тъпи буфери! А вашите сдружения вече станаха 2! И никакъв напредък.. Тоя Неделчев е много далече от футбола, тъй че скоро ще има и 3-то сдружение-:) Да не забравите да включите и Зума на заплата, че ще го разсърдите и няма да дава прогнози и интервюта! Впрочем - мисля, че въобще няма да започнете новото първенство..
+5
 
 
За първи път да прочета нещо смислето тук от ботевист.Да пари са нужни и то на всяка цена иначе не знам някои хора не разбират ли ,че така не може.С едни голи акции нищо няма да стане ако не се намери спонсор до 10 юни.Иначе пак ще бъде на оцеляване и кой го иска това. Всички искаме един силен и финансово стабилен Локомотив Пловдив.Само Локо и успех оттук нататък.
+14
 
 
От Ботев съм, но не ми се гледат разпадащи се клубове.Дано за всеки клуб се намерят пари за нормални заплати на български момчета и да възродим малко Бг футбола.Та дано и тук се получи, пожелавам успех на сдружението, въпреки всички комплексари в нашите теми!Дано и за Ботев, цска и левски се намерят стабилни приходи и да гледаме битка по терените, а не в банковите сметки на клубовете.
на 02.06.2015 г.
+7
 
 
Всички на Лаута на 10-ти юни на първата тренировка.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Крушарски: Най-обичаме да си дрънкаме празни чинии! Да си фантазираме сме номер 1
Томаш: Още зимата загубихме шансове за Европа, трябва да знаем къде ни е мястото
Бурни овации, песни и мощна заря на "Лаута" при посрещането на героите от 2004 г.
Локо падна от Левски и записа трета поредна загуба в плейофите
Фенклубът на Локо: Да поздравим шампионите! За славата на Пловдив!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: