ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Нападнаха автобус на градския транспорт в Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:31 / 30.06.2015Коментари (18)15215
© Google
Хулиганско нападение и опит за саморазправа в автобус от градския транспорт на Пловдив се разигра в следобедните часове вчера, съобщи БГНЕС.

Инцидентът се е случил около 17 часа в автобус от градския транспорт по линия 21 на спирката срещу "Детски свят" в квартал "Тракия". По-възрастен мъж и младеж, гол до кръста, атакуват превозното средство, а заедно с тях момиче удря по прозорците. Шофьорът обръща автобуса и се връща по трасето, като прави маневрата по средата на оживения път.

Сцената на насилие се разиграва пред очите на десетки минувачи, продавачи в будки на спирката, пътници в други автобуси. Оказва се, че има предистория на насилието. 

Момичето е пътувало няколко пъти със същия автобус и се е държало скандално - нагрубявало шофьора и кондукторката, показвало среден пръст, ругаело.

Вчера шофьорът не й разрешил да влезе в колата, затова тя извикала подкрепление.

За повече сигурност, екипът на СОТ, който се отзова на местопроизшествието, ескортира автобуса по трасето му, а водачът остана разочарован от решението на началниците си от "Хеброс бус" да не сигнализират в полицията. 

По този начин една очевидно хулиганска проява, видяна от десетки души, остава дребен факт от ежедневието.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
До госпожа Мария Даскалова.Когато коментирате глупости поне се допитайте до някой знаещ.Линия 21 е на господин Дошков-ХебросБус,не на Чолаков.Следващия път вие си пийте хапчетата и се возете на воля,което сигурно правите по цял ден.Извинявам се на читателите за тона ми.
+6
 
 
Нека да изясня историята. Аз бях пътник в този автобус и мога да кажа, преди да стигнем до спирката с въпросното момиче, шофьора спираше малко след спирките, колкото хората да слезнат без други да се качват. ВЪЗМУТИТЕЛНО ! Когато стигнахме на спирката, където всъщност е предисторията, шофьора направи същото. Момичето се приближи към автобуса, тъкмо да се качи и той затвори вратите. Явно момичето е с по буен нрав и тропна на прозореца и започна да вика, шофьора внезапно слезна от автобуса, тръгна към нея и почна да крещи, след което я изблъска силно назад, тя му поиска името и записа номера на автобуса. След което той се върна към рейса, тя го последва и той започна да и вика и преждевременно я удари и я изблъска от автобуса. Тука ще кажа, че е неприемливо автобусната фирма " Чолаков " да държи агресивен шофьор на работа, който удря млади момичета, явно той не си е взел "дозата". Понеже живея в този район, където стана " хулиганската проява" видях как двама мъже се опитваха да говорят с шофьора, но той отказа да слезне и те затова започнаха да блъскат по рейса, и тука искам да подчертая, че едното момче беше пред автобуса и шофьора тръгна напред към него и момчето се отдръпна. Значи шофьора може да напада млади момичета, а когато потърсят обяснение те са хулигани и НАРКОМАНИ, а той герой..... И искам да попитам Вие какво бихте направили в такъв случай ? Преди да вземете страна първо чуйте и двете гледни точки.
+4
 
 
Абе предисторията е разказана от превозвача най-вероятно. Така, че не приемайте всичко за чиста монета. Аз съм имал случка с шофьор от автобусна линия №17. Включвах се в движението, при което го видях, че идва на огледалото, но беше поне на 500 метра зад мен. След което спрях на светофара, той спря до мен с отворени врати (беше лято), което само по себе си е нарушение. НЕ МОЖЕ ДА ВОЗИ хора и да излага живота им на опасност, като ги вози на отворени врати...Та нареди се до мен хванал бухалка и думите му бяха ей дрисльо искаш ли да ти счупя кокалите, как така ме засичаш. Тогава имах слаби нерви, та от там на сетне сещайте се... Накрая аз излязох виновен, защото той си имаше свидетел (кондукторката) . Даже си измислиха, че съм му счупил очила за 150 лева, който ТОЙ не носеше! Така, че аз съм малко скептично настроен към тези утайки! След това се бях срещнал с част от "сейрджийте", които казаха, че рейса бил карал с поне 80-90км. Само не знам, къде бяха, когато ми украсиха досие в 1во РПУ.
0
 
 
В такъв случай можем да пожелаем на "прекалено заетите" собственици скоро хулиганите съвсем неравнодушно да започнат да потрошават директно автобусите им, което очевидно не ги тревожи.
+2
 
 
УЖАС,КОЛКО ИЗПАДНАЛ И МОРАЛНО ПРОПАДНАЛ НАРОД,КАКВА ГАДНА ПАПЛАЧ САМО.ТЕЖКО И ГОРКО НИ В ТАЗИ НЯКОГА ХУБАВА ДЪРЖАВИЦА.
+1
 
 
То пък щото,като сигнализират заспалите полицаи ще се промени нещо,тази полиция за никъв не става,много им здраве и на децата им!
+9
 
 
А ве слез от рейса вземи една тръба и ги изкриви от бой да не се надъхват лепиларите
+13
 
 
В случая заставам на страната на превозвачите и кондукторите. Представяте ли си какво е цял да да трябва да се разправяш с най-долни отрепки и да не можеш нищо да направиш или да няма кой да те защити. Те са единици, разбира се, но то по един такъв на ден ти стига да те скапе. Аз лично съм ставал свидетел как кондукторка идва при мангали и те отказват да си платят билети и жената ги пита "защо", а те отговарят "така". И тя се обърна и нищо, какво може да направи възрастна жена срещу агресивни мъже? Така че мен ако питате, хората в тоя бизнес често са онеправдани.
-22
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
Първа лига, сезон 2023/2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Концесия на стадион "Локомотив"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: