ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Дани Младенов проговори само пред Plovdiv24.bg за проваления трансфер
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:17 / 21.06.2015Коментари (14)7467
© Plovdiv24.bg
Бившият играч на Левски Даниел Младенов разкри единствено пред Plovdiv24.bg защо и как са се разминали пътищата му с Ботев. Както вече съобщихме футболистът подписа договор с "канарчетата", но едва 30 минути по-късно треньорът Петър Пенчев му е съобщил, че няма нужда от него.

"Не искам да говоря против треньора или против клуба. Само трябва да е ясно, че имаше подписан договор, който след това беше развален. Това и мениджърът ми го потвърди. А какво стана, защо стана и кой е виновен - не искам да коментирам, защото навлязохме много дълбоко в тази материя. А като се пише постоянно за едно и също нещо, накрая става нагло. Това, което казва мениджърът ми е самата истина, а какво казва Пенчев - изобщо не ме интересува, ако трябва да бъда честен. Той си защитава собствената позиция, защото малко или много с тази глупост, която направи, той плюе по себе си", категоричен е Младенов.

Той е сигурен, че няма как преговорите да са водени през главата на Пепо Пенчев и че по-скоро треньорът не е наясно със себе си и с нещата около тима.

"Няма как да знам с кого е преговаряно и защо е развалена сделката. Не вярвам през главата на треньора да е правено нещо, мисля, че той не е наясно със себе си и с много неща. Аз подписах договор със съзнанието, че всички в клуба са съгласни с това нещо. Щом извикаха и мениджъра ми да пристигне от София, такава ни беше уговорката.

В четвъртък подписахме договора и незнайно защо, 30 минути по-късно - бяхме събрани с мениджъра ми и цялото ръководство, когато треньорът каза, че не можел да ми предложи договор. Как преди два часа можеше... нямам представа. Получи се едно голямо неразбирателство, затова не ми се и говори", допълни футболистът.

Той за пореден път подчерта, че не е бил на проби в Ботев, още по-малко, че не е бил одобрен. Това обидило мениджърът му Милко Бански и го провокирало да даде изявление пред медиите.

"Както съобщих пред вашата медия, уговорката беше, че отивам, минавам медицински изследвания и подписвам. Имам свои предположения защо не се получиха нещата, но не искам да гадая. Не съм обиден на никого, треньорът си носи последствията оттук нататък", завърши Даниел Младенов. Той разкри още, че чака развитие с един казахстански клуб, но подчерта, че не става въпрос за Иртиш на Херо.

Още по темата: общо новини по темата: 285
09.10.2015
09.10.2015
01.10.2015
25.09.2015
24.09.2015
22.09.2015
предишна страница [ 1/48 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
ба*ти и драмите,дето прави един недоказан фуболен анонимник и алчния му меринджей-браво на Пепо-вън такива мекерета от Ботев.
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-11
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+2
 
 
Дани,идвай в нашту локу,тряят ни ощи седем баберика свикнали на глад, за да попълним бройката.Ай чаками те.Наздрави!Моо та напраим кранист на трибуна Марешки.
-15
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легенда на Ботев с 353 мача празнува днес
Георги Николов стиска палци за Ботев в Барселона
Дубълът на Ботев обърна Сливен в Трета лига
Балтанов благодари на "жълто-черните" фенове
Феновете на Ботев готвят ад за ЦСКА-София
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: