ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Блъснаха колоездач на надлез "Родопи"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:26 / 10.06.2015Коментари (77)19533
Колоездач бе блъснат на надлез "Родопи" преди около час, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Дъждът, мокрите пътища и неправилни маневри по всяка вероятност са причина за инцидентът.

Колоездачът е откаран в болница, а шофьорът на Аудито бе тестван с дрегер, но не бе употребил алкохол.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 08.07.2015 г.
0
 
 
Какво прави в лявата страна на пътя този колоездач? Колоездача тестван ли е за алкохол? До кога само ще ревът колоездачите, че ги блъскат, а ежедневно ще нарушават закона за движение по пътищата систематично?
0
 
 
няма значение как карат..трябва да се пазят..
+2
 
 
Да се впиша и аз с коментар по темата.... Първо при удара не е валяло, аз минах малко след това и пътя беше сух, дъжда заваля доста по късно, а снимката която е направена е много след инцидента.... А да не говоря че нито линейка имаше, нито патрулка, само спрели минаващи коли със съвестни граждани за да помогнат...
+6
 
 
Аз затова си карам колелото основно по тротоарите и велоалеите. Пресичам само на пешеходни пътеки и нямам никакъв проблем до момента. Като гледам разни дядовци и цигани със колела как се бутат във задръстванията между колите направо не знам как не ги е лепнал още някой шофьор.
+4
 
 
Н апоследък ми прави силно впечатление как колоездачи правят ляв завой заедно с автомобилите на кръстовището на ВСИ например, карат срещу движението по Цариградско в лява лента или пък в лявата лента на Кукленско. Аз също карам велосипед, но това не бих си го и помислил...
Искаше ми се да пиша до редакцията, но понеже не виждам как, дано пък така стигне възмущението ми до вас. Иде реч за температурата в Пловдив, която винаги съм я гледал от първа страница. Но на последък се усъмних в нея когато гледам, че навън се топи всич
на 11.06.2015 г.
-4
 
 
Аз карам колело и се старая да спазвам правилата, но е трудно. Най-трудното е когато предстои ляв завой на оживено кръстовище! Там където ще влизам в две отделени платна, единствения начин е да се престроя в крайна лява лента преди светофара и от там да държа само крайно ляво, докато се оттече потока зад мен и тогава да си взема крайно дясно. Инак как се прави с колело ляв завой от дясна лента?
+4
 
 
Колоездачите по принцип нямат работа на пътното платно! Особено, когато не са обезопасени с нужните неща - каска, жилетка, светоотразители/лампи. При евентуално ПТП колоездачите не носят никаква отговорност. При вина на колоездача кой и как заплаща щетите по автомобила? Или ще ми кажете, че шофьорите винаги са виновни при такива ПТП-та? Всеки ден гледам безумни маневри от страна на колоездачи. И аз имам велосипед и го карам почти всеки ден, но никога не си позволявам да го правя по натоварени булеварди.
0
 
 
"Какво търси тоз с колелото в крайна лява лента?" Същият въпрос по принцип може да се зададе и за автомобила - крайна или не крайна, лява лента по принцип е само за изпреварване, и то само на бавнодвижещи се автомобили, тъй като ограничението и в нея е 50 км/ч. Разбира се, това не пречи на болшинството от хората с по-нови коли да си карат по презумпция само в лява лента, а някои даже напълно обръщат правилника като си карат в лява, а дясната използват само за изпреварване :)
+2
 
 
Какво търси тоз с колелото в крайна лява лента?
с .. . с. с.с .с с. с.с
+1
 
 
Днеска каот се прибирах с колата минах точно от там от към ул. Кукуш. Да ва бутна по въпроса, многознайковците за случая. Първо обилно валеше, Полицейската кола беше там. Немаше го пострадалия. на този надлез карат КАТО ЛУДИ. неможе преди качването да карам с 60 км/Н а те да ме подминават като спрял ( При изкачването ). поне с 80 е карал цървула с АУДИ-то. да лежи в затвора. На надлеза те притискат свиркат и се правят на шофери. Сега да му се пише адски акт. Като слизах от Надлеза много примерни бяха всички ! Ай сектир после велосиепдиста бил виновен.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Животните на Фокус
Туризъм
Парламентарни избори 2024
Купа на България, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: