ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
ОП "Градини и паркове" реши да подрязва розички в час пик, шофьорите бесни!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:57 / 08.06.2015Коментари (19)4124
Задръстване и неудобства за водачите на МПС имаше тази сутрин по булевард "Княгиня Мария Луиза", предаде репортер на Plovdiv24.bg. Причината - от ОП "Градини и паркове" освежаваха растителността, която е разположена по средата между двете платна.

Безспорно - чудесна инициатива. Въпросът, който обаче изниква от само себе си, е няма ли по-удобно време за тези дейности? В Пловдив, а и не само, трафикът е най-натоварен именно около 7,30 - 9,00 часа сутрин и привечер след 16,30 докъм 18,30.

Искахме да попитаме господин Стоян Алексиев, шеф на общинското предприятие, няма ли алтернатива и не могат ли неговите служители да вършат тези дейности по друго време на деня или дори в събота и неделя, но той не бе открит за коментар. 







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Толкова много пътувания в чужбина, че не можаха ли да почерпят поне малко от чуждия опит? Какво им пречи да поливат от 4,30ч. до 6ч. сутрин?
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+1
 
 
Тази сутрин минах от там в 08:15 часа - не мисля, че имаше някакво задръстване. Малко по-бавно се изнасяха колите от светофарите, но чак пък страшни неудобства... Иначе съм съгласен - не бива да се извършват тези дейности в пътните платна в час пик.
+5
 
 
Бедата иде оттам, че на тези хорица им се нарежда да го правят през 'работно време', демек денем. Не е виновен индианеца, вожда е за лабут. Затова да не хейтим хората че правят каквото им е наредено, ами да подпитаме не може ли, аджеба, вожда да нареди да се прави нощем туз подкастряне.
+5
 
 
Това е всяка сутрин между 8 и 9 и вечер между 17 и 18ч. ... имам чувството, че нарочно го правят, за да може после да изтъкнат, че няма угодия! Не знам колко прост трябва да си, че да затвориш цяло платно в 8ч. и да започнеш да поливаш! Ама нали после ще се оправадят с това, че не стига, че си вършат работата, ами има и недоволни. Така е, но все пак като ще вършите нещо, го правете както и когато трябва!
+2
 
 
Любимото им занимание е да режат клони в 13:00. Пълни малоумници.
Когато знам какво ми е само аз си знам какво ми е! Жалери
на 08.06.2015 г.
0
 
 
Трагедията е абсолютна едва ли може много още на долу.
на 08.06.2015 г.
+3
 
 
Няколко пъти съм коментирал в негативен план паразита ОП "Градини и паркове". И ако някой друг ги е коментирал то е било в 90% пак критика и недоволство.Отдавна кмета трябваше да смени мутроподобният им шеф Стоян Алексиев,защото критиките към ОП са и за сметка на общинското ръководство.
"A man who does not think for himself does not think at all". Oscar Wilde
на 08.06.2015 г.
+3
 
 
Ужасно, ужасно, ужасно досадни и дразнещи са като заградят едно платно в най-пиковия час. Шофьори задръстват движението, изпреварват се рисково, дразнят се. Щяха да ме ударят трипъти на надлеза Родопи в такава ситуация. Въобще трябва да им се забрани да кастрят в пикови часове. Да се работи между 10 и 16 часа, когато сутрешния и вечерния трафик вече са преминали. И тук ли трябва да падне жертва, за да го разберат!
+3
 
 
Да, безспорно най-подходящото време за подкастряне на розичките. Това може да се прави по обяд, когато трафика не е чак толкова натоварен. Колегата отдолу е прав, че още с отварянето на очите сутрин може да провериш колко ти е здрава психиката. Задръствания, смрад в автобусите и намръщени кондуктори, бай мангал с метличка по средата на най-натоварените булеварди.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: