ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Читател: Връщам бухалката в колата! Наглостта на някои няма граници!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:37 / 05.06.2015Коментари (176)30567
© Plovdiv24.bg
За "меганаглец" информира читател на Plovdiv24.bg. Случката се е разиграла снощи. Ето за какво става дума:

"Здравейте. Излиза, че да караш нормално с 50 км/ч в този мой роден град е вече опасно!!! Този индивид ми пресвяткаше, сякаш карах с 30 - след Тунела.

И като ме изпревари, реши да ме засече и набие спирачки... Изобщо не е нагло... Връщам бухалката в колата... Ефикасно лекарство за джигити".







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Аз бях зад този който е направил снимката...той караше една Опел корса с 30км.точно и си пишеше нещо в мобилния телефон...не внимаваше в движението изобщо..и като излезе от тунела влезе от най-дясна всредна лента...човека с хюндая който сте снимали го заобиколи от ляво ....после този с "Корсата",видимо се напъна да го гони...нямаше нарушение никакво от страна на водача на Хюндая...като гледам снимката е направена чак на сточна гара на кръстовището а това се случи след излизане от Тунела...шофьора на корсата премина в средна лента точно пред спирката на рейсовете след Тунела посока Тримонциум без мигач...нормално е хюндая да го заобиколи...и недейте така с лошото...ако всеки вземе да вади бухалки по улиците...научете се да спазвате правилата за движение и тогва плюйте хората!
с .. . с. с.с .с с. с.с
0
 
 
Бухалка ли ? о аз съм го измислил. Имам си един китайски инструмент за развиване на ВиК части, независимо че съм в ИТ индустрията. С цвят жълт е ( независимо че съм Локомотивец ) казва се тръбен ключ. Цветът е заради нощното движение да се вижда от отсрещния. Един случай имам който е показателен. Пътувам от лаута към Тракия, и на СПС правя десен завой, смао едни леки светлинки се виждаха от ляво, докато мина и се престроя в крайна лява лента, зад менс е появи нещо ново голямо и с високи фарове. Започна да ми мига все едно пътя е негов а аз си карам кротко с 60 км/Н. Определено ме заслепи и светлините му бяха точно да мога да виждам ярката му светлина все едно съм изпитващ светлините на Мощното му возило. намалих и отворих прозореца, вече бях на магазин Лидъл, и изкарах това жълто приспособление. Оказа се че Шофьора зад мен си е тествал май светлиите колко може да ме освети и от крайна лява веднага мина в крайна дясна ускори над 60 Км/Н от моите и побягна с мръсна газ. Въпроса ми е към тука коментиращите тази случка как да я прецена и кой на какъв се е правил. За коментиращите с 30 КМ/Н чудо ми е къде го видяхте? Само принципи ли гледате? Ако е камион от почистването пак ли ще му се карате, или на Пустинните котки които чистят? Друго да кажа, Почти всеки ден пътя ми инава от Автогара Родопи до Тракия през центъра и по скоро през ул. Аксентий велешки, когато премина от надлеза и трябва да завия ляво познайте какво се случва, всеки от минаващите минава поне с 70, браво ! как да се престроиш и с колко да минеш и какво да направиш? КОгато след някой колега ме пусне за което получава моя поздрав се престроя за ЛЯВО завиване по Аксентий велешки на поне 10 коли 5 да са нови правят там ОБРАТЕН, защо ли за какво ли и аз незнам ама им харесва много. както е казал народа, .. Боят оправя магарето!
0
 
 
Каква лява лента? Това да не е магистрала!!! Така един луд шофьор преди години ни блъсна. После много хубаво хленчеше да не му вземат книжката! Добре, че останахме живи! Повече глоби!!! КАТ да си върши работата!!! А лудите шофьори да си намерят майстора! ако трябва и с бухалка! Като няма кой друг да ги спре!
0
 
 
няма да коментирам нито правилника/90% не го знаят/,нито шофьорите 90% си мислят че са такива/,но който кара всеки ден знае, че тези случки са ежедневие или по-точно казано стават през 5 секунди...
-2
 
 
смятаииии тоя олигофрен същи се опитах да го проследа да му тегле една плукана дйама ама не мойеах смятаите как е карал пълен олигофрен пъъълен точно вчера ми се случи и на мен точно до тунела пълен олигофрен караше като зле обучена маимуна
0
 
 
Не е приятно когато някой "лапне" лявата лента и заспива на нея защото щял да завива след 3км.Това предизвиква задръствания и опасност от ПТП.Ако човек бърза за болница например,ако някой се нуждае спено...какво правим?! Лявата лента е за изпреварване а не за движение с 30 при положение че има дясна такава.
0
 
 
Мен ме освиркаха днес,че съм спряла на пешеходна пътека :)
+2
 
 
lars, много обичам някой всезнайковци да казват/пишат нещо, ама да не са 100% сигурни дали са прави: " Раздел III; Разположение на нерелсовите пътни превозни средства върху пътя; Чл. 15. (Изм. - ДВ, бр. 51 от 2007 г.; доп., бр. 54 от 2010 г.) (1) На пътя водачът на пътно превозно средство се движи възможно най-вдясно по платното за движение, а когато пътните ленти са очертани с пътна маркировка, използва най-дясната свободна лента. (2) (Изм. - ДВ, бр. 51 от 2007 г.) Разпоредбите на ал. 1 не се прилагат и водачът на моторно превозно средство може да използва за движение най-удобната за него пътна лента в следните случаи: 1. (отм. - ДВ, бр. 51 от 2007 г.) 2.(изм. - ДВ, бр. 51 от 2007 г.) в населените места, на пътно платно с две и повече пътни ленти за движение в една посока, обозначени с пътна маркировка или пътен знак, по които е разрешено движението на пътни превозни средства със скорост не по-голяма от 80 km/h; 3. когато навлизането по пътната лента се разрешава от светлинен сигнал."
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Дублиращ отбор на ПФК Локомотив
Матури 2023 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: