ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо разчита на феновете за финансова помощ
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:57 / 02.07.2015Коментари (20)7144
© Plovdiv24.bg
Ръководството на Локомотив призова феновете на клуба за закупуване на абонаментни карти за предстоящия сезон. Именно чрез тях ще бъде и първият по-сериозен тест за феновете на "черно-белите", от които зависи възраждането на любимия отбор.

"Призоваваме нашите привърженици за активно пазаруване на абонаменти карти. Това е помощ, която е много необходима, за да продължим изчистването на задълженята на клуба", каза Думанов, предаде репортер на Plovdiv24.bg.  

Цени на абонаментни карти за сезон 2015/2016 са както следва:

ВИП карта - 2000 лв. (включва паркинг пред административната сграда, кетъринг и други екстри)

Бизнес карта - 300 лв.

Централна трибуна с фиксирано място - 200 лв.

Централна трибуна - 150 лв.

Трибуна Спортклуб - 100 лв.

Пенсионери и деца над 13 г. - 40 лв.



Още по темата: общо новини по темата: 220
14.10.2015
13.10.2015
30.09.2015
29.09.2015
29.09.2015
29.09.2015
предишна страница [ 1/37 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Нищо не пише за ложа "Персенк"??? Ами трибуна "Джесика"? И престанете с този "Спорт клуб"- цигани крадливи! Нищо общо нямате с този клуб!
0
 
 
Есе-меси му е майката, там е вашата сила!! Една кампания и ще ударите финансово, Реал Мадрид в земята:))) Тото мачовете, са за джобни!
-1
 
 
Догодина , ЦСКА е нашия пример!!Докога магьосници?
-2
 
 
първо всички папагали да не плачат на чужд гроб а да ходят на село да копаят кукуруза второ бомба джи й те и гробокопачите почнаха да налазват защото цяло първенство едва о стиска ха да не правят глупости а ма сега са готови пак ама този път всички ще скочим и ще ги махнем един път за винаги и трето думанов този треньор и екипа му не стават само губим време с тях намерете друг иначе ще го сменяме след втория мач
-3
 
 
Респект за хората, които управляват Локомотив Пловдив в момента! Който е гледал днешната пресконференция спокойно може да разбере, че се прави всичко възможно любимия ни клуб да бъде управляван по правилен и съвременен начин! Респект и за ежедневните усилия на хората, които се мъчат всячески да намерят благодетел и спонсори в тези тежки времена! До момента всички черно-бели със сигурност са доволни от действията на новото сдружение, но със сигурност и задължително не трябва да стоим и да чакаме на готово, а с всички средства да подкрепим усилията им и да помогнем на Локомотив Пловдив най-малко с присъствието си на стадиона! Естествено всеки, който може трябва да си закупи абонаментна карта! Миналата есен успяхме да съберем над 100 000 лева , като бяха продадени над 1000 карти! И през тази кампания сме длъжни да го сторим отново, независимо от това, дали ще имаме нов собственик или добри спонсори! Пак казвам, до момента ръководството се справя отлично и в клуба цари ред, какъвто отдавна не е имало! Успех на любимия ЛОКОМОИВ Пловдив!
+3
 
 
Новото ръководсво много отрано се надява на феновете.Сами да си направят сметката по 5 хлд на мач не могат да платят тока и охраната на стадиона.Да не говорим за футболисти ,треньоори ,пом тренер е т- н- Така момчета няма да стане ако се надявате на тези пари.само Локо пд
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 02.07.2015 г.
+2
 
 
искам да се пуснат карти вери ВИП по 1000 лв. на мач и да си купувам от тях. За трибуна девин-помак де и да слушам маанета и кючеци.само така ша спасим любимото локо.
+1
 
 
Айдее,мангалите откраднаха желязото!
0
 
 
Сичкото сиган по крастовищата да просят и носят...който не дава кинти да му се взима джисемата и се пращат смс
на 02.07.2015 г.
+3
 
 
Какво чакаш на феновете бе ДУманов, нали имаше цяло стадо бизнесмени, които само чакат да дават по 5000 лева на месец и до сега само заради това, че не харесваха Диан и Нежния не даваха милионите? Некадърник, тоя път като излъжеш хората бомбите за коко ще са по твоята глава.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: