ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (19)
Турнир по белот ще се проведе на спортен център Арена в Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:44 / 29.06.2015Коментари (0)4886
©
Българска Асоциация Белот организира първи турнир по белот в град Пловдив. За място на провеждане на надпреварата е избрана залата на спортен център Арена (ж.к. Тракия, блок 33А). Желаещите да се включат в турнира, могат да заявят участие до 10 юли, петък, до 20:00ч на място или на телефон 0892242838.

Условия за участие:

Отборът е съставен от 2-ма играчи, които не могат да бъдат сменяни по време на турнира. Отборът задължително трябва да има име, с което да играе всеки турнир. Отборът заплаща входна такса участие за турнира, която е в размер на 10лв. Всеки участник заплаща членски внос (картотека) към БАБ, който му дава право на участие във всички турнири на БАБ. Неговият размер е както следва:

За 1 година - 15лв
За 6 месеца - 10лв
За 3 месеца - 6лв
За 1 състезание - 1лв

Заплащането на размера на членския внос е по личен избор на всеки участник. До участие в състезание не се допускат лица без активна картотека към БАБ.

Турнирът ще се проведе в неделя, 12 юли 2015г, с начален час 9:30ч. В основната схема на турнира ще се включват до 16 отбора. В случай, че има повече от 16 отбора, то в събота, 11 юли ще се проведе предварителен кръг (квалификации) за влизане в основната схема. За първото издание на турнира, отборите, които ще влизат директно в основната схема ще се определят по принципа: 

ПЪРВИЯТ ПО ВРЕМЕ Е ПЪРВИ ПО ПРАВО, (тоест който се запише по-рано има шанс да пропусне квалификациите). Схемата на мачовете ще се определи чрез жребий. Играе се на принципа на директни елиминации, като се играе до 2 победи от 3 игри. Победителите продължават в следващ кръг до определяне на шампион.

Всеки отбор, взел участие в турнира, получава Х точки + бонус за етапа, до който е достигнал, където Х-точките се определят според ранга на турнира, а рангът му се определя според броя на участващите отбори. Бонус точките също зависят от ранга на турнира, като колкото повече са, толкова повече са и бонус точките. Всеки отбор в края на седмицата добавя спечелените точки към тези от предходната седмица и така се получава ранг листа, в която отборите са класирани.

Първите 13 отбора в градското класиране, всеки месец ще участват на общоградски турнир, където ще играят за повече точки (двойно) и повече парични награди. Първите 13 отбора в България, на всички 3 месеца ще играят на мастърс, където ще играят отново за повече точки и повече парични награди. Участията в националните мастърси за най-добрите отбори ще бъде осигурено от БАБ чрез покриване на спането на турнира. Най-добрите 13 отбора в края на годината ще участват в годишен финален турнир, за голямата награда на БАБ.

От получените приходи за такса участие 70% се връщат за победителят и неговия подгласник. Точната сума и разпределение на събрания награден фонд ще бъде обявен веднага преди началото на турнира.

За да участвате в турнира е необходимо до петък, 10 юли до 20:00ч да внесете таксата за участие на отбора на място в залата на СЦ Арена или да се свържете с организаторите на телефон: 0892242838. Там можете да зададете и всичките си въпроси, свързани с турнира. Турнирът ще се проведе по стандартните правила на играта Белот, които може да откриете в интернет. Те ще бъдат разпечатани и раздадени на място на турнира.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Юноша на Ботев вкара от воле за отбора на Вили Вуцов
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
ОбС Пловдив отпусна 60 000 лева за обновяване тревното покритие на стадион "Марица"
Академик Пловдив пропусна да се изравни с Хасково в ББЛ
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: